Evet haklısınız. Aslında hani en çok satılan ürüne baktım. Kullanan anneler de memnun kaldığı cihazları falan memnunlar mı değiller mi ona göre alışverişini yapmak istiyorum bendeTrendyolda satılıyor 9. Hafta yazıyor ama o haftada dinlemek Çok zor. 16. Haftadan sonra bebeği bulduğunuz taktirde duyuluyor
Bende var. 16. Haftadan önce duyamamıştım. Birde sanki ağrı yapıyordu psikolojikte olabilir. Çok kullanmak iyi mi bilemiyorum. Şuydu benim ki çok mükemmel bir cihaz değil ama iş görür gene. Yani şöyle zaten 20. Haftadan sonra bebeğin hareketleri hissediliyor. 16. Haftadan önce kalp atışı duyulmuyor. Çok işlevsel değil gibi. Bir de sadece kalp atış sesi duyuluyor ekranda yazılanlar doğru değil. Ben aşırı memnun değilim. Daha kaliteli bir şey alırsanız bilemem tabiEvet haklısınız. Aslında hani en çok satılan ürüne baktım. Kullanan anneler de memnun kaldığı cihazları falan memnunlar mı değiller mi ona göre alışverişini yapmak istiyorum bende
Evde doppler kullanmadım ama hastaneye gittiğimizde doktorlar kac defa dinlemek istedi ama duyamadı hata en son 15 hastalıktı dopler ile baktığında yine duyamadı ultrasyonda bakik içim rahatladı evde kendiniz yaptığınızda doğru yeri bulamazsanız istemeden daha çok strese girebilirsiniz bende bi ara almak istiyordum böyle birsey yaşayınca vazgeçtimMerhaba anneler. 10 haftalık hamileyim ve bir önceki bebeğimi 7+3 te kalp durması sonucu kaybettim. Ben aranızda fetal doppler kullanan anne adaylarından veya bilgisi olan anne ve anne adaylarından biraz fikir almak istiyorum. Araştırdığımda 9.haftadan itibaren bebeğinin kalp atışlarını duyan anneler var. Elinde doppler olup kullanmayan anneler bana özelden de mesaj atabilir satın alabilirim. Çünkü içimdeki süpheleri bi nebze olsun gidermek istiyorum
Ses dalgası frekansları nasıl bebeği rahatsız edecek? Tabi bu trendyolda satılan dandik dopplerden bahsetmiyorum ama ultrasonda nasıl kalp sesi bebeği rahatsız ediyor ?Doktorlar bile kalp sesi dinletmiyor bebegı huzursuz ediyor doplerin gönderdiği ses dalgaları die . Eve alıp böyle bişeye sürekli maruz bırakmayın bebegınızi . 22 haftalık gebeyim kese görmeye gittiğimde dinledim bidaha da dinletmedi doktorumuz doğru bulmuyorum die
Bizim doktorumuz buna müsade etmedi . Bilmem ben anlamamSes dalgası frekansları nasıl bebeği rahatsız edecek? Tabi bu trendyolda satılan dandik dopplerden bahsetmiyorum ama ultrasonda nasıl kalp sesi bebeği rahatsız ediyor ?
Ses dalgası frekansları nasıl bebeği rahatsız edecek? Tabi bu trendyolda satılan dandik dopplerden bahsetmiyorum ama ultrasonda nasıl kalp sesi bebeği rahatsız ediyor ?
Tasınabilir dopplerden bahsetmiyorum marka farkından bahsediyorum bende gördüm ebelerde hamileyim ya hani.. üstelik ultrasonun çalışma mantıgını zahmet edip anlatmıssın ama zaten biliyorum benim merak ettiğim dış seslerden rahatsız olmayan (bazı durumlar haric) bebekler kalp atıs sesinden nasıl rahatsız oluyorlar diye sordum.Trendyolda satılan doppler dandik değil aile sağlığı merkezlerinde de kullanılıyor, ebeler tarafından da kullanılıyor. Kolay taşınabilir olduğu için tercih ediliyor. Arkadaşın dediği şey de kalp sesinin bebeği rahatsız etmesi değil, kalp sesinin alınabilmesi için cihazların kullandığı teknoloji yani ses dalgaları gönderip burdan gelen dönütü bize yansıtıyorlar. Cihazların çalışma mantığı bu
Bu arada hanımefendi bilimsel olarak bu imkansız birsey haberiniz olsun ses dalgasının (ultrasonda kullanılan frekans aralığı farketmeksizin) bebege zarar vermez bende haliye yanlıs anlayıp hanımefendiye sordum kendisi de bilmiyorum diyerek yanıtladıTrendyolda satılan doppler dandik değil aile sağlığı merkezlerinde de kullanılıyor, ebeler tarafından da kullanılıyor. Kolay taşınabilir olduğu için tercih ediliyor. Arkadaşın dediği şey de kalp sesinin bebeği rahatsız etmesi değil, kalp sesinin alınabilmesi için cihazların kullandığı teknoloji yani ses dalgaları gönderip burdan gelen dönütü bize yansıtıyorlar. Cihazların çalışma mantığı bu
Tasınabilir dopplerden bahsetmiyorum marka farkından bahsediyorum bende gördüm ebelerde hamileyim ya hani.. üstelik ultrasonun çalışma mantıgını zahmet edip anlatmıssın ama zaten biliyorum benim merak ettiğim dış seslerden rahatsız olmayan (bazı durumlar haric) bebekler kalp atıs sesinden nasıl rahatsız oluyorlar diye sordum.
Bu arada hanımefendi bilimsel olarak bu imkansız birsey haberiniz olsun ses dalgasının (ultrasonda kullanılan frekans aralığı farketmeksizin) bebege zarar vermez bende haliye yanlıs anlayıp hanımefendiye sordum kendisi de bilmiyorum diyerek yanıtladı
ben 12 haftalıkken almıştım şuan 19 hafta oldu hala duyamıyorum ama kiloluyum belki ondan benimki ilkinde kalp durması olmuştu çok korkarak geçirdim süreyi ama dopplerlede duyamadım malesefMerhaba anneler. 10 haftalık hamileyim ve bir önceki bebeğimi 7+3 te kalp durması sonucu kaybettim. Ben aranızda fetal doppler kullanan anne adaylarından veya bilgisi olan anne ve anne adaylarından biraz fikir almak istiyorum. Araştırdığımda 9.haftadan itibaren bebeğinin kalp atışlarını duyan anneler var. Elinde doppler olup kullanmayan anneler bana özelden de mesaj atabilir satın alabilirim. Çünkü içimdeki süpheleri bi nebze olsun gidermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?