Fesatmışım..

bu anne artık annelikten çıkmış. o sana nasıl bağırıyosa sen on katı bağır ve istediğini yap

Bende bi evin bi oğluyla evliliğim 4 yıldır. Hatta sülalenin 2 oğlundan biri diğeri boşanmış. Ama böyle şımarıklık yapmadım. Allah ver eşimin annesinden halalarına teyzesine herkes beni el üstünde tutar ama asla bunu bi fesatlığımdan çevirmem. Hatta su anda bulantılarımdan dolayı evde mutfağı bazen toplayamasam bile kv de yemek yer yemez kalkar toplarım ortalığı. Sonuçta kadın yemek yapmış çağırmış.
Sen bu kadar taviz verme pazar sözüm varsa neden erteliyorsun. Senede bir defa görüyor değişsin ya Abinleri. Aaaa öyle mi size iyi iftarlar benim pazar işim var bitti. Zaten has yüzüne hayran değil de işi kim yapacak diye seni istiyorlar bence. Babanla iletişimin Nasıl

İnşallah göstermez canım hep beraber iyi olursunuz ama annen dengeyi kurmalı tmm işleri sana yaptırsa bile sana ters davranmamali en azından yengenin yanında. .. bunu bence annene yalnızken ifade et hani tersleme beni diye...

Canim dershaneye yazilmadim bu sene.evde calisiyorum okulum yok gitcegim bir yer yokki ustelik.. kutuphaneler agzina.kadar dolu

Neden yokmus? Sabah erkenden kalk gerekirse kutuphanede uykuna devam et. Ben yapardim. Amac sirf annemin planini bozmak. Kole degilim ben.

tamam da annen abin evlenmeden once nasil biriydi ? yengemin ailesi soyle boyle demissinde herkesin yapisi farkli annen sonradan degismediyse kotu anlamda bunu bu saatten sonra dert ediyor olman imkansiz. Annen hasta rahatsiz degilse deli gibi kosturma sende azicik da gelin hanim yardimci olsun ayip denen birsey var dedigin gibiyse yani. Send eyapma kendini parcalama sonucta misafir degill biri abin digeri karisi hergun davte sofrasi hazirlamanin alemi ne ben anlamadim. Annende abartmasin yeni geline gosteris yapicam diye. Ben birinin evine davte gitsem en azindan sofrasini kurmaya kaldirmaya yardim ederim yani bu nezaketin temelidir bence.
Annenin bu hareketi hic hayrina olmayack ben diyim, insanlara fazla iyilikde maraz getirir.

Siz kendinize deger vermezseniz anneniz bile olsa karsinizdaki size deger vermez,onun icin bir an once icinde bulundugunuzdun durumdan kurtulun.Yavas yavas geri cekin kendinizi,sofrayi topluyosaniz bulasigi yerlestirmeyin gerekirse basim agriyo falan diye odaniza gidin.

Birakin kim ne dusunurse dusunsun,sanki siz her seyi dort dortluk yapinca aileniz kiymet bilip ah canim kizim mi diyo,hayir.

Derslerinize calisip kendi hayatinizi duzene sokma zamaniyken anneye,yengeye hizmet ettiniz diye kimse sizi tebrik etmez ilerde laf bile carptirirlar sinavi kazanamazsaniz,onun icin onceliginiz kendiniz olsun.

Evet canim.aynen.dedigin.gibi ben.olmasam kim.yapcak iptal etmisler buraya gelceklermis sanirim annem dun haftayada olabir can yaram plani var demis onparda aaa olurmu haftayada gelirsiniz dememis haftaya gitcez sanirim dugun cd felanda izlencek sanirim bende arkadaslarimk iptal ettim haftayada k bkmasin kimse gidecegim evine.ilk kez davetliyiz ayip olur diye ustelik ipal ettim

Evet evet kesinlikle haklsiniz bu seferde kazanamdim diye bi ton laf. Dinlerim

Hayir canim annem baba aksine cok duskundur ben calismaya gidecehim icin bile aglayan bi insan ayri kalcagimizi dusunup nasil boyle bi hal aldi neden bu sekilde davraniyo inan cozemiyorum

Ohhh gel keyfim gel, ye iç kaç ye iç kaç sistem iyi çalışıyor valla, ha bu arada, sadece çalışanlar yorulmuyorlar, evdekilerde yoruluyorlar, hele ki ramazan da, boşuna kendini yorma kimseyi memnun edemezsin, annenmi çağırıyor yengenleri? çağırıyorsa çağırmasın, daha yeni evlilermiş belki kendi evlerinde yemek istiyorlardır söyleyemiyorlardır. annene söyle rahat bıraksın onlarıda senide...

Hayir kuzum annem cagirmiyo onlar geliyor is cikisi yemegi yetistireeyiz diye yoksa annem ve babam hic bir seye karismazlar diyorum ya herkesin basina boyleis

Hayir kuzum annem cagirmiyo onlar geliyor is cikisi yemegi yetistireeyiz diye yoksa annem ve babam hic bir seye karismazlar diyorum ya herkesin basina boyleis
Anlaşılan hanımyenge yemeği yetiştiremiyor ama yemekten sonra kaçmayı iyi yetiştiriyor iyide sonraki gün nasıl gelip sofraya oturabiliyor yani insanın bakacak bir yüzü olmalı

kendi evinde yesin. bizde calisiyoruz ama kvdeme hazir sofraya oturmuyorum hergun. evime gelip yemegimi yapiyorum

demmekki oyle bir goruntu verdinki biraz disina cikinca sanki kotu birsey yapmis gibi algilaniyorsun.bir insan kendi evinde bile hergun hergun cesit cesit yemek yapmak istemez yorulmakta haklisin onlarda arada gelmesinler. zaten belip sofraya dokunmamsi ayri bir sacmalik ne olursa olsun yardim etmesi lazim

Canım bence sen ilk önce annenle konuş güzel dille konuş eminim cozulemicek bişey değildir. Yenge hiç yardım etmiyor mu? o zaman sıkıntı ben olsam bende kendimi kötü hissederdim. Çok mu yoğun çalışıyor her gün her gün sizdeler yemeğe. Hemen hemen herkes çalışıyor ama evlerinde yemek yapabiliyorlar. Ay bu erkek anneleride canım alınmada ya gelinleri hizmetçi yaparlar ya da tepelerine çıkarırlar ortası yok heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…