Fesatlik mi yoksa umursamamazlik mi?

Kendi sayfalarında paylaşıyorlarsa çok takmazdım ben çirkin çıksam ay ne çirkin kız mı diyecekler. Kendi sayfalarına kendi güzel çıktığı fotoğrafları atarlar sizde çekilmeyin onlarla kareye girmeyin kalkın o sırada illa onlarla fotoğraf çekilmek zorunda değilsiniz ki.

Umursamamazlık. Bende aynısını yapıyorum güzel çıktıysam yanımdaki kötü çıktıysa umursamayıp instagrama atıyorum

O ortamlarda herkes hangi fotoğrafta güzel çıktıysa onu koymanın peşinde oluyor. Kendi üzerinize almayın, analarını babalarını bile harcarlar fotoğrafta güzel çıktılarsa hahsjsks

Ben biri rahatsizim dese en azindan yuzunu mozaiklerim tamamda bir gorseniz gulersiniz bakip bakip guluyorum hepsi guzel ben haric

aman ne önemli güzel ya da çirkin çıkmak instagram da. kendinizi bilmiyo musunuz güzelseniz güzelsinizdir çirkinseniz çirkin...
herkes artık başkalarına kendini göstermek için yaşıyor,keşke 70lerde yaşasaymışız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…