- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 30
- Konu Sahibi Kara mizah
-
Ense kalinligi normaldi hersey normal gidiyordu. Test boyle cikinca cok sasirdim. İlk cocukta bu testleri yapmadan yuksek ense kalinligi cikti. Cok sukur sorunu yok.
Canım bende fetal DNA testi yaptım riskim 1:50 sen büyüktü yüksek riski çok şükür genetik testim temiz çıktı sıvı aldırmayacaktım bu kadar araştırmak bu testi vermem de diyordum ki allahım verim de bu testi içim rahat olsun 6 ay cekmiyim bu derdi çok şükür temiz de inş bana da seneye bu zamanlar bebeğim kucağımda bakar bize 13. Haftada kız demişti hayırlısı sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün bebişlerimizKonunun ustunden zaman gecmis buraya sirf boyle tarama testlerinden muzdarip birileri varmi diye giriyorum suan cunku yeni dogum yaptim ve gebeligim bu testler yuzunden mahvoldu. Ikili testin cok riskli diye basimin etini yediler sivi aldirmadim cunku asla guvenilir inandirici gelmiyodu bu testler ki ilk hamileligimdede yasadim. Ultrasonda hersey normaldi 3lu taramamda yine normaldi ama ondada risk vardi azda olsa. Bu boyle boyle tam 9 ay boyunca demedikleri kalmadi hic aldiris etmedim tabiki insan uzuluyo hep olumlu seyler duymak istiyosun ama hep dua ettik ve inandik bebegimizin saglikli olacagina. Suan babasinin kucagindan bana bakiyo saglikli minik bi bebegim oldu masallah sukurler olsun. Yani demem o ki icinizi rahatltcak herseyi yapin arastirin ihmal etmeyin ama lutfen cokta aldiris etmeyin...
Ben daha başka test yapmam rabbim nasip ederse başka çoçuğum da bunları yapmayacam 2 hafta boyunca gözlerime uyku girmedi uyuduğum an kabus gördüm rabbim bebeğini sağlıkla aldırsın kucağına hepimizin inş ama bu testler doğruluk payı pek yok ayrıca riski hesaplıyor takılmamak en doğrusu keşke nipty testi uygun ve her yerde yapılsa sıvı aldırma vs riskli sonuçtaBen ikinci hamileligimi yasiyorum. Malesef bunda da ilk hamilelikte de ayni sorunlari yasadim. İlk cocukta cok taktim sivi aldirdim. Sonuc temiz geldi. Oglum gayet saglikli. Bunda da yine sivi aldir dediler yok dedim. Bunu ilk hamilelik kadar takmiuorum.Rabbimin izniyle hersey iyi olacak inaniyorum. Karar verdim dusunmemeye calisarak dogumu bekleyecegim
Seninde risk yuksekmis bak temiz gelmis. benimde 1/65 idi. Bende bebegimin iyi olduguna inaniyorum. Dogumu takmadan bekleyecegim.insallah saglikla aliriz kucagimiza bende 18 haftalik oldum bu aradaBen daha başka test yapmam rabbim nasip ederse başka çoçuğum da bunları yapmayacam 2 hafta boyunca gözlerime uyku girmedi uyuduğum an kabus gördüm rabbim bebeğini sağlıkla aldırsın kucağına hepimizin inş ama bu testler doğruluk payı pek yok ayrıca riski hesaplıyor takılmamak en doğrusu keşke nipty testi uygun ve her yerde yapılsa sıvı aldırma vs riskli sonuçta
1:50 ve kombine risk 137 di ama haklısın gerçekten bu testlere güvenmemek gerekSeninde risk yuksekmis bak temiz gelmis. benimde 1/65 idi. Bende bebegimin iyi olduguna inaniyorum. Dogumu takmadan bekleyecegim.insallah saglikla aliriz kucagimiza bende 18 haftalik oldum bu arada
Şu fetal DNA var çok şükür evet maliyetli ama temiz işBenim de 1/50 idi, fetal dna temiz geldi.
Selam. Görüştüğünüz yer neresi. Benimdr gonderdigi labratuar 3.500 euro istedi. Daha makul bir yer ariyorum. Bilgilerini verebilir misiniz lütfenŞuan 1800 e bir yerle görüştüm klinik Almanya’ya yolluyorlarmış yarın vaktim olursa gitçem yoksa Pazartesi ye kalacak ama hala araştırıyo
Prena test aracılığıyla biyogenden ama siz bence yanlış anlamışsınız Ben en Pahalı Ankara düzen lab da duydum 3900 tl dü fiyat farkı daha çok gönderdikleri ülkelerle alakalı bence biraz daha araştırın çok yapan firma ve labaratıvar var genelde 2000 tl’ lerde oluyordu fiyat bu arada İstanbul ve İzmir araştırma hastanesinde ücretsiz ( Ümraniye- tepecik ) özel hastanelerde bazen firmalara yönlendiriryor telefonla hastanelerden de Bilgi alabilirsiniz ben çöm aradım çok fiyat Farkı da yoktı 1800-4000 bin TL aralığıydı idi hepSelam. Görüştüğünüz yer neresi. Benimdr gonderdigi labratuar 3.500 euro istedi. Daha makul bir yer ariyorum. Bilgilerini verebilir misiniz lütfen
Tepecik oyleymis ama umraniye yulsek risk gorurse yapiyormus. 410 euro imis ben yanlış hatırlıyorum:) Yarin yaptiricam bakalim hayirlisiPrena test aracılığıyla biyogenden ama siz bence yanlış anlamışsınız Ben en Pahalı Ankara düzen lab da duydum 3900 tl dü fiyat farkı daha çok gönderdikleri ülkelerle alakalı bence biraz daha araştırın çok yapan firma ve labaratıvar var genelde 2000 tl’ lerde oluyordu fiyat bu arada İstanbul ve İzmir araştırma hastanesinde ücretsiz ( Ümraniye- tepecik ) özel hastanelerde bazen firmalara yönlendiriryor telefonla hastanelerden de Bilgi alabilirsiniz ben çöm aradım çok fiyat Farkı da yoktı 1800-4000 bin TL aralığıydı idi hep
İnş sonuçların temiz gelir benimde yüksek risk çıkmıştı çok şükür temiz çıktı inş sizinde temiz gelir paylaşın bizimleTepecik oyleymis ama umraniye yulsek risk gorurse yapiyormus. 410 euro imis ben yanlış hatırlıyorum:) Yarin yaptiricam bakalim hayirlisi
Bugün yaptirdim hayirlisi ile 10 gun sonra gelirmiş. Bunda risk yuksek cikarsa aminiyosentez yapilacakmis ve sonuc kesinlesecekmis. Herseyin hayirlisi sagkikli evlatlar nasip etsin Allah insallah. Paylasirim tabi teşekkür ederim. Sizin de gözünüz aydın olsun. Saglikla gelsin bebisinizİnş sonuçların temiz gelir benimde yüksek risk çıkmıştı çok şükür temiz çıktı inş sizinde temiz gelir paylaşın bizimle
Amin canım benim hepimizin sağlıkla gelsin bebekleri senşn de ikili testin yüksek risk yoksa direk bu testi mi yapıyorsunBugün yaptirdim hayirlisi ile 10 gun sonra gelirmiş. Bunda risk yuksek cikarsa aminiyosentez yapilacakmis ve sonuc kesinlesecekmis. Herseyin hayirlisi sagkikli evlatlar nasip etsin Allah insallah. Paylasirim tabi teşekkür ederim. Sizin de gözünüz aydın olsun. Saglikla gelsin bebisiniz
Yok ben drekt yaptırıyorum 39 yasimdayim. Doktor onerdi bende yaptirdim. Hayirlisi bakalimAmin canım benim hepimizin sağlıkla gelsin bebekleri senşn de ikili testin yüksek risk yoksa direk bu testi mi yapıyorsun
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba? Benim de riskli çıktı sonucumBugün yaptirdim hayirlisi ile 10 gun sonra gelirmiş. Bunda risk yuksek cikarsa aminiyosentez yapilacakmis ve sonuc kesinlesecekmis. Herseyin hayirlisi sagkikli evlatlar nasip etsin Allah insallah. Paylasirim tabi teşekkür ederim. Sizin de gözünüz aydın olsun. Saglikla gelsin bebisiniz
Benim cok şükür sorunsuz cıktı. Risk yok. Öncelikle moralinizi bozmayin. Amniyo sentez oldunuz mu ne yapacaksınız.Merhaba sonucunuz ne oldu acaba? Benim de riskli çıktı sonucum
Fetal dna da mi riskli cikti? Ikili testte miMerhaba sonucunuz ne oldu acaba? Benim de riskli çıktı sonucum
Ikili testFetal dna da mi riskli cikti? Ikili testte mi
Adınıza sevindim. Ben nipt yaptırdım bekliyorum.Benim cok şükür sorunsuz cıktı. Risk yok. Öncelikle moralinizi bozmayin. Amniyo sentez oldunuz mu ne yapacaksınız.
Ikili test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?