Fetal DNA testi

1/243 tü oran. Inşallah

benimde 3 lu tarama trizomi21 1/50 cikti ultrason degerlerim hersey normal amiyosentez onerdi dr yaptirmak istemedim oyle bile olsa kiyamam birde dusuk riski ve enfeksiyon riskinede girmek istemedim 18. haftadayim insallah saglikla bebegimizi kucagimiza aliriz

canm bnse umraniyede nifty yaptrdim haftaya cikacak gun sayiyorum o derece uzgunum.2li testim temiz detayli vs temiz 3lu 263/1 cikti stres yaptim dogrusu bide ablam 39 yasinda 4cu cocgunu dogurdu down sendromlu haliyle korkmuyo degilim rabbim oncelikle saglkla versin tabi ne gelirse yavrumuzdr kiyamayiz

Canım inş temiz çıkar sonucun ama ikli iyise 3 lüye gerek yok diyorlar detaylı da temiz çıkmış Allah’ın izniyle sıkıntı olmaz inş

Benim 3 lu taramada biyokimyasal 1/53 geldigi.icin dr amniyosentez dedi yaptirdim 1 hafta once aldim sonucu temiz cikti gonlunu ferah tut

Reactions: U17
Benim 3 lu taramada biyokimyasal 1/53 geldigi.icin dr amniyosentez dedi yaptirdim 1 hafta once aldim sonucu temiz cikti gonlunu ferah tut
Canım bende nipty testi yaptım zaten temiz çıktı çok sevindim şeninde temiz çıkmış şükürler olsun bebeklerimiz sağlıkla zamanında gelsinler inş

Canım inş temiz çıkar sonucun ama ikli iyise 3 lüye gerek yok diyorlar detaylı da temiz çıkmış Allah’ın izniyle sıkıntı olmaz inş
insallah nolur dua et valla kafayi yedim dusunmekten downlu bebeklere bakiyorum ruyalarima bile giryor haftaya cuma galiba cikacak sen nifty yapmismiydin soncu nasl geliyor yani nebyazar poztfmi negatfmi yoksa sayilarmi cikiuo elime kagidi alnca hemen anlamak istyorum

Canım kara mizah benim hesabın şifresini unuttum bende 10-15 gün geçmedi özel klinik de yapıp Almanya yolladık sana atayım sonucu

stres kaygi bendede oluyir canim anneyiz hersey geliyor insanin aklina rabbimiz yardimcimiz olsun sen kac yasindasin kacinci gebelik

Nice test.. ya zeten hepsi kendine gore bir isim veriyor. Bunlarin asil ismi nifty non invasive fetal trisomy
bu testlerin adı NIPT. Yani non invasive prenatal test. EN güvenilirine yaptırdım bende perinataloğa gittim size önerebilirim. bir de hamilelğim riskli çıkınca amniyosentez riski almak yerine yaptırdım serenity. 10 iş gününde geldi sonucum Amerikada yapılıyor.. Çok şükür amniyosenteze benim de gerek kalmadı. Bazıları çinde bazısı korede bazısı ankarada yapılıypr aman dikkat .bir arkadaşım genoksa yaptırmış 27 gün sonucu gelmemiş. sonra serenity yaptormış ben de serenity yaptırdım

Uniler yapmiyor. Devlette sadece.izmirde ve istanbulda birer hastane var benim.bildigim. onlarda asiri riskliyse yapiyor. Internettenden arastirin biriyle anlasin
evet belli değerlede olmak gerek bende devlette yaptırmak istedim yaptıramadım en iyisi en güvenilirini yaptırdım. size de önerebilirim

Baya reklam

Merhaba, uzun zaman olmuş üstünden geçeli ama sizle aynı değerlere sahip ikili test sonucum var. fetal DNA sonucu bekliyorum.Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınız mi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…