Onunki de sorusturmaydi terimleri tam bilmiyorum. Maasi yattigi halde görevden uzaklastirilmıştı.Mahkeme değil bu sadece soruşturma
sınav sonrası mülakat kısmında elenebilir. maalesef karşı taraf her zaman öyle algılamıyor. bu tip şeyler hep kafada soru işareti bırakır. sinek küçük ama mide bulandırır misali... üzüldüm kardeşinize. iftira atana maddi manevi tazminat davası açma hakkınız var. bence açınKardeşim kpss sınavına hazırlanıyor bir sene önce hiç tanımadığı bir kişi etkin pişmanlıktan faydalanmak için kardeşimi fotoğraflardan seçerek örgüte üyedir demiş, kardeşim hiç bir ilgisi yokken soruşturma geçirdi, kovuşturmaya yer olmadığı kararı verildi ve dosya kapandı. Sınav sonrası bu durum memuriyette sorun yaşatır mı? Bilgisi olan paylaşabilir mi?
Ah ah o dönemde kimler kimler harcandı(bu arada konu o dönem olduğu için böyle dedim, yoksa geçmişte de neler gördü bu ülke, gelecekten de umudum yok). Sırf kendisini sevmiyor (sevmeme nedeni de aynı partiyi tutmamış olmaları ya da karşı cinsse kendine yüz vermemeleri) diye iş arkadaşlarına iftira atan mı dersin; aynı görüşten olmadığı çalışanının terfisine engel olanını mı dersin; ha bir de açık açık darbe girişimini süreçte destekleyen ama işler ters gidince hükümet propagandası ile işin içinden sıyrılanları da unutmayalım. Sonra ben insan sevmiyorum deyince yargılanıyorum.nasıl bir vicdan bu ya çıkarları uğruna insanları tek kalemde harcıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?