Fetal DNA testi

Canım bende fetal DNA testi yaptım riskim 1:50 sen büyüktü yüksek riski çok şükür genetik testim temiz çıktı sıvı aldırmayacaktım bu kadar araştırmak bu testi vermem de diyordum ki allahım verim de bu testi içim rahat olsun 6 ay cekmiyim bu derdi çok şükür temiz de inş bana da seneye bu zamanlar bebeğim kucağımda bakar bize 13. Haftada kız demişti hayırlısı sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün bebişlerimiz

Ben daha başka test yapmam rabbim nasip ederse başka çoçuğum da bunları yapmayacam 2 hafta boyunca gözlerime uyku girmedi uyuduğum an kabus gördüm rabbim bebeğini sağlıkla aldırsın kucağına hepimizin inş ama bu testler doğruluk payı pek yok ayrıca riski hesaplıyor takılmamak en doğrusu keşke nipty testi uygun ve her yerde yapılsa sıvı aldırma vs riskli sonuçta

Seninde risk yuksekmis bak temiz gelmis. benimde 1/65 idi. Bende bebegimin iyi olduguna inaniyorum. Dogumu takmadan bekleyecegim.insallah saglikla aliriz kucagimiza bende 18 haftalik oldum bu arada

Seninde risk yuksekmis bak temiz gelmis. benimde 1/65 idi. Bende bebegimin iyi olduguna inaniyorum. Dogumu takmadan bekleyecegim.insallah saglikla aliriz kucagimiza bende 18 haftalik oldum bu arada
1:50 ve kombine risk 137 di ama haklısın gerçekten bu testlere güvenmemek gerek

Şuan 1800 e bir yerle görüştüm klinik Almanya’ya yolluyorlarmış yarın vaktim olursa gitçem yoksa Pazartesi ye kalacak ama hala araştırıyo
Selam. Görüştüğünüz yer neresi. Benimdr gonderdigi labratuar 3.500 euro istedi. Daha makul bir yer ariyorum. Bilgilerini verebilir misiniz lütfen

Selam. Görüştüğünüz yer neresi. Benimdr gonderdigi labratuar 3.500 euro istedi. Daha makul bir yer ariyorum. Bilgilerini verebilir misiniz lütfen
Prena test aracılığıyla biyogenden ama siz bence yanlış anlamışsınız Ben en Pahalı Ankara düzen lab da duydum 3900 tl dü fiyat farkı daha çok gönderdikleri ülkelerle alakalı bence biraz daha araştırın çok yapan firma ve labaratıvar var genelde 2000 tl’ lerde oluyordu fiyat bu arada İstanbul ve İzmir araştırma hastanesinde ücretsiz ( Ümraniye- tepecik ) özel hastanelerde bazen firmalara yönlendiriryor telefonla hastanelerden de Bilgi alabilirsiniz ben çöm aradım çok fiyat Farkı da yoktı 1800-4000 bin TL aralığıydı idi hep

Tepecik oyleymis ama umraniye yulsek risk gorurse yapiyormus. 410 euro imis ben yanlış hatırlıyorum:) Yarin yaptiricam bakalim hayirlisi

Tepecik oyleymis ama umraniye yulsek risk gorurse yapiyormus. 410 euro imis ben yanlış hatırlıyorum:) Yarin yaptiricam bakalim hayirlisi
İnş sonuçların temiz gelir benimde yüksek risk çıkmıştı çok şükür temiz çıktı inş sizinde temiz gelir paylaşın bizimle

İnş sonuçların temiz gelir benimde yüksek risk çıkmıştı çok şükür temiz çıktı inş sizinde temiz gelir paylaşın bizimle
Bugün yaptirdim hayirlisi ile 10 gun sonra gelirmiş. Bunda risk yuksek cikarsa aminiyosentez yapilacakmis ve sonuc kesinlesecekmis. Herseyin hayirlisi sagkikli evlatlar nasip etsin Allah insallah. Paylasirim tabi teşekkür ederim. Sizin de gözünüz aydın olsun. Saglikla gelsin bebisiniz

Amin canım benim hepimizin sağlıkla gelsin bebekleri senşn de ikili testin yüksek risk yoksa direk bu testi mi yapıyorsun

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba? Benim de riskli çıktı sonucum

oran neydi acaba?
Bende dusuk risk gozukuyor ama bende nipt yaptirmaya karar verdim cunku biyokimyasal biraz yuksek cikti oda beta hcg degeri yuksek cikinca oluyormus sanirim. Benimde beta hcg degerim yuksek. Insallah hepsi saglikli sihatli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…