Fetöden kovuşturmaya yer olmadığı kararı ve memuriyet

Bu konu cok kelle goturur
Feto okullari,kurslari,dershaneleri ile alakasi olmayan insan neredeyse yok denilecek kadar az. Hic birine bir halt olmadi. Alakasiz insanlar islerinden oldu. Ne guzel adaletli bir dunyada yasiyoruz. Kardesinizin de bu devrin adami diye nitelendirebilecegimiz saglam torpili varsa sorun yasamaz. Yoksa da mulakatta elenir

Nasil fotograflardan gonderdi de sorusturmaya gerek goruldu?
Ayni fotolarla kendini ispatlasin

Allah bildiği gibi yapsın iftira ise... kimin ne olduğunun bilinmediği bir dönemdeyiz. Ama öyle olup da işten çıkarılınca iftira atıldı diyenler de var. Hala alttan alta savunan.
Allah tan kardeşiniz aklanmış.

son durumda memur atamalarında soruşturma yapılmayacak sadece sabıka kaydına bakılacak diyor bu durumda açılan veya sonuçlanan bi dava olmadığı için kardeşinizin durumunu etkilemez
sadece polis askeriye jandarma olmak istiyorsa soruşturma yapılacak
ha o zamana kadar ne değişir neler olur ülkede o belli değil

Bir tanıdık vasıtasıyla kuruma girilirse yine araştırma yapılır mı? Gerçekten çok üzülüyoruz
yani şu mesajınıza karşılık neden kimse bizim fotoğrafımızı birilerine göstermiyor
bu zihniyetiniz yüzünden başınıza gelmiş olmasın bunlar diyesim geliyor
ama bu ülkenin de gerçeği bu diyemiyorum
dediğim gibi o işe girene kadar bi şeyler değişmezse polis asker bekçi jandarma olmadığını sürece memur olabilir

Durduk yere hiç tanımadıgı biri fotosunu mu vermiş?
Ayrıca biri gitse senin fotonu verse hemen sorusturma mı açılır sanıyorsunuz.
Orda veren kişiyle arkadaştır husumeti vardır bişi vardır yani

Bir tarafımızı yırtıyoruz çok afedersiniz, hakkımız olana ulaşmak için. Sonra ‘tanıdık vasıtalı’ kişiler önümüze geçiyor.
İçleri nasıl rahat bilmiyorum.
Bir de gelip soruyorsunuz.
Bu ne pişkinlik?
Birkaç hafta önce “kaçıncıya sınava giriyorum olmazsa belediye başkanı sokacak beni” diyen birinin ismini usulca kaydettim. Yerleştirme zamanı böyle bir şey olduğunu sezersem hiç üşenmeden her yerde şikayetçi olacağım.
Hak gasp etmek böyle kolay bir şey olamaz.

Benim en çok üzüldüğüm şey ise gerçekten icinde olanlara bir şey olmadı. Ve cogu insan dershanelerine yurtlarina güvenilir diye gitti. İktidar yanlıları hep cocuklarini iktidar yanlisi diye bu kurumlara gönderdiler. Kandirildik diyenlere bir şey olmadı. Tek kabahati iktidari desteklemek isteyen kisiler veya iyi bir eğitim almak isteyen kisiler yandı.

Ben lisedeyken herkes hemen hemen malum sahsin dersanelerine gidiyordu. Yurtlarinda kaliyordu,karsiliksiz burslar aliyordu. Simdi bakiyorum hic birine bir mok olmamis. Hatta biri savci bile olmus. Nasil yapiyor o meslegi hayretler icindeyim. Esas onlari almaliydilar ama olmadi iste. Hic alakasi olmayan,alt kademe,guvendigi daglari olmayan kendi halindekileri topladilar. Sasirmiyorum gerci,bu veya benzeri bir sonuc olacagi cok belliydi

Ne güzel yazmışsın +1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…