Fesatlığım

Oncelikle kayinvaldendede art niyet var neden bunu sana söylüyor senin kizcani uzulceni bile bile sanki aranizi iyice açıp bizi birnirinize düşürmek ister gibi bunlar sevmediği şeyler benim kim naparsa yapsın bana bulasmasin yeter düşüncemi sorlarsa yorum yaparım bunun dis8nda kim kime altın almış ben mutluguma bakarım lafi isteyenede istediği sekilde veririm canını sıkıp kendine dert etme

Canım benim bu tür hırslar, entrikalar sana zarardan başka hiçbir şey vermez. Evet ikiniz de fesatlık yapıyorsunuz. Sen onu, o seni kıskanıyor.. Yarışıyorsunuz.. Hayatın boyunca hep böyle bildin, çevrende böyle duydun, böyle gördün.. Ama inan bunlar cahillikten başka birşey değil.. Hayatını elti, görümce, kaynana gibi sorunlar üzerine yaşayıp bu dünyadan hiç bir faydan olmadan geçip gitmek istiyorsan devam et.. Ama mutlu, kendiyle barışık, en önemlisi de huzurlu bi hayat yaşamak istiyorsan bu kadar önemsiz, değersiz, anlamsız konuları düşünüp, hırslanıp kendini fesatlık, kıskançlık, art niyet gibi duygularla besleme.. Her zaman kendini geliştirmek için çabala, kitap oku, bilgi edin, kendine faydalı işlerle meşgale ol.. Önce kendini sonra eşini ve çocuklarını düşün.. Kimseyle yarışma, kendinle yarış.. Sevgiler..

Yardımcı olan Herkese teşekkür ederim.

Mune konu kapatılabilir.
kayanananiz tam bir kaynana.
onunla eltiniz hakkında asla konuşmayın.
ve konusturmayin.
o zaman eltiniz sevmeye bile başlayabilirsiniz.
yoksa çok başınız ağrır.sizi birbirinize düşürüp kv deniz uzaktan seyreder.
sonra bir bakarsınız siz kötü olmuşsunuz.
ılımlı yaklaşın.siznle aynı dönemi yaşayan biri oda empati kurun.varsın ozensin kiskansin.ne çıkar?
kv de ye mesafe koyun acil:)

Yani diyelim ki sizi kiskaniyor da yapiyorr, eeeee yani kiskanip dursun o zaman, cok dert edilcek bir sey mi?

Bizim mobilya alışverişi yapılırken eltim ona da alınsın diye olay yapmıştı. Kendisi zaten 1 sene önce evlenmiş ve eşyaları o zaman alınmış olduğu halde Elti gemisi yürümez.

Çok teşekkür ederimm .

Herkes kendi mutluluğuna baksa keşke
O şöyle bu böyle, o bunu yaptı ben de bunu yaparım, o şunu demiş bu bunu demiş diye diye resmen kafayı yiyecek iş çıkarıyorsunuz kendinize. Bunlara kafa yorana kadar evliliğinizin tadını çıkarsanıza. Yani kişisel bir saldırı olmadıkça uzaktan izleyip izleyip karşılıklı bilenmek işsizlik biraz kusura bakmayın.

Fesat değilsiniz, işsizsiniz.

Allahım eltimin olmamasına bin kez daha şükürler olsun.

Konu sahibi kaç yaşındasın sen?

Al seni vur eltine, tencere kapak olmussunuz.
O laf getiren kayinvalide seninde acigini digerine goturur ve yakinda sac basa girersiniz.
Bilemedim hic mi baska ugrasiniz yok milletin whtsup durumuna haset ediyorsunuz

Baya fesatsiniz ve kotusunuz.

Sebep ne olursa olsun baskasinin mutsuzlugundan zevk aliyorsaniz gercekten kotusunuz.

Ozenmis o da koymus ne var ki?
Nisanli bi kiz genelde zaten nisanlisiyla foto koyar. Karpuzla mi koyacakti?
Kendinize pay cikartmayin burdan.

Taki meselesinde de nisanlilar kendi aliyorsa varsin diledigini istesin. Alinir veya alinmaz kendi davalari. Kayinpeder kayinvalide aliyorsa size takilan gibi istemesi cok tuhaf degil. Ben topluca su altin isteme olayina karsiyim ama boyle bir adet size varsa ona da olsun. Ona da takilsin elbet....

Kendiyle mutlu olanın, kimseyle derdi olmaz, o hesap siz kendinizle mutlu değilsiniz galiba.Düşünceleriniz çok çirkin..

Memur sevgilisi demek vay be :)) nerde yaşıyorsunuz siz ? Yaşınız kaç? Eğitim durumunuz ne ? Memur,takı,kavga,fesatlık gerçekten çok iyisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…