Oncelikle kayinvaldendede art niyet var neden bunu sana söylüyor senin kizcani uzulceni bile bile sanki aranizi iyice açıp bizi birnirinize düşürmek ister gibi bunlar sevmediği şeyler benim kim naparsa yapsın bana bulasmasin yeter düşüncemi sorlarsa yorum yaparım bunun dis8nda kim kime altın almış ben mutluguma bakarım lafi isteyenede istediği sekilde veririm canını sıkıp kendine dert etme. Aslında eskiden mesafeli ama iyiliklerini isterdim. Yani naparlarsa umrumda olmazdı en azından. Ama kayınvalidem bana mutfakta gizli gizli eltim hakkında bişeyler söyledi. Ektim demişki bize özeniyorlar. Bu olaydan sonra hislerim tamamen değişti.
Hatta bana takılan takıları gördükten sonra nişanlısından oda istemiş. Aralarında kavga etmişler.
Canım benim bu tür hırslar, entrikalar sana zarardan başka hiçbir şey vermez. Evet ikiniz de fesatlık yapıyorsunuz. Sen onu, o seni kıskanıyor.. Yarışıyorsunuz.. Hayatın boyunca hep böyle bildin, çevrende böyle duydun, böyle gördün.. Ama inan bunlar cahillikten başka birşey değil.. Hayatını elti, görümce, kaynana gibi sorunlar üzerine yaşayıp bu dünyadan hiç bir faydan olmadan geçip gitmek istiyorsan devam et.. Ama mutlu, kendiyle barışık, en önemlisi de huzurlu bi hayat yaşamak istiyorsan bu kadar önemsiz, değersiz, anlamsız konuları düşünüp, hırslanıp kendini fesatlık, kıskançlık, art niyet gibi duygularla besleme.. Her zaman kendini geliştirmek için çabala, kitap oku, bilgi edin, kendine faydalı işlerle meşgale ol.. Önce kendini sonra eşini ve çocuklarını düşün.. Kimseyle yarışma, kendinle yarış.. Sevgiler..Gerçi fesatlık mı tam olarak bilmiyorum. Yoksa ben kötü birisi miyim. Kısaca anlatayım. Yardımcı olur musunuz.
Nişanlıyım ve kaynımın nişanlısı yani eltim oluyor galiba. WhatsApptan durumuna nişanlısıyla foto koydukça bildiğin sinir oluyorum.
Sanki ben nişanlımla olan fotomuzu koyunca hemen oda nişanlısıyla olan eski fotolarını tekrar tekrar koyuyor. Hatta fotoğrafın altına duruma ben memur sevgilisiyim tarzı şeyler yazıyor. Resmen kötü olsalar mutlu olucam. Kızı bir Türlü sevemedim.
. Aslında eskiden mesafeli ama iyiliklerini isterdim. Yani naparlarsa umrumda olmazdı en azından. Ama kayınvalidem bana mutfakta gizli gizli eltim hakkında bişeyler söyledi. Ektim demişki bize özeniyorlar. Bu olaydan sonra hislerim tamamen değişti.
Hatta bana takılan takıları gördükten sonra nişanlısından oda istemiş. Aralarında kavga etmişler.
kayanananiz tam bir kaynana.
Çok teşekkür ederimmCanım benim bu tür hırslar, entrikalar sana zarardan başka hiçbir şey vermez. Evet ikiniz de fesatlık yapıyorsunuz. Sen onu, o seni kıskanıyor.. Yarışıyorsunuz.. Hayatın boyunca hep böyle bildin, çevrende böyle duydun, böyle gördün.. Ama inan bunlar cahillikten başka birşey değil.. Hayatını elti, görümce, kaynana gibi sorunlar üzerine yaşayıp bu dünyadan hiç bir faydan olmadan geçip gitmek istiyorsan devam et.. Ama mutlu, kendiyle barışık, en önemlisi de huzurlu bi hayat yaşamak istiyorsan bu kadar önemsiz, değersiz, anlamsız konuları düşünüp, hırslanıp kendini fesatlık, kıskançlık, art niyet gibi duygularla besleme.. Her zaman kendini geliştirmek için çabala, kitap oku, bilgi edin, kendine faydalı işlerle meşgale ol.. Önce kendini sonra eşini ve çocuklarını düşün.. Kimseyle yarışma, kendinle yarış.. Sevgiler..
Konu sahibi kaç yaşındasın sen?Gerçi fesatlık mı tam olarak bilmiyorum. Yoksa ben kötü birisi miyim. Kısaca anlatayım. Yardımcı olur musunuz.
Nişanlıyım ve kaynımın nişanlısı yani eltim oluyor galiba. WhatsApptan durumuna nişanlısıyla foto koydukça bildiğin sinir oluyorum.
Sanki ben nişanlımla olan fotomuzu koyunca hemen oda nişanlısıyla olan eski fotolarını tekrar tekrar koyuyor. Hatta fotoğrafın altına duruma ben memur sevgilisiyim tarzı şeyler yazıyor. Resmen kötü olsalar mutlu olucam. Kızı bir Türlü sevemedim.
. Aslında eskiden mesafeli ama iyiliklerini isterdim. Yani naparlarsa umrumda olmazdı en azından. Ama kayınvalidem bana mutfakta gizli gizli eltim hakkında bişeyler söyledi. Ektim demişki bize özeniyorlar. Bu olaydan sonra hislerim tamamen değişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?