Fesatmı bunlar anlamadımm...

tatlım çevrendekilerin etkisinde kalmamaya ve bunları sorun etmemeye çalış.İnsanlar duyduklarına inanmak isterler genlede ve kendleri gbi zannedrlr karşısındaki insanı da .Bu yüzden daha dikkatli davran mümkn olduğu kadar çevrendklre sorununu belli etme

Sizi bu denli yıpratan insanlarla görüşmeyin. Onların size bunu yapmasına izin vermeyin.
Açmayın kapınızı ya da buyur etmeyin. Kavga etmek yerine, görüşmek istemediğinizi hissettirin.
Onlar size bu nezaketsizliği yapabiliyorsa sizin yapmanızda mahsur yok.

kimi komşular böyle patavatsız işte benimde apartmanımda böyle biri var.merdivenden aşağı inerken sesimizi duyar hemen kapıyı açar.hemen suallere başlar.1,2 kere oturmaya geldi nasıl meraklı dedikoducu biri olduğunu anlayınca pek yüz vermedim.beni oturmaya çağırdığı zamanlar hep bir mana buldum sonunda pes etti çağırmıyor.ya kadınla görüşmeyin yüz vermeyin yada eviniz kirasa başka binaya imkanınız varsa taşının derim.ben öyle düşünüyorum mesela uygun bir ev bulursam daha az meraklı apartmana taşınmayı düşünüyorum.aşırısıda gerçekten bunaltıyor hergün yolunu gözleyen hayatını merak eden bir komşu.

bence güllük gülistanlık yaşamaya devam..
boşverin milleti, siz mutlusunuzya hayatınızı merak ediyorlar.fazla meraklı olanlarlada muhatap olmayın sizde.

böyleleri ile muhatap olma yakın arkadaşında olsa ilişkini kes.kesemiyorsan da kimseye derdini sıkıntını anlatıp ağızlarına laf verme:19:bazı insanlar cidden sınırı aşıyorlar en güzeli böyleleri muhatap olmamak:31:

Back
X