Fetal DNA testi

Kizlar bwnim de 3 lu tarama testi yuksek riskli cikti. Fetal dna testi yaptirmayi dusunuyorum. Yaptiramazsam oyle dogumu bekleuecegim. Nasil yapiliyor bu test hersehirde yapilir mi

Kizlar bwnim de 3 lu tarama testi yuksek riskli cikti. Fetal dna testi yaptirmayi dusunuyorum. Yaptiramazsam oyle dogumu bekleuecegim. Nasil yapiliyor bu test hersehirde yapilir mi
Canım bazı özel hastaneler klinik yada mail üzerinden firmalara yönlendiriyor onlarda sizle iletişime geçiyor ve Karşıyaka tüp yolluyorlar sizde kan verip gönderiyorsunuz 10-15 gün belli oluyor Haa internette kendinizde ulaşabilirsiniz bu arada hangi şehirleşiniz İstanbul Ümraniye-İzmir tepecik ücretsiz yapıyor

Ben malatyadayim. Bi doktorla goruseyim bakalim ne derse. Peki ucreti nasil aliyorlar.

Mikrogen var birde illerde temsilcileri var merkezi ararsanız internetten sizleri yönlendirirler zaten hayırlısı olsun hakkınızda inş bebeğiniz sağlıklı şekilde gelsin inş

Ense kalınlığı normal burun kemiği de oluştuğunu söyledi bugün doktor

Konunun ustunden zaman gecmis buraya sirf boyle tarama testlerinden muzdarip birileri varmi diye giriyorum suan cunku yeni dogum yaptim ve gebeligim bu testler yuzunden mahvoldu. Ikili testin cok riskli diye basimin etini yediler sivi aldirmadim cunku asla guvenilir inandirici gelmiyodu bu testler ki ilk hamileligimdede yasadim. Ultrasonda hersey normaldi 3lu taramamda yine normaldi ama ondada risk vardi azda olsa. Bu boyle boyle tam 9 ay boyunca demedikleri kalmadi hic aldiris etmedim tabiki insan uzuluyo hep olumlu seyler duymak istiyosun ama hep dua ettik ve inandik bebegimizin saglikli olacagina. Suan babasinin kucagindan bana bakiyo saglikli minik bi bebegim oldu masallah sukurler olsun. Yani demem o ki icinizi rahatltcak herseyi yapin arastirin ihmal etmeyin ama lutfen cokta aldiris etmeyin...

Ben ikinci hamileligimi yasiyorum. Malesef bunda da ilk hamilelikte de ayni sorunlari yasadim. İlk cocukta cok taktim sivi aldirdim. Sonuc temiz geldi. Oglum gayet saglikli. Bunda da yine sivi aldir dediler yok dedim. Bunu ilk hamilelik kadar takmiuorum.Rabbimin izniyle hersey iyi olacak inaniyorum. Karar verdim dusunmemeye calisarak dogumu bekleyecegim

En guzelini yaparsin canim ki benim biyokimyasal riskim 68de 1 cikti doktorlara gore cok cok yuksek risk demedikleri kalmadi sivi aldirmadigim icin yadirgandim falan ama iyikide aldirmamisim o riskli seyi bebegime ve kendime yapmamisim iyiki. Sende dua et sadece inanki bundada bebegin sapasaglam gelcek kucagina

yakinmis risk degerimiz benimde biyokimyasal risk 1/65 cikti.insallah alirim dua et ya. Ne kadar takmayacagim dese de insan suphe mahvediyor.

yakinmis risk degerimiz benimde biyokimyasal risk 1/65 cikti.insallah alirim dua et ya. Ne kadar takmayacagim dese de insan suphe mahvediyor.

Cok iyi anliyorum seni canim inanki bana son haftalarima kadar neler dediler en sonunda doltorla tartistim bebegin olcumlerini asistani yanlis yapti bebegim 35 haftalikken 30 haftalik olctu bacagini falan onceki testlerimi istedi bakti bebegin kesin down sendromlu demeye getjrdi ben doguma gun sayiyorum o beni riskli gebelige yonlendiriyo gercekten tartistim artik.hocam ben oyle veya boyle kabullendim bu olcumlerde yanlis emin olabilirsiniz ben dogum bekliyorum sonuc belli olsada tedavi sansi olmayan.biseyden kendime dert edinmek istemiyorum dedim doktor cok bozuldu zaten 36 haftalikkende dogum yaptim o doktorda geldi dogumuma sans iste kendi gozleriyle yaptigi hatayi gormus oldu. Sende illaki suphe duyarsin uzulursun ama yapma lutfen bunu kendine bebegine dua et ve inan sadece ben inaniyorum buraya yazicaksin saglicaklq aldim kcagima diye

Hic takma kafana ben ikiside riskli cikti sandim ultrasonda ense kalinligi falan nasildi bence en onemlileri onlar
Ense kalinligi normaldi hersey normal gidiyordu. Test boyle cikinca cok sasirdim. İlk cocukta bu testleri yapmadan yuksek ense kalinligi cikti. Cok sukur sorunu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…