Fesatmışım..

Bence ne yaparsan yap bi yerden patlak verecek en iyisi tekrar bi işe gir yada git bi arkadaş ta dershane de bi yerde sınava çalış

Dun benim abim gilde bizdeydi. 1 yigenim var daha 4 aylik. Yani sira ablam gilde geldi 2 yigenimde ordan var. Ev baya kalabalikti. Ben saat 8 de ancak eve geldim cunku odevim vardi. Evde olsaydim annen bi isin ucundan tuttururdu azda olsa biliyorum. Yada konsantrasyon olmazdi bunumu yapiyim bunu yapyim hangi yemegi yapalim diye sormasindan. O yuzden mis gibi saat 8 e kdar okuldaydim. Bence sende yapmalisin. Gercektende ddgin gibi yarim birgun evlendiginde seni bi guzel ezerler.
Kendini dusun, ezdirme.
Sen onlarin kizisin evin kolesi degil.
Annenede restini cek.
Benim odevim var de evden disari cik.
Saat 8 e 9 a kadar gelme.
Bunu basarabilirsin galiba?
Bakti sen saat 9 da hala yoksun elbet annen yemeginide yapar cayinida kor.
Mecbur yapicak.

Annen sana karşı çok ayıp etmiş. İnsanlar hem çalışıyor hem yemeğini hazırlıyorlar. Annenin gelinine o kadar üzülmesi çok gereksiz. Siz yakında olmasanız iftar yapmayacaklar mı?

7 de geliyor diyorsunuz da nerede yaşıyorsunuz? Batı tarafında 9 a çeyrek kala civarı iftar. O surede bal gibi de yetişir yemek. Niye yetismeyecekmis? Dogudaysaniz öncesinden hazirlayip buzluktan cikarip yapacağı pratik seyler hazirlayacak. Sanki bir tek çalışan gelin sizin gelininiz gibi muamele yapıyor anneniz. E gelin yeni cekiniyor belki felan ama burda anneniz hatalı. Ne diye herşeyi sizden bekliyor. İyi kaynana olup methedilecek. Ders çalışın bosverin anneniz çağırıyorsa hizmetlerini de yapsın. Çok yaşlı değil ya. Eli ayağı tutuyor di mi? Hem bir iki gün olur amenna. Hergun hergun ne mecbursunuz. Herkes bi işin ucundan tutacak. Valla siz bana iyi desinler ben kosarim herşeye hep güler yüz gosteririm derseniz herşeyi size yıkarlar. Vardı sizin gibi bir arkadaşım. Kına gecesinde bile yengeleri yardım etmedi. Kız sabaha kadar bir mutfak dolusu bulaşıgi yıkadığı gibi kına gecesindeki bütün ayak işlerine de gelinligiyle koştu durdu. Sanirsiniz yengeler gelin.
Siz kendinizi geri çekin biraz halsizlikten kalkamayin, ders çalışmaktan kafaniz ağrısın naz yapın biraz. Kendi kiymetinizi bilmezseniz kimse sizin kiymetinizi bilip de aman yoruldun çekil kenara demez.

Senelerdir calisiyorum ve dava sonucu bekliyorum evdeyim 8 aydir calismiyorum ben.bu ev kizi.moduna alisamadim depresyonda olabilirim bunalima girdim ama kimse beni.anlamiyo
canım o ev kızı modunu benden kimse iyi anlayamaz bende bu yıl sınava hazırlanıyorum resmen aynı şeyler anne konusunda da düzelir geçici bir durum gibi belki canı bir şeye sıkılmış oda senden hıncını alıyor olabilir akışına bırak umarım düzelir

Yapma. Annen de olsa kullandırma. Bacagımı hıssedemeyene kadar tek ayak ustu ablam vce enısteme hızmet ettıruldım. Yapmayınca nankor bencıl oldum ama sonunda koca bir tumorle basbasa kaldım. Annem diliyöe sureklı vıcdan azabını dıle getırdı ama neye yarar! O gunlerı hıc unutmam ve sevgım coook azaldı

Allahım ne gorumceler varmış bee :) ben benimkilerin eline düşsem diri diri derimi yüzerler vallaha... Rabbim herkese başka sınav vermis... kendini ezdirme annen senden önce geline karşı patlak vericek ve emin ol sana anlatacak böyle yaptı söyle yaptı diye :) sen o zaman dersin sen yaptın diye... keşke erkek anneleri tam manasıyla kızları ile gelinleri arasında dengeyi kurabilse... ama hep bi taraftan birini ezdiriyorlar... bu sefer bizde durum tam tersiydi eşimin kız kardeşi ev kızı ve ben ogrenciydim görümcem sabah yediği kahvaltı bulasiklarını bile aksama birakir di ben geliyimde yıkayim diye... içtiği suyun bardağıni bile...

Canim seni gerçekten çok çok iyi anlıyorum. Annem de de böyle bir durum var. Bütün gün canım çıkıyor ev işi yapmaktan ama hala memnun değil. Ama annenin sıkıntısı biraz farklı. Aynı şeyi yengene yapmıyor çünkü. Biraz canının kıymetini bil ve annene tavrını belli et. Sende insansın 7 24 başkalarının hizmetini yapamazsın.

Yoook artik ciddi olamazsiniz .. hayir ben.hergun eve nisafir gekiyomus gibi halim bile olmasa toplarim vulsaik felan asla.kalmaz bu birazda insanin kendine olan saygindan oturu geliyor ayip yaaa..
Rabbm anneme o gunleri gostermesin iyi olurlar insallah ..

Biz illa gelin demiyoruz soyleki canlari.nasil.isterse iyle davrabiyorlar abim zaten.karisini asla.hic hir seye zorlamaz. Yeni gelin yemek.yapmayi tam anlamiyla bilmiyor sonuc itibariyle hazir yemek.buraya geliyorlar. Ben naz yapmaya alismamisim evin en.kucuguyum herkesin elinin altinda buyudum saga sola kosmaktan bazen.luyorki evde 5 kisinin.birden ismimi cagirdigi duyuyorum. Calisirken bu kdar degildi, rahatsiz oluyorum dile getirincede adim kiskanc oluyor fesat oluyor

Yazdıklarını okuduğumda kendim mi yazdım diye şüphelenmedim değil. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Başımda böyle bir anne böyle bir abi ve böyle bir yenge mevcut. Annem bana sarılmaz yengeme sarılır yengem yatar yemekleri biz yaparız yengem çalışmıyor. İstese yardım edebilir. Ben ise öğretmenim. Maddi olarakta destek oluyoruz. Ama annem hala az yaptığını düşünüyor oğlum gelinim diye dolanıyor etrafta. Bende mutfakta ağlıyorum çoğu zaman. Aynı durumdayız ALLAH yardımcımız olsun. Kıskançlık diyenler olacaktır ama yengeme her konuda seve seve yardım ettim. Şanslı kız Rabbim hepimize öyle şans versın. Ben annemden görmediğimi yengem kayınvalidesinden görüyor.

ya yemin ederim aynı ben :) aynı benim konumum aynı bana söylenen sözler. Benim sıkıntılarım. Kendim gibi biri varmış.

Canim dershaneye yazilmadim bu sene.evde calisiyorum okulum yok gitcegim bir yer yokki ustelik.. kutuphaneler agzina.kadar dolu

Biz cagirmiyoruz yani gelin diyoruz ama zorunlu gelmiyorlar abim yengeme istemedgi bir seye zorlamaz cok duskun ona calsiyorlar yemek yapmayi tam.anlamiyla bilmiyor sonuc.itibariyle ramazan boyu gelicekler sanirim

Yazik mi ? Lutfen benim sorunum annem yengem degil ki .. ayrica cok sansli bile bence pesinde donen.bir kayincalidesi var rabbim.bizide hayirli insalr ile karsilastrsin

Sorunum bu zaten.bunlar benim.ustume gorev ibi yapismasin .. ornek veriyorum bi ise baslarsiniz isiniz olmayan bir isi kendiniz icin yaparsiniz misal masayi silmek gibi 1 gun silmediginde neden.silmediniz denir. O sizin gorevinizmis gibi olur . Ben bu duruma duamek.istemiyorum kimse bana.guvenerek birini cagrmasin bisey yapmasin annemide anlamaya calsiiyorum nasil.davranabilir ki ama iyi olamak anlasmak beni ezmekten.kullandirmaktan.geciyor olmamali ..

herkim nederse desin anneni üzme üzrine düşeni yap yrn evlenince ilin adamlarına ne hizmetler yapcam ufağa yefeğe takılma ana ocağnın tadını çıkar boşverrrrr......

herkim nederse desin anneni üzme üzrine düşeni yap yrn evlenince ilin adamlarına ne hizmetler yapcam ufağa yefeğe takılma ana ocağnın tadını çıkar boşverrrrr......
Anneme canimi.bile veririm kinunun o tarafindan.bakarsak.farkli bi boyuta ulasiyo

diyeceğim şuki arkadaşım ilerde okadar çok sorunların olacak ki bu yaşadıklarına gülüp geçeceksin boşver kafana takma diyorum bende anı yaşamayı öğren 5 dk öncesini düşünüp dertlenme 5 dk sonrasını düşünüp umutlanma üzülürsün gülüm üzülürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…