- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
bu anne artık annelikten çıkmış. o sana nasıl bağırıyosa sen on katı bağır ve istediğini yapMerhaba kizlar,
Oyle cok canim aciyoki anlatamam ..
Abim evleneli.1 ay oldu ramazan dolayisiyla hergun bizdeler iftar saati aksam 10 gibi.gidiyorlar hertun cesit cesit.hazirlik yapiyorm abimide yengemide cok seviyorum hic bir sorunum kusurum yoktur .. ama annemin tavirlari oyle inciticiki sanki ben kizi degilim dun hamur yoguruyor bizde limonata iciyoruz mutfakta yengemle eli musait degil diye agzina.goturdum icmiycem.diye tersledi sok oldum oysa yengemin annesi.yavrum.kuzum kiyamam.diye konusurlar ailecekcan yaram tabagi niye buraya kiydun sunu yapmamissin bunu etmemissin surekli ufacik seyler icin bile bana kizoyor onun yaninda oysa ben.knu hep yuceltmeye ilgilenmeye calsiyorum abim ve yengem cumartesi pazar izinliler uykusu gelir gibi oldu 12de annem.git uzan.biraz dedi yengemin adi ayse olsun misal. O sofrayi hazirlayana kadar uyudu ben hazirladim uyandirdim yemek.yediler sofra oylece kaldi evlerine gittiler yorgunlar anlarim ama surekli herseyi benim.ustume yukluyorlar bunlar ornek ve annem surekli beni ona kullandiriyor herseyde anlatmadgim.okdar cok sey varki .. ben ark ayarladim pazar gunu iftara gidektik kac gun.oncesinden ayarlardik onlarda yemege cagirdilar ark ayip olcak cumartesi olsaydi dedim olmaz dediler
Simdi annnemle konusurken.keske.cumartesi olsaydi hem pazar biz.oturamyiz ise gitcekler yorgun olurlar diyorum ondan bile.okdar kavga ettiki kiz yoruluyo iste calistigin.gunleri.ne cabuk unuttun vb bi ton laf oysa ne dedimki pazartesi ise gitcekler yorulmasinlar diye soyledim
Yoruldum artik cok hemde ne soylesem.suc sorunum.kimse degil annem beni.itip kakmasi herseye kosturmaktan yoruldum ben calistigimda eve gelip is yapiyordum birde izinli gunlerimi.bekleyip temizlik misafir cagiriyordu ben.ise gittigim.gunleri.unutmadimda .. o unutmus belliki sevmiyomu beni herseyimde kusur ariyo ayak.ustu on tane laf sokuyo ne yapcam ben herkes gelip yiyip icip ben hizmetci gibi kosusturcakmiyim ustelik sinava calismam.gerekyeni.dersin basindan.kalktim hala aksama gelcekler yemek yap.diyor allahim yaaa
Senelerdir calisiyorum ve dava sonucu bekliyorum evdeyim 8 aydir calismiyorum ben.bu ev kizi.moduna alisamadimdepresyonda olabilirim bunalima girdim ama kimse beni.anlamiyo
İnşallah göstermez canım hep beraber iyi olursunuz ama annen dengeyi kurmalı tmm işleri sana yaptırsa bile sana ters davranmamali en azından yengenin yanında. .. bunu bence annene yalnızken ifade et hani tersleme beni diye...Yoook artik ciddi olamazsiniz .. hayir ben.hergun eve nisafir gekiyomus gibi halim bile olmasa toplarim vulsaik felan asla.kalmaz bu birazda insanin kendine olan saygindan oturu geliyor ayip yaaa..
Rabbm anneme o gunleri gostermesin iyi olurlar insallah ..
Canim dershaneye yazilmadim bu sene.evde calisiyorum okulum yok gitcegim bir yer yokki ustelik.. kutuphaneler agzina.kadar dolu
Merhaba kizlar,
Oyle cok canim aciyoki anlatamam ..
Abim evleneli.1 ay oldu ramazan dolayisiyla hergun bizdeler iftar saati aksam 10 gibi.gidiyorlar hertun cesit cesit.hazirlik yapiyorm abimide yengemide cok seviyorum hic bir sorunum kusurum yoktur .. ama annemin tavirlari oyle inciticiki sanki ben kizi degilim dun hamur yoguruyor bizde limonata iciyoruz mutfakta yengemle eli musait degil diye agzina.goturdum icmiycem.diye tersledi sok oldum oysa yengemin annesi.yavrum.kuzum kiyamam.diye konusurlar ailecekcan yaram tabagi niye buraya kiydun sunu yapmamissin bunu etmemissin surekli ufacik seyler icin bile bana kizoyor onun yaninda oysa ben.knu hep yuceltmeye ilgilenmeye calsiyorum abim ve yengem cumartesi pazar izinliler uykusu gelir gibi oldu 12de annem.git uzan.biraz dedi yengemin adi ayse olsun misal. O sofrayi hazirlayana kadar uyudu ben hazirladim uyandirdim yemek.yediler sofra oylece kaldi evlerine gittiler yorgunlar anlarim ama surekli herseyi benim.ustume yukluyorlar bunlar ornek ve annem surekli beni ona kullandiriyor herseyde anlatmadgim.okdar cok sey varki .. ben ark ayarladim pazar gunu iftara gidektik kac gun.oncesinden ayarlardik onlarda yemege cagirdilar ark ayip olcak cumartesi olsaydi dedim olmaz dediler
Simdi annnemle konusurken.keske.cumartesi olsaydi hem pazar biz.oturamyiz ise gitcekler yorgun olurlar diyorum ondan bile.okdar kavga ettiki kiz yoruluyo iste calistigin.gunleri.ne cabuk unuttun vb bi ton laf oysa ne dedimki pazartesi ise gitcekler yorulmasinlar diye soyledim
Yoruldum artik cok hemde ne soylesem.suc sorunum.kimse degil annem beni.itip kakmasi herseye kosturmaktan yoruldum ben calistigimda eve gelip is yapiyordum birde izinli gunlerimi.bekleyip temizlik misafir cagiriyordu ben.ise gittigim.gunleri.unutmadimda .. o unutmus belliki sevmiyomu beni herseyimde kusur ariyo ayak.ustu on tane laf sokuyo ne yapcam ben herkes gelip yiyip icip ben hizmetci gibi kosusturcakmiyim ustelik sinava calismam.gerekyeni.dersin basindan.kalktim hala aksama gelcekler yemek yap.diyor allahim yaaa
Senelerdir calisiyorum ve dava sonucu bekliyorum evdeyim 8 aydir calismiyorum ben.bu ev kizi.moduna alisamadimdepresyonda olabilirim bunalima girdim ama kimse beni.anlamiyo
Sorunum bu zaten.bunlar benim.ustume gorev ibi yapismasin .. ornek veriyorum bi ise baslarsiniz isiniz olmayan bir isi kendiniz icin yaparsiniz misal masayi silmek gibi 1 gun silmediginde neden.silmediniz denir. O sizin gorevinizmis gibi olur . Ben bu duruma duamek.istemiyorum kimse bana.guvenerek birini cagrmasin bisey yapmasin annemide anlamaya calsiiyorum nasil.davranabilir ki ama iyi olamak anlasmak beni ezmekten.kullandirmaktan.geciyor olmamali ..
Bende bi evin bi oğluyla evliliğim 4 yıldır. Hatta sülalenin 2 oğlundan biri diğeri boşanmış. Ama böyle şımarıklık yapmadım. Allah ver eşimin annesinden halalarına teyzesine herkes beni el üstünde tutar ama asla bunu bi fesatlığımdan çevirmem. Hatta su anda bulantılarımdan dolayı evde mutfağı bazen toplayamasam bile kv de yemek yer yemez kalkar toplarım ortalığı. Sonuçta kadın yemek yapmış çağırmış.
Sen bu kadar taviz verme pazar sözüm varsa neden erteliyorsun. Senede bir defa görüyor değişsin ya Abinleri. Aaaa öyle mi size iyi iftarlar benim pazar işim var bitti. Zaten has yüzüne hayran değil de işi kim yapacak diye seni istiyorlar bence. Babanla iletişimin Nasıl
Siz kendinize deger vermezseniz anneniz bile olsa karsinizdaki size deger vermez,onun icin bir an once icinde bulundugunuzdun durumdan kurtulun.Yavas yavas geri cekin kendinizi,sofrayi topluyosaniz bulasigi yerlestirmeyin gerekirse basim agriyo falan diye odaniza gidin.
Birakin kim ne dusunurse dusunsun,sanki siz her seyi dort dortluk yapinca aileniz kiymet bilip ah canim kizim mi diyo,hayir.
Derslerinize calisip kendi hayatinizi duzene sokma zamaniyken anneye,yengeye hizmet ettiniz diye kimse sizi tebrik etmez ilerde laf bile carptirirlar sinavi kazanamazsaniz,onun icin onceliginiz kendiniz olsun.
Abinler niye her iftar saati sizdeler? Ben mi yanlış anladım
Hayir canim annem baba aksine cok duskundur ben calismaya gidecehim icin bile aglayan bi insan ayri kalcagimizi dusunup nasil boyle bi hal aldi neden bu sekilde davraniyo inan cozemiyorumtamam da annen abin evlenmeden once nasil biriydi ? yengemin ailesi soyle boyle demissinde herkesin yapisi farkli annen sonradan degismediyse kotu anlamda bunu bu saatten sonra dert ediyor olman imkansiz. Annen hasta rahatsiz degilse deli gibi kosturma sende azicik da gelin hanim yardimci olsun ayip denen birsey var dedigin gibiyse yani. Send eyapma kendini parcalama sonucta misafir degill biri abin digeri karisi hergun davte sofrasi hazirlamanin alemi ne ben anlamadim. Annende abartmasin yeni geline gosteris yapicam diye. Ben birinin evine davte gitsem en azindan sofrasini kurmaya kaldirmaya yardim ederim yani bu nezaketin temelidir bence.
Annenin bu hareketi hic hayrina olmayack ben diyim, insanlara fazla iyilikde maraz getirir.
Hayir kuzum annem cagirmiyo onlar geliyor is cikisi yemegi yetistireeyiz diye yoksa annem ve babam hic bir seye karismazlar diyorum ya herkesin basina boyleisOhhh gel keyfim gel, ye iç kaç ye iç kaç sistem iyi çalışıyor valla, ha bu arada, sadece çalışanlar yorulmuyorlar, evdekilerde yoruluyorlar, hele ki ramazan da, boşuna kendini yorma kimseyi memnun edemezsin, annenmi çağırıyor yengenleri? çağırıyorsa çağırmasın, daha yeni evlilermiş belki kendi evlerinde yemek istiyorlardır söyleyemiyorlardır. annene söyle rahat bıraksın onlarıda senide...
Anlaşılan hanımyenge yemeği yetiştiremiyor ama yemekten sonra kaçmayı iyi yetiştiriyor iyide sonraki gün nasıl gelip sofraya oturabiliyor yani insanın bakacak bir yüzü olmalıHayir kuzum annem cagirmiyo onlar geliyor is cikisi yemegi yetistireeyiz diye yoksa annem ve babam hic bir seye karismazlar diyorum ya herkesin basina boyleis
demmekki oyle bir goruntu verdinki biraz disina cikinca sanki kotu birsey yapmis gibi algilaniyorsun.bir insan kendi evinde bile hergun hergun cesit cesit yemek yapmak istemez yorulmakta haklisin onlarda arada gelmesinler. zaten belip sofraya dokunmamsi ayri bir sacmalik ne olursa olsun yardim etmesi lazimHayir niye bu kdar simaartma icimde ufacik.kotu.dusunce yokken gicik.olmaya basliyorum alismalirini.istemiyorum boyle bana saygi.duysunlar degerli olayim hizmetci.degil ..
Patlican.yemiyomis mantida yagliymis yiyemems doymamis abim.anneme.soyledi annemde bana.gittim yogurtlu manti yaptim cok sevindi optu.beni mutlu oldu ama bazen.diyorum cokmu.simartiyorum cokmu el.ustunde tutuyorum bunlari yaptigim halde fesat olmak.niye ?_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?