- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Ben olsam benim çalıştığım günleri ben unutmadım temizlik yaptırıp misafir çağırmalarını unutmadım ama belli ki sen unutmuşsun ama istersen hatırlatayım derim. Annen bile olsa çok canını sıkıyor ise söyle. Sanki elin kızına yaranacak.
Hayir niye bu kdar simaartma icimde ufacik.kotu.dusunce yokken gicik.olmaya basliyorum alismalirini.istemiyorum boyle bana saygi.duysunlar degerli olayim hizmetci.degil ..
Patlican.yemiyomis mantida yagliymis yiyemems doymamis abim.anneme.soyledi annemde bana.gittim yogurtlu manti yaptim cok sevindi optu.beni mutlu oldu ama bazen.diyorum cokmu.simartiyorum cokmu el.ustunde tutuyorum bunlari yaptigim halde fesat olmak.niye ?_
Çalışıyor olması sofra kurulana kadar yatmayı,toplanırken de kaçmayı gerektirmez. Çok işgüzar gördüm yengenizi. Anneniz de gelin sahibi olunca kızını unutmuş anlaşılan. Her şeye atılmayın. Beraber toplanır beraber kaldırılır. Nasılsa sizi yapar diye elini eteğini çekmiş yengen. Gıcık oluyorum böyle uyanık geçinen insan kullanmayı sevenlere.
Zıkkımın dibini yesin. Ne varsa evde ne bulduysa onu yesin. İstiyorsa gitsin evinde kendi yapsın istiyorsa peynir zeytin yesin. Hayır bu kadar sık görüşmek iyi değil. Niye kendi değil de eşi söylüyor beğenmezse peynir zeytin yer. Çok muhabbet tez ayrılık getirir. Yüz göz olmayın ve asla kendinizi ezdirmeyin. Bakın anneniz size laf sokuyorsa 2 ay sonra o da başlar. Minneti mecburiyet olarak görür.Hayir niye bu kdar simaartma icimde ufacik.kotu.dusunce yokken gicik.olmaya basliyorum alismalirini.istemiyorum boyle bana saygi.duysunlar degerli olayim hizmetci.degil ..
Patlican.yemiyomis mantida yagliymis yiyemems doymamis abim.anneme.soyledi annemde bana.gittim yogurtlu manti yaptim cok sevindi optu.beni mutlu oldu ama bazen.diyorum cokmu.simartiyorum cokmu el.ustunde tutuyorum bunlari yaptigim halde fesat olmak.niye ?_
Hayatta öğrendiğim en net derslerden bir tanesi; siz kendinizi düşünmezseniz hiç kimse sizi düşünmez.
Üstelik niye abiniz ve eşine misafir muamelesi yapıyorsunuz ki? Onlar da evin insanı.
Gelsinler yesinler anne-babanızla, kalkıp gitsinler, programınızı bozmayıp buluşun siz arkadaşlarınızla nedir yani yurtdışından gelmiyorlar neticede.
Zıkkımın dibini yesin. Ne varsa evde ne bulduysa onu yesin. İstiyorsa gitsin evinde kendi yapsın istiyorsa peynir zeytin yesin. Hayır bu kadar sık görüşmek iyi değil. Niye kendi değil de eşi söylüyor beğenmezse peynir zeytin yer. Çok muhabbet tez ayrılık getirir. Yüz göz olmayın ve asla kendinizi ezdirmeyin. Bakın anneniz size laf sokuyorsa 2 ay sonra o da başlar. Minneti mecburiyet olarak görür.
Yemeseydin keşke. Ya da yemeği beğenmediklerinde de sen yemeyin o zaman de. Sen kendine değer vermezsen başkası hiç vermez. Lütfen kendini ezdirme.Annemi.gecin babam bile yapiyor .. nisanlandilar nisan carsinda abim ne otuyorsun.oturmayami.geldin dedi herkesin.icinde yuzuk begeniyorlardi karsmayim laf olmasin dedim .. gecen gun bi tatli almis gelirken yengemle konuyoruz ayse abla buda cok agir.oluyor degilmi dedim oda evet canim.gercekten.oyle dedi abkme.neden.aldi baska alsaydin felan tek kelime etmedim hile bana aysenin yaninda agirsa yeme dedi sok.oldum agzimi.bile acmadim.. ustelik olsem yemem ama gene.bisey diycek.hrkesin.icinde siye yemek.zorunda.kaldim .. abim.annem ve herkes simartiyo ben.ellerinin altindayim zatennn nasil olsa
Ben degil ailem yapiyo ve ben cok pozitif guleeyuzlu biriyim herkes bilir kirmak istemem asla kimseyi oda rahat etsin evimize alissin.diye herseyi yapiyorum . Aysenin.annesi.bile insallah sanada kiyamayanlarla karsilasirsin diyo dusunun yani .. ne kdar deger veriyorum
Pazar gunu onlar bizi cagirdi iftara ve benimde programim var napcam bilmiyorum gitmezsem abim cok kizar cooook
hangi ülke orası bende gitmek istiyorumCanım ülkemizde erkek evlat ve eşi ayrı bi el üstünde tutulur bilirsin.
Tabi yine aynı gelinler beklemediği hareketler yapan yani şımarırlar dayım ve gelininde oldu bu.
Neyse annene güzelce anlat ya da az daha sabret geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?