fetusun beyninde kist:(( arkadaşlar bu durumu yaşayan varmı:((

arifehayat

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
12
0
286
48
Adana
slm arkadaşlar herkese sağlıklı günler diliyorum inşallah..ben bu gün doktora gittim 14 haftalık hamileyim ve bebeğimin beyninde kist görüldü 37 yaşındayım ve testleri yaptırmadım çünkü rabbim herkesinkini bağışlasın 2.5 yaşında bir kızım var ve ona 2li testte problem vardediler berbat bir hamilelik geçirdim bunun için bu hamileliğimde istemedim.yaradanım neyi uygun görürse o olurdedim fakat bu kist olayına çok üzüldüm yaş olarakda benzer durumları yaşayan arkadaşlarım varsa lütfen yazarmısınız...( kzımım çok şükür sağlıklı doğdu rabbim herkesin bebeğinini bağışlasın içisırada benimkini inşallah.

Benim kizim icinde ayni seyi soyleyen doktorumu tavsiye edilen bi dr degistirdim ve yeni dr bana ultrasonda gorunenin kist degil beyinde bosluk oldugunu diger kontrole geldigimde tamamen kapanacagini buyumekte olan bebeklerin boyle oldugunu soyledi.bende 3gun yataktan cikmadan aglamis kotu zamanlar yasamistim.Hemen baska bi dr daha gitmeni tavsiye ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde kızımın beyninde kist vardı.burada önemli olana ne tür bir kist olduğu...bizimki koroid pleksus kistiydi.dr bana bu kistin çok ender görüldüğünü ama büyük ihtimal bir kaç hafta içinde de kaybolacağını söylemişti.kaybolmazsa da genetik hastalığı olacağını demişti(zihinsel engelli yani)ne korkmuştum.araştırmadığım yer kalmamıştı.ama 2 hafta sonra 3 boyutlu ultrasonla bakılınca kaybolduğunu söylediler.sana ne tip bir kist olduğunu,kaybolup kaybolmayacağını,ne gibi etkileri olacağını falan açıkladı mı doktorun?

slm cnm ilgin için teşekkürler hayır bana hiçbirşey açıklamadı sanırım korkutmak istemedi ama 15 gün sonra karşılaştıralım diye randevu verdiama şimdi doktorumu arayıp soracağım. bu arada yaş kaç?

Son düzenleme:

slm teşekkürler ilgin için dilerim birde aynı oluruz bebeğin doğdumu iyimi inşallah.

30 yaşındayım canım. ozamanlar 24tüm.sıkma canını evvelallah bişey olmaz.iyi düşün iyi olsun gönlünü ferah tut ki bebeğin de stresinden etkilenmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…