- Konu Sahibi Kara mizah
-
Canım bazı özel hastaneler klinik yada mail üzerinden firmalara yönlendiriyor onlarda sizle iletişime geçiyor ve Karşıyaka tüp yolluyorlar sizde kan verip gönderiyorsunuz 10-15 gün belli oluyor Haa internette kendinizde ulaşabilirsiniz bu arada hangi şehirleşiniz İstanbul Ümraniye-İzmir tepecik ücretsiz yapıyorKizlar bwnim de 3 lu tarama testi yuksek riskli cikti. Fetal dna testi yaptirmayi dusunuyorum. Yaptiramazsam oyle dogumu bekleuecegim. Nasil yapiliyor bu test hersehirde yapilir mi
Ben malatyadayim. Bi doktorla goruseyim bakalim ne derse. Peki ucreti nasil aliyorlar.Canım bazı özel hastaneler klinik yada mail üzerinden firmalara yönlendiriyor onlarda sizle iletişime geçiyor ve Karşıyaka tüp yolluyorlar sizde kan verip gönderiyorsunuz 10-15 gün belli oluyor Haa internette kendinizde ulaşabilirsiniz bu arada hangi şehirleşiniz İstanbul Ümraniye-İzmir tepecik ücretsiz yapıyor
Hesaplarına yatırıyorsun bize sağolsunlar yardımcı oldular 1500 yaptık 3000lere kadar çıkıyor fiyatBen malatyadayim. Bi doktorla goruseyim bakalim ne derse. Peki ucreti nasil aliyorlar.
Bize de yardimci olsalar keske. Telefon numaralarini netten mi buldunHesaplarına yatırıyorsun bize sağolsunlar yardımcı oldular 1500 yaptık 3000lere kadar çıkıyor fiyat
Ben 14 yaptırdım genelde 10. Haftadan sonra yapıyorlarkaçıncı haftalarda yaptıracaksınız arkadaşlar
Ense kalınlığı normal burun kemiği de oluştuğunu söyledi bugün doktor
Ben ikinci hamileligimi yasiyorum. Malesef bunda da ilk hamilelikte de ayni sorunlari yasadim. İlk cocukta cok taktim sivi aldirdim. Sonuc temiz geldi. Oglum gayet saglikli. Bunda da yine sivi aldir dediler yok dedim. Bunu ilk hamilelik kadar takmiuorum.Rabbimin izniyle hersey iyi olacak inaniyorum. Karar verdim dusunmemeye calisarak dogumu bekleyecegimKonunun ustunden zaman gecmis buraya sirf boyle tarama testlerinden muzdarip birileri varmi diye giriyorum suan cunku yeni dogum yaptim ve gebeligim bu testler yuzunden mahvoldu. Ikili testin cok riskli diye basimin etini yediler sivi aldirmadim cunku asla guvenilir inandirici gelmiyodu bu testler ki ilk hamileligimdede yasadim. Ultrasonda hersey normaldi 3lu taramamda yine normaldi ama ondada risk vardi azda olsa. Bu boyle boyle tam 9 ay boyunca demedikleri kalmadi hic aldiris etmedim tabiki insan uzuluyo hep olumlu seyler duymak istiyosun ama hep dua ettik ve inandik bebegimizin saglikli olacagina. Suan babasinin kucagindan bana bakiyo saglikli minik bi bebegim oldu masallah sukurler olsun. Yani demem o ki icinizi rahatltcak herseyi yapin arastirin ihmal etmeyin ama lutfen cokta aldiris etmeyin...
Ben ikinci hamileligimi yasiyorum. Malesef bunda da ilk hamilelikte de ayni sorunlari yasadim. İlk cocukta cok taktim sivi aldirdim. Sonuc temiz geldi. Oglum gayet saglikli. Bunda da yine sivi aldir dediler yok dedim. Bunu ilk hamilelik kadar takmiuorum.Rabbimin izniyle hersey iyi olacak inaniyorum. Karar verdim dusunmemeye calisarak dogumu bekleyecegim
yakinmis risk degerimiz benimde biyokimyasal risk 1/65 cikti.insallah alirim dua et ya. Ne kadar takmayacagim dese de insan suphe mahvediyor.En guzelini yaparsin canim ki benim biyokimyasal riskim 68de 1 cikti doktorlara gore cok cok yuksek risk demedikleri kalmadi sivi aldirmadigim icin yadirgandim falan ama iyikide aldirmamisim o riskli seyi bebegime ve kendime yapmamisim iyiki. Sende dua et sadece inanki bundada bebegin sapasaglam gelcek kucagina
yakinmis risk degerimiz benimde biyokimyasal risk 1/65 cikti.insallah alirim dua et ya. Ne kadar takmayacagim dese de insan suphe mahvediyor.
yakinmis risk degerimiz benimde biyokimyasal risk 1/65 cikti.insallah alirim dua et ya. Ne kadar takmayacagim dese de insan suphe mahvediyor.
Suan tam 18 haftalik oldum. 3lu testte benim risk cikti. Kan degerlerimde sorun var galiba. Bugun ayrimtili ultrasyon icin baska doktora gidecegim bakalim.Kac haftaliksin bunarada suan
Suan tam 18 haftalik oldum. 3lu testte benim risk cikti. Kan degerlerimde sorun var galiba. Bugun ayrimtili ultrasyon icin baska doktora gidecegim bakalim.
1/65 down sendromu riski cikti. İkiliyi yaptirmamistim.3lu testin kac cikti
1/65 down sendromu riski cikti. İkiliyi yaptirmamistim.
Ense kalinligi normaldi hersey normal gidiyordu. Test boyle cikinca cok sasirdim. İlk cocukta bu testleri yapmadan yuksek ense kalinligi cikti. Cok sukur sorunu yok.Hic takma kafana ben ikiside riskli cikti sandim ultrasonda ense kalinligi falan nasildi bence en onemlileri onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?