- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Vermeden almak Allah'a mahsus arkadaşım. Ben de güler yüzlü, yardım severimdir ama karşıdan aynı kıymeti görmüyorsam değer değil selam bile vermem. Kırmak istemiyorum diyorsunuz alın buyurun sizi misler gibi kırıyorlar. Herkes haddini bilecek.
Hem daha ne kadar alışsın yengeniz, maşallah totoyu devirip yatmakta bile sakınca görmemiş.
Ayrıca o Ayşe'nin annesi tabi öyle diyecek, bulmuş kızına hizmet eden sizin gibisini...
Aile içi dinamiklerinizi bilemem ama bence kendinizi ezdiriyorsunuz. Ben buradan ne dersem diyeyim siz gene de gideceksiniz abinizin iftarına. Çünkü abiniz çok kızar!!
Bana biraz pasif gibi geldiniz, bir dizide vardı ya "Aman Ali Rıza bey, ağzımızın tadı kaçmasın" kafası sanırım.
Kendinizden ödün vermemenizi tavsiye ederim.
Yengen sana hic mi yardim etmiyor hadi canim birlikte yapalim falan da mi demiyor. Ne zaman evlenirsen o zaman kiymetli olursun. Benim de senin durumunda olan bir kuzenim var. O da evlenmeyi bekliyor. Cunku baska cozum yolu bulamadi simdiye kadar.
Yengenle abin evinde neden yemiyor ki? Herkes aksama kadar çalışıyor sizi enayi yerine koymalarına izin verme. Yengen yardım etmiyor madem sen söyle yenge gel beraber toplayalım masayı ya da birlikte kuralım falan de. En azından yaptığı terbiyesizliği anlar belki.[/
Canim yetismeiyorlar 7de geliyorlar ezana yakin yemek.yetistremezler ki ..
Ayrica yardim ediyor kurarken toplarken ama dun garip bisey yapti gitti uyudu sahura kadr haziladik biz kalkti yedi ve oylece birakip gittiler yorgunsuznu.uyuyun dedi annem ve babam .. ve bu busekilde devam etcek biliyorum neden cunku ben varim.ya yaparim.ya nolcak sanki
Cooook oylee cok sansliki.agzinin.icine bakan bi kocasi herseyiyle ilgilenen bi gorumcesi el ustunce tutan.kaynana kayinbaba oda sevgi pitrcigi geziyo evde anne baba diye kim yapmazki boyle hir ailede yasasa ..Size davranis şekli hiç hoş değil annenin.
Güzelce konuşmayı deneyin bu konuyu.
Bir de gelininiz ne şansliymis...
Ben degil ailem yapiyo ve ben cok pozitif guleeyuzlu biriyim herkes bilir kirmak istemem asla kimseyi oda rahat etsin evimize alissin.diye herseyi yapiyorum . Aysenin.annesi.bile insallah sanada kiyamayanlarla karsilasirsin diyo dusunun yani .. ne kdar deger veriyorum
Pazar gunu onlar bizi cagirdi iftara ve benimde programim var napcam bilmiyorum gitmezsem abim cok kizar cooook
aynı benim annem. geline yaranmak için beni de çok ezdi. hatta evlensen de gelinimle başbaşa kalsam bile dedi.Cooook oylee cok sansliki.agzinin.icine bakan bi kocasi herseyiyle ilgilenen bi gorumcesi el ustunce tutan.kaynana kayinbaba oda sevgi pitrcigi geziyo evde anne baba diye kim yapmazki boyle hir ailede yasasa ..
Annemle konusamiyorum o kizi ben degilim o cok.yoruluyo canim ben calisirken insan.degildim zaten eve gelip bulusik yikayip ev temizleyip.kisafir agirlarken anne eziyoken. Yarin evlensem ben bu saflikla ordada kendimi ezdiririm
Yengene yaklasip pazar günü planim vardi cumartesi yapalim hatta istersen sana yardimcida olayim annem sicak bakmadi sen ne dusunuyorsun diyebilirsin diye dusundumBen degil ailem yapiyo ve ben cok pozitif guleeyuzlu biriyim herkes bilir kirmak istemem asla kimseyi oda rahat etsin evimize alissin.diye herseyi yapiyorum . Aysenin.annesi.bile insallah sanada kiyamayanlarla karsilasirsin diyo dusunun yani .. ne kdar deger veriyorum
Pazar gunu onlar bizi cagirdi iftara ve benimde programim var napcam bilmiyorum gitmezsem abim cok kizar cooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?