neden fettanlık yok diyorsunuz anlamıyorum kadın önce gönlünden geçeni söyler ondan sonra ses çıkaran olmazsa aynen uygulamaya geçer ben size katılmıyorum
sizde okadar güzel hayaller kurun ondan sonra düğünü başkasıyla paylaşın ozaman anlarsınız nasıl bir duygu oladuğunu
kayınvalide önce çocukları ve gelinleriyle konuşup ona göre karar vermeliler zaten düğün salonunun parası genelde takılan paralardan karşılanır bunu herkes bilir
kadında konuşur çocuklarıyla durumunu anlatır onlarda ona göre tarih belirlerler
bu kadar
Böyle birseyi dogal olarak istemiyorsan niye son ana kadar bekleyip dügünü nasil iptal ettirecegini düsünüyorsunki?
Acik acik söyle kayinvalidene....Anne senin gönlünden böyle geciyor olabilir, ama ben en mutlu günümü böyle düsünmemistim, iki dügünün bir arada olmasini istemiyorum....bu kadar basit be güzelim.
Hem Baban niye sustu? Neden dur hele dünür cocuklarla konusalim, bakalim onlar bu fikrine ne diyecek demedi...:hulya:
Hani hep diyorlar ya bu dügün asamalari sirasinda hep tatsizliklar cikiyor, neden cikiyor iste ap acik belli.....Kimse agzini acip birsey demiyor son ana kadar biriktiriyor, tam dügün günüde herkezin surati bes karís, olan gelinle damata oluyor!
Aglamayan cocuga meme vermezler, acik acik söyle istemedigni canim.
arkadaşlar nişanlımı cook sevıyorum ama bu kadından nefret edıyorum..konuya geceyım.
yaza düğünüm var ama atama donemım olmadıgı için kayınvalıdenın boş bır evı var 2 ay sureyle orada oturursunuz ev duzmeye gerek yok hatta tayın cıkarsa hep oturun kıralar pahalı demiş..onun evınde oturmak 800 lırayı cebe atmaktır ama bılmıyorum..asıl sorun abısı de bu yaz evlenıyor..galıba aynı gün ıkımızı de aradan cıkarmayı düşünüyor..babama ıkısını bırden aynı anda evlendırmek gonlumden gecıyo demiş.babamdan sesını cıkarmamış..anlamamzlıga gelmiş.böyle birsey olursa dugunu son anda nasıl ıptal edıcemm Çok üzgünüm çoook
11 gün sonra evlencem ne aılemden ne aılesınden bısey ıstedık keşke k valıdem kızım gelın boşuna kira vermeyın burda oturun deseydı
ellerınden öperdım
ben şuan bıle onu öle cok sevıyorumkı
sonucta bızı evlendrmek zorunda deıl
bızde nıkah yapıyoruz gücümüz neye yeterse
saygı sevgı başkalarının sıze verdıklerııyle olmaz sızınde onlara verebıldıklerınızle olur
şimdıden cok sorun yapmışsın
baban neden susuyor sen nışanlınla konuş baktın bı ses yok cok gecmeden babana de
sonra zaman su mısalı akınca dertler sıralanır benden demesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?