Fetal Dna 'dan Sonuç Alamayıp Amniyosentez Yaptıranlar

Canım sağol 🙏 tam sonuçları bekliyoruz hala. İnşallah sağlıklı güzel haberler alırız amin🙏
Sen naptin kuzucum
Ben beklemedeyim kuzum. Klinik genetik test ve trombofili testi istemişti dün onlar için kan verdik şehir hastanesinde 2 aya çıkar dedi zaten yıl sonu başlamayı düşünüyoruz acelemiz yok

Ben beklemedeyim kuzum. Klinik genetik test ve trombofili testi istemişti dün onlar için kan verdik şehir hastanesinde 2 aya çıkar dedi zaten yıl sonu başlamayı düşünüyoruz acelemiz yok
İnşallah hersey normal gelir canım 🙏 sizde hu surecte dinlenmiş olursunuz. O güzel haber İnşallah gelecek en kisa zamanda 🙏🌸🥰

babylovee babylovee ah canım yeni gördüm konunu neler yaşamışsınn. Nasılsın peki şimdii sonuçlar tamamen ne zaman çıkacakmış belli mii?
Canımm çok sağol 🙏 kuzum ön sonuclar temiz geldi. Doktorumda ön sonuçlar ile ayni gelir tam sonuçlar da dedi. Ama yine de temiz diye onunda haberini alalım diye bekliyoruz 🙏
1 ay oldu test vereli bakalım insallah bugunlerde cikar diye bekliyorum. Herseyin yolunda olduguna inancım da güvenim de tam🙏
Sen nasılsın canım nasil gidiyor hamislik

Canımm çok sağol 🙏 kuzum ön sonuclar temiz geldi. Doktorumda ön sonuçlar ile ayni gelir tam sonuçlar da dedi. Ama yine de temiz diye onunda haberini alalım diye bekliyoruz 🙏
1 ay oldu test vereli bakalım insallah bugunlerde cikar diye bekliyorum. Herseyin yolunda olduguna inancım da güvenim de tam🙏
Sen nasılsın canım nasil gidiyor hamislik
Ooo ön sonuçlar temizse temizdir kuzum hiç kendini stresse sokma stress daha kötü biliyorsun. Hayırlı haberlerini alacaksın inşallah canım benim.

Bizde fetal DNA yaptırmıştık 11. haftya girerken ve kan sulandırıcıya falan dikkat etmemiştim 17 saat kadar geçmişti üzerinden. Allahtan sonuç alabildik. Şükür şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadık Allah tamamına erdirsin hepimizin inşallah. Bugün tam 15 haftalık olduk.

Ooo ön sonuçlar temizse temizdir kuzum hiç kendini stresse sokma stress daha kötü biliyorsun. Hayırlı haberlerini alacaksın inşallah canım benim.

Bizde fetal DNA yaptırmıştık 11. haftya girerken ve kan sulandırıcıya falan dikkat etmemiştim 17 saat kadar geçmişti üzerinden. Allahtan sonuç alabildik. Şükür şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadık Allah tamamına erdirsin hepimizin inşallah. Bugün tam 15 haftalık olduk.
İnşallah kuzucum İnşallah. Bizde inanıyoruz temiz olduguna. Amin canım çok teşekkür ederim 🙏

Ya fetal dna yaptırırken kan sulandırıcı kullanmamak lazımmış. Bana da sormustu firma. Neyseki sonuc almissiniz sevindim canım benim🙏 amin kuzum inşallah Allahım tamamına erdirsin hamileliklerimizi sağlıkla ilerletip sağlıkla dogurmayi büyütmeyi nasip etsin Allahım 🙏🥰 inşallah sorunsuz ilerleyecek geri kalan haftalarimiz da 🙏

Back
X