Fetal DNA testi

Uniler yapmiyor. Devlette sadece.izmirde ve istanbulda birer hastane var benim.bildigim. onlarda asiri riskliyse yapiyor. Internettenden arastirin biriyle anlasin

Şuan 1800 e bir yerle görüştüm klinik Almanya’ya yolluyorlarmış yarın vaktim olursa gitçem yoksa Pazartesi ye kalacak ama hala araştırıyo

Istanbulda umraniye egitim arastirma.izmirde tepecik yapiyor. Oyle disardan gelene yapmiyorlar bildigim kadariyla. Kendi hastalarina yada sevkle gelen riskli hastalara. Cunku ucretsiz . Oyuzden sevk yada kendi hastasi olmasi gerekiyor
Evet dün arayıp görüştüm Ümraniye ile ama tepeciğe bağlanamadım daha

1800 cok iyi fiyat
Ama bakin sorun cikarsa gebeligi sonlandirmayacaksiniz kendinizi bunlarla yormayin. Akisina birakin.
Evet düşünmüyorum ama sağlıklıysa 6 ay bu kuşku çok zor değil mi ne yapacağımı cidden şaşırdım ne düşünmeliyim bilmiyorum artık Ankara gennoks ile de görüştüm daha da kafam karıştı allahım inş bebeğim sağlıklıdı

Ben sonucun kotu cikmasi durumunda aldirmayi dusundugum icin yaptirmistim. Cunku bebekken guzel ama ilerde zorlasiyor isler hele ben yaninda olamazsam baskalari bakmak zorunda kalirsa tek kalirsa gibi dusuncelerden dolayi ona hayati zindan etmek istemedim ileride. Ama saglikli geldi sonuc.

Aldirmam devam ederim diyosaniz unutun bu meseleyi dusunmeyin. Ne kadar riskli cikti sizin

Of keşke unutabilsem

Eklentiler

• 3EB15D45-DEDB-4929-BF4F-AAD1ADF693A2.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 141

Senin risk çıkan neydi

Kromozom bozukluğu olduğu zaman bhcg yavaş duser, papp a degeri de ilk zamanlar cok artmaz. Duzeltilmis momlari neye gore hazirladiklarini bilmiyorum ama ben 11 hafta 0 gunluk devlete yaptrmistm onun sonucunu almadan ozele yaptrdm 1 haftada bile sonuc değişebiliyor. Aslolan bana ense kalingili ve burun kemik yapisi gibi geliyor. 3 mm den yukarısı riskli gibi sizin 0.15 arasinda daglar kadar fark var. Bence fetal dna veya amniyosentez sonucunuz iyi gelecek. Benm okuduklarim sonucu bunu soyluyorum. Ins sorunsuz ve sağlıklı sonuclar alacaksiniz

İnş inş canım çok üzülüyorum yaa kendime engel olamıyorum sonucum bu

Eklentiler

• 02F1A23F-94E4-4BF6-AD97-5632FAC7DEFB.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 135
Amniyosentez riskli bişey hadi yaptırdın diyelim bebeğini mi aldıracaksın? Allah'a sığın inşâllah bişey olmaz bacım risk var deyip sağlıklı doğuran çok...

İnş inş canım çok üzülüyorum yaa kendime engel olamıyorum sonucum bu
Ben baktım sonucunuza ama mom degerini neye gore hesapladiklarini bilmiyorum. Benim hcg daha yüksek ama gelen mom degeri daha dusuk. Belki yastan dolayi bilemiyorum. Ense kalinligi cok dusuk benim bildigim 3mm den sonrasi riskli ki hep okuduklarimda gelen olumsuz sonuclarda ense kalinligi fazla. 1 haftasonra yaptirsaniz belki sonuclar farkli gelecek bilemiyorum ama riskli gelip zehir gibi doğan cocuklar cok fazla. Icimdeki ses fetaldna ya da amniyosentez sonucunuz iyi gelecek diyor. Cunku ense kalinligi 3mm den cok cok uzak. Cok zor biliyorum gonlunuzu rahat tutun demek su asamada ama bu tarama testi bir olasılık testi, teşhis degil

İnş canım allah razı olsun inş dediğin gibi sağlıklıdır bebeğim 13+4 üm şuan testi 12+0 da yapmıştım perşembe günü tekrar baktı doktor ende kalınlığı falan normal dedi ama kaç olduğunu demedi ultrason da yazıyor mu bakim ölçümler

Amniyosentez riskli bişey hadi yaptırdın diyelim bebeğini mi aldıracaksın? Allah'a sığın inşâllah bişey olmaz bacım risk var deyip sağlıklı doğuran çok...
Aldırmayı düşünmüyorum ama altınayda çok uzun zaman bu kuşkuyla dayanır mıyım bilmiyorum aslında çok kararsızım her konuda

Aldırmayı düşünmüyorum ama altınayda çok uzun zaman bu kuşkuyla dayanır mıyım bilmiyorum aslında çok kararsızım her konuda

Bide şöyle düşün ama testde olumsuz sonuç çıkarsa o üzüntü seni daha çok yiyip bitirmez mi? sen bilirsin ama gebelikte stres iyi değil
Sağlıklı denilen bebeklerinde garantisi yokki
Allah'a emanet hepsi...dua ve tevekkül edip fazla düşünmemeye çalışmak en güzeli
İnşâllah sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…