Fesatlığım

Bu düşünceler kendine zarar verir. Bakma görme ilgi alanının komple dışına çıkar eltini. Komşunun bilmem kimin kızı gibi düşün. Banane de kurtul.

Bu düşünceler kendine zarar verir. Bakma görme ilgi alanının komple dışına çıkar eltini. Komşunun bilmem kimin kızı gibi düşün. Banane de kurtul.
Öyle yapıyım gerçekten rahatsız edici olmaya başladı hislerim. Tüm gecem bununla geçti mesela. Teşekkür ederim.

Bu kadar boş işlerle uğraşacak vakti nerden buluyonuz memur sevgilisiayrı bi komik zaten herkes istediği fotoğrafıda atabilir çok rahatsız oluyorsanız engelleyin gitsin böyle şeyleri şimdidien kafaya takıyorsanız işiniz var

Kendi mutluluğuna odaklan, fesatlıktan kurtulmaya bak.. en çok kendine zarar verirsin

bence burda fesat biri varsa kaynanadir.niye diger eltiyi size cekistiriyorki soyledigini size soyluyor ayip bi kere..bence siz eltinizle bitbitinizi kiskaniyorsunuz cok acik..
kuma kumayi ceker,elti eltiyi cekemezz

bence burda fesat biri varsa kaynanadir.niye diger eltiyi size cekistiriyorki soyledigini size soyluyor ayip bi kere..bence siz eltinizle bitbitinizi kiskaniyorsunuz cok acik..
kuma kumayi ceker,elti eltiyi cekemezz
Kıskanacak bir yerini de bulamıyorum. Neden saçma fotolarından dahi rahatsız oluyorum anlamıyorum.

Sizi bilmemde kaynana fazlasiyla fesat ve kotu niyetli...

Kıskanacak bir yerini de bulamıyorum. Neden saçma fotolarından dahi rahatsız oluyorum anlamıyorum.
iste icten ice oluyor henuz eltim yok ama olunca ben ne hissederim merak ediyorum acikcasi.onu dusunmemeye calisin omemsemeyin bu kadar

Ben memur sevgilisiyim mi yazıyor

iste icten ice oluyor henuz eltim yok ama olunca ben ne hissederim merak ediyorum acikcasi.onu dusunmemeye calisin omemsemeyin bu kadar
Teşekkür ederim. Bir daha zaten ne koyarsa koysun bakmayacağım.

Ben memur sevgilisiyim mi yazıyor
Evet. Maalesef. .Ben memur sevgilisiyim yazmıştı. Bildiğiniz whatsap durumuna kendi fotoğrafını koyup ben memur sevgilisiyim yazıyordu. Kız arkadaşlarına da memur karısıyım. Sizede ayarlayayım diyen birisi

Memur olmak çok büyük bir basarı demek onun gözünde
Enteresan :)

Bence sen fesat, kaynana lafçı , elti de görgüsüz. Hiçkimsenin ağzına laf verme kv ortalığı pis karıştırır. Memur karısı ne ya , eski türk fimlerindeki gibi eş adayındaki tek kriteri sigortası olmasımıymış.

Hiç kocalarımızın kıymetini bilemedik ya.))

Neye yorum yapacğıma şaşırdım.

Size bu meseleyi taşıyan koskoca insanın yaptığı doğru mu?
Hayır.

Sizin bu teşhisi doğru tavrınız doğru mu?
Hayır.

Bir insanın mutsuz olmasına sevinebilecek olmak normal bir fesatlık değil. Daha nişanlısınız adamlarla. Az sakin durun, sessiz olun.

Eltiniz belki de tamamen sizden alakasız yapıyordur bilemem, dediğiniz gibi de olabilir. Ama bu kadar dolmak yerine, kulak arkası etseniz? Daha kolay olmaz mı?

Hayır sinirlenmezsiniz en azından.

Memur olmak bile hakikaten mesele oldu bu ulkede
Ama abla fazla dikkate almis
Memur sevgilisiyim ne demek ya
Ahahaahahahaah

Kuma gemisi yürürmüş,elti gemisi yürümezmiş :)
Eltisiyle anlasabilen insana hic rast gelmedim,kendim de dahil
Bi de bende 3tane var.

Son düzenleme:
ben 4 yıllık deliyim eltimle çok kez tartıştık ama finalde karşı karşıya gelince nası laf sokmustum ama sana nası delirtmiştim seni diye birbirimizle dalga geçip gülüyoruzeğlenceli oluyo eşlerimizde kızım siz delisiniz diolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…