- 3 Mayıs 2019
- 482
- 377
- 18
- 34
- Konu Sahibi Kara mizah
-
Fetal Dna testi yaptırdım ben.Eve gelip kolımdan kan aldılar bir hafta sonra sonuç çıktı.Biraz pahalı sadece
Ense kalınlığı normal burun kemiği de oluştuğunu söyledi bugün doktorEnse kalınlığı nasıl çıktı? Burun kemiği oluşmuş mu? 2’li test çok güvenilir değil riskli çıkıp sağlıklı doğum yapan çok var.
Yaşım 38.Doktorum tarama testleri yaşından dolayı risk verecek güvenilir değil dedi.İstdayım bir telefon verdi görüştük karşılıklı.Fransaya gitti sonuçlar.Sadece hiçbir sorun yok dediler bize ayrıntıları sormadım.
[/QUOTE]Peki nasıl yaptırdınız hangi ilde merkezde yaptırdınız ve ne kadara yaptırdınız
Delirella
QUOTE="Delirella, post: 61360307, member: 900653"]
Fetal DNA yaptırdım senden kan alıyorlar bebek kesesinden sıvı değil. Zaten hamile kalınca bebek genetiği anne kanına geçiyormuş. Bu testi yaptır. Bu arada ikiliye çok üzülme %70 olasılık hesaplayan bir test doğruluk payı yüksek değil. İkili testi sorunlu çıkıp fetal DNA testi temiz çıkan çok kişi var etrafta
Genetik kromozom 13-18-21 ve gonozomal anamoli çıkmadı.
İletişim bilgileri bende yok.Doktorunuz yönlendirir sizi.Daha devam ediyor hamilelik.Zaten yüzde doksan dokuz doğru sonuç veren bir test.2500 tl ödedik.Ne kadara verdin iletişim bileğileri bana özelden yazar mısın birde bebeğiniz doğdu mu sağlıklı mı benim yaş riski normal diğeri sıkıntı
Geçmiş olsun canım çok üzüldümGenetik kromozom 13-18-21 ve gonozomal anamoli çıkmadı.
Genetik sorunu yoktu ama erken Doğum yaptım ne yazık ki...
İletişim bilgileri bende yok.Doktorunuz yönlendirir sizi.Daha devam ediyor hamilelik.Zaten yüzde doksan dokuz doğru sonuç veren bir test.2500 tl ödedik.
Günü yokmuş yavrumun, Rabbim yanına aldı...Geçmiş olsun canım çok üzüldüm☹☹☹
Ben istanbuldayim ama izmirde bi yerle anlastim onlar bana tüp yolladilar bende kan aldirip tupu geri kargoladim. Tup zaten kani koruyor o yuzden problem yok. Zaten onlarda yurt disina yolluyolar. Ozellikle 11. Haftadan sonra oneriliyor zaten daha fazla dna ornegi olabilsin diyem yani %kac oldugu olcmuyolar 11. Haftanin uzeri uygun. Ama 14 u gecmesin diyolar.
Günü yokmuş yavrumun, Rabbim yanına aldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?