Fetöden kovuşturmaya yer olmadığı kararı ve memuriyet

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Kardeşim kpss sınavına hazırlanıyor bir sene önce hiç tanımadığı bir kişi etkin pişmanlıktan faydalanmak için kardeşimi fotoğraflardan seçerek örgüte üyedir demiş, kardeşim hiç bir ilgisi yokken soruşturma geçirdi, kovuşturmaya yer olmadığı kararı verildi ve dosya kapandı. Sınav sonrası bu durum memuriyette sorun yaşatır mı? Bilgisi olan paylaşabilir mi?

sınav sonrası mülakat kısmında elenebilir. maalesef karşı taraf her zaman öyle algılamıyor. bu tip şeyler hep kafada soru işareti bırakır. sinek küçük ama mide bulandırır misali... üzüldüm kardeşinize. iftira atana maddi manevi tazminat davası açma hakkınız var. bence açın

Güvenlik soruşturmasında bu sıkıntı çıkarabilir. Cunku en ufak olaylarda güvenlik soruşturmasında elenen duydum

nasıl bir vicdan bu ya çıkarları uğruna insanları tek kalemde harcıyorlar?
Ah ah o dönemde kimler kimler harcandı(bu arada konu o dönem olduğu için böyle dedim, yoksa geçmişte de neler gördü bu ülke, gelecekten de umudum yok). Sırf kendisini sevmiyor (sevmeme nedeni de aynı partiyi tutmamış olmaları ya da karşı cinsse kendine yüz vermemeleri) diye iş arkadaşlarına iftira atan mı dersin; aynı görüşten olmadığı çalışanının terfisine engel olanını mı dersin; ha bir de açık açık darbe girişimini süreçte destekleyen ama işler ters gidince hükümet propagandası ile işin içinden sıyrılanları da unutmayalım. Sonra ben insan sevmiyorum deyince yargılanıyorum.

Konu sahibi bir şey olmaz demek isterdim ama her şey olabilir.

Evet sıkıntı çıkabilir ama cikmayadabilir siz kalbinizi ferah tutun olumsuz düşünüp başvurmaktan vazgeçmeyin. Gerekli yerlerede ulaşmaya temiz belgelerinizi iletmeye çalışın. Inşallah hakkında hayırlısı olur kardeşinizin

Bir tanıdık vasıtasıyla kuruma girilirse yine araştırma yapılır mı? Gerçekten çok üzülüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…