Fetal dna hatalı olabilir mi, trizomi 3 yüksek risk

Amniyosentez yaptırdım, fish sonucu temiz geldi şimdi daha detaylı olan tahlilleri bekliyorum 10-15 güne çıkacak
Merhaba benimde ilk fetal testimde monosomy x sonuç yok denildi ikinci kez verdim turner sendromu yüksek risk denildi sizce amniyosentez yaptırmalı mıyım ultrasonda bi sıkıntı yok kafam çok karışık

Merhaba benimde ilk fetal testimde monosomy x sonuç yok denildi ikinci kez verdim turner sendromu yüksek risk denildi sizce amniyosentez yaptırmalı mıyım ultrasonda bi sıkıntı yok kafam çok karışık
Benim de fetal dnada trizomi 3 iki kere pozitif çıkmıştı. Cinsiyet kromozomlarında da fetal dna çok yanılabiliyor, çalıştığım yerde birinin böyle olmuştu amniyosentez temiz geldi. Hangi doktora sorsanız size amniyosentez önerecektir, bunun kararını verecek olan sizsiniz ben dayanamadım yaptırdım.
Allah korusun amniyosentezde turner gelse bile turner yaşamla bağdaşmayan bir sakatlık değil, sağlık sorunları olsa da normal yaşayabiliyorlar. Tabi yine de istemeyebilirsiniz, sonuca göre kararınızı verirsiniz. Ama bence içinizi ferah tutun yoktur turner falan, gerçekten cinsiyet kromozlarında yanılan çok okudum burada bizzat da gördüm arkadaşımızda.

Bugün ultrason muayenem vardı doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi 20. haftaya kadar gitmek istemiyorum artık hastaneye bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum Allahın izniyle sağlıklı doğacak Allah tüm annelere sağlıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin

Ultrasonda normal görünmesi çok iyi. Ben de sonucu ilk alınca kendimi çok kahrettim ama ultrasonda normal gördükçe korkularım azaldı. İnşallah sizde de hiçbir şey yoktur ve burada verirsiniz müjdeyi

Merhaba, başlıktaki tüm yazıları okudum ve amniyosentez sonucunuzun temiz çıkmasına çok sevindim Gözünüz aydın

Benim de Fetal DNA testimde DiGeorge sendromu çıktı. Recep Has’ta amniyosentez olacağım yarın. Bana dua eder misiniz? Nadir görülen bir hastalıkmış, bebek ya ölüyormuş ya da yaşarsa çok ağır hastalıkla geçiyormuş ömrü. Kahroldum, inşallah bebeğim iyidir ve sonuçlar iyi çıkar

Gebelik haftanız çok küçük değil, bence böyle bir sorun olsa ultrasonda illa ki bazı terslikler görünürdü. Recep hoca zaten işinin uzmanı, uzun uzun her yerini kontrol ediyor yorum yapıyor. Bize büyük ihtimalle bebekte hiçbir şey çıkmaz, baktığım hiçbir organda bir sıkıntı görmedim dedi. Bana o bile yetti, sonuçları beklerken hiç stresli değildim inşallah sizin de öyle olur ben öyle olacağını düşünüyorum canınızı sıkmayın rahat olun yarın bebeğinizi uzuun uzun göreceksiniz haberdar edin bizi

Çok teşekkür ederim. Recep Hocaya çok güveniyorum zaten, detaylu ultrason yapmıştı bir kaç hafta önce. Orda bir sorun görülmemişti. İnşallah dediğiniz gibi olur heber veririm tabii

Çok teşekkür ederim. Recep Hocaya çok güveniyorum zaten, detaylu ultrason yapmıştı bir kaç hafta önce. Orda bir sorun görülmemişti. İnşallah dediğiniz gibi olur heber veririm tabii
Selamlarr, ne yaptınız?

Konu 'Fetal Dna Trizomi 21 Amniyo temiz' Fetal Dna Trizomi 21 Amniyo temiz

Şu konuyu kaydetmişim ilginç geldiği için. Belki sizin için de umut olur. Trizomi 21 bu ama umarım temiz olur sonucunuz.

Selamlarr, ne yaptınız?
Merhaba, dün amniyosentez işlemi yapıldı. Detaylı ultrason da yapıldı. Genel itibariyle organlarda bir sorun görülmedi çok şükür. Amniyosentez sonuçları temiz çıkıca tam rahat edeceğim. Korkulacak bi işlem değilmiş. İğneyi yapınca biraz yandı acıdı ama 5 saniye sonra hiç acı kalmıyo. Biraz da regl sancısı oluyor. Doktordan çok memnunum zaten çok şükür ki iyi doktorlarla karşılaştım Sorduğunuz için çok teşekkür ederim

Sorun görülmemesi çok güzel. En ufak şüphe görseler zaten mutlaka söylerlerdi, kimse böyle bir sorumluluk almak istemez. Bol bol dinlenin inşallah hayırlı haberler gelir yakında Fish sonucu zaten bugün yarın çıkar.

Çok teşekkür ederim. Fish sonucu temiz çıktı çok şükür Doğru diyorsunuz, gerçekten büyük sorumluluk doktorlardaki. Diğer sonuçlar da temiz çıkar umarım Rabbim hepimizin sağlıkla kavuşmasını nasip etsin

Gözünüz aydın çok sevindim Diğerleri de tertemiz çıkar. Ne çektirdi bu fetal dna bize

Gözünüz aydın çok sevindim Diğerleri de tertemiz çıkar. Ne çektirdi bu fetal dna bize
Amin, çok teşekkür ederim. Kesinlikle öyle Sanki fetal dna hiç yaptırmasak daha mı iyi olacaktı İnsan bilemiyor işte, en azından biraz olsun emin olacağız, stresten kurtulmuş olduk. Kendimi yedim günlerce bu fetal dna yüzünden

Sonuçlarınız için çok sevindim. Bende de 20+2 detaylı ultrasonda 6.5 ense kalınlığı ve kalpte parlaklık görüldü. Hiçbir test yaptırmadım umarım sağlıklı doğum yaparım ben de ve hepimiz.

Sonuçlarınız için çok sevindim. Bende de 20+2 detaylı ultrasonda 6.5 ense kalınlığı ve kalpte parlaklık görüldü. Hiç test yaptırmadım umarım sağlıklı doğum yaparım ben de ve hepimiz.

Amniyosentez yaptırmayacak misniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…