Fetal DNA testi

Öyle gerçekten ben sonuç ne olursa olsun bebeğimi doğurmayı düşünüyorum ama 6 ayı bunşekilde gecirmek istemiyorum
Sen testini yaptır hayırlısıyla temiz de çıkar inşallah, sonrası Allah Kerim canım. Zehir etme hamileliği kendine

Hangi hastaneyle anlaştım nasıl iletişim kurabilirim hastaneyle şuan 13+3 üm araya da haftasını girdi şimdi ikili testimi dün öğrendim yaşla ilgili risk normal kanda sanırım sıkıntı çıktı

Hastane ile anlasmadim bireysel olarak yapan bir firma buldum hastaneye gerek yok.. bide zaten doktorunuz bunu istediyse ona sorun onlarin anlasmali oldugu firmalar var

Hastane ile anlasmadim bireysel olarak yapan bir firma buldum hastaneye gerek yok.. bide zaten doktorunuz bunu istediyse ona sorun onlarin anlasmali oldugu firmalar var
Sizinki de serenity test mi, benim yaptırdığım firma da İzmir’de. Ama ben doktorumun yönlendirmesi ile orada yaptırdım, firmanın görevli çalışanı vardı o aracı oldu.

Sizinki de serenity test mi, benim yaptırdığım firma da İzmir’de. Ama ben doktorumun yönlendirmesi ile orada yaptırdım, firmanın görevli çalışanı vardı o aracı oldu.

Nice test.. ya zeten hepsi kendine gore bir isim veriyor. Bunlarin asil ismi nifty non invasive fetal trisomy

Malesef öyle bir merkeze yönlendirmedi

Ya içini ferah tut benim arkadaşımın ikili testi yüksek çıktı o kadar stres yaptı ki, kızı çok sağlıklı doğdu. Bu testi yaptırmayabilirsin de.
Benim 1:137 çıktı normal de 1:250 olmalıymış yas riski de normal çıktı ama ne bilim yaa çok üzgünüm

Ense kalinligi olcumu yapildi doktor direk kan testine gonderdi 1 hafta sonra sonuc cìkcakmis.risk cikarsa ne yapilcak sonra amniyo sivisi vermek gerekirmi ben istemem

Ense kalinligi olcumu yapildi doktor direk kan testine gonderdi 1 hafta sonra sonuc cìkcakmis.risk cikarsa ne yapilcak sonra amniyo sivisi vermek gerekirmi ben istemem
Ense kalınlığı kaç çıktı? Fetal DNA Testi de pozitif çıkarsa aminio sentez yapılıyor. İnşallah bir sorun çıkmaz.

Uniler yapmiyor. Devlette sadece.izmirde ve istanbulda birer hastane var benim.bildigim. onlarda asiri riskliyse yapiyor. Internettenden arastirin biriyle anlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…