- 25 Temmuz 2018
- 6.431
- 8.266
- 198
- Konu Sahibi Kara mizah
-
Her kayıp ayrı bir yara...Benim de 5 haftalarda olan 2 kaybım var seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun rabbim büyük
Öyle gerçekten ben sonuç ne olursa olsun bebeğimi doğurmayı düşünüyorum ama 6 ayı bunşekilde gecirmek istemiyorumHer kayıp ayrı bir yara...
Sen testini yaptır hayırlısıyla temiz de çıkar inşallah, sonrası Allah Kerim canım. Zehir etme hamileliği kendineÖyle gerçekten ben sonuç ne olursa olsun bebeğimi doğurmayı düşünüyorum ama 6 ayı bunşekilde gecirmek istemiyorum
İnş parayı ayarlayabilirsem düşünüyorumSen testini yaptır hayırlısıyla temiz de çıkar inşallah, sonrası Allah Kerim canım. Zehir etme hamileliği kendine
Hangi hastaneyle anlaştım nasıl iletişim kurabilirim hastaneyle şuan 13+3 üm araya da haftasını girdi şimdi ikili testimi dün öğrendim yaşla ilgili risk normal kanda sanırım sıkıntı çıktı
Sizinki de serenity test mi, benim yaptırdığım firma da İzmir’de. Ama ben doktorumun yönlendirmesi ile orada yaptırdım, firmanın görevli çalışanı vardı o aracı oldu.Hastane ile anlasmadim bireysel olarak yapan bir firma buldum hastaneye gerek yok.. bide zaten doktorunuz bunu istediyse ona sorun onlarin anlasmali oldugu firmalar var
Sizinki de serenity test mi, benim yaptırdığım firma da İzmir’de. Ama ben doktorumun yönlendirmesi ile orada yaptırdım, firmanın görevli çalışanı vardı o aracı oldu.
Hastane ile anlasmadim bireysel olarak yapan bir firma buldum hastaneye gerek yok.. bide zaten doktorunuz bunu istediyse ona sorun onlarin anlasmali oldugu firmalar var
Malesef öyle bir merkeze yönlendirmediHastane ile anlasmadim bireysel olarak yapan bir firma buldum hastaneye gerek yok.. bide zaten doktorunuz bunu istediyse ona sorun onlarin anlasmali oldugu firmalar var
Üniversite hastanesi de yapıyor mu acaba? Fiyatı biraz daha uygun olabilir. Onlar da laboratuvara gönderiyorlar diye biliyorum.Malesef öyle bir merkeze yönlendirmedi
Ben Gaziantepteyşm burda ünv hastanesine yok malesef bugün gittimÜniversite hastanesi de yapıyor mu acaba? Fiyatı biraz daha uygun olabilir. Onlar da laboratuvara gönderiyorlar diye biliyorum.
Bir kaç tane belli firma var zaten. Onları ara bence fiyat al.Ben Gaziantepteyşm burda ünv hastanesine yok malesef bugün gittim
Bende internetten onları araştırmıyorum bir iki tane buldumBir kaç tane belli firma var zaten. Onları ara bence fiyat al.
Ya içini ferah tut benim arkadaşımın ikili testi yüksek çıktı o kadar stres yaptı ki, kızı çok sağlıklı doğdu. Bu testi yaptırmayabilirsin de.Bende internetten onları araştırmıyorum bir iki tane buldum
Benim 1:137 çıktı normal de 1:250 olmalıymış yas riski de normal çıktı ama ne bilim yaa çok üzgünümYa içini ferah tut benim arkadaşımın ikili testi yüksek çıktı o kadar stres yaptı ki, kızı çok sağlıklı doğdu. Bu testi yaptırmayabilirsin de.
Neden erken dogum oldu canımGenetik kromozom 13-18-21 ve gonozomal anamoli çıkmadı.
d
Genetik sorunu yoktu ama erken Doğum yaptım ne yazık ki...
Ense kalınlığı kaç çıktı? Fetal DNA Testi de pozitif çıkarsa aminio sentez yapılıyor. İnşallah bir sorun çıkmaz.Ense kalinligi olcumu yapildi doktor direk kan testine gonderdi 1 hafta sonra sonuc cìkcakmis.risk cikarsa ne yapilcak sonra amniyo sivisi vermek gerekirmi ben istemem
İlki enfeksiyonNeden erken dogum oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?