- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Kızlar merhaba ben biriyle görüşüyorum. Henüz flört aşamasındayız ve sizin yardımınıza çok ihtiyacım var zira adamı salmak üzereyim.
Geçen buluşmamızda aramızda telefon kavgası patlak verdi. Şöyle ki oturduğumuz mekanda karekod okutunca menü geliyor telefona, menüye bakmam için telefonunu aldım ve diken üstünde kaldı adam. Daha önce de bi fotoğraf gösterirken aynı şeyi yapmıştı. Neymiş telefonunun kurcalanmasından hoşlanmıyormuş. Daha önceki 5 senelik ilişkisinde bu tarz şifre verme kısıtlama muhabbetleri olduğunu arkadaşlık dönemimizde anlattığından biliyorum, sanki beni baştan eğitmeye çalışıyor gibi.Telefonunu masanın üzerine koymuyor bile! Hep cebinde.
Bunun dışında instagramda takip ettiği kızlara baktım, bir kaç kızın fotosunu beğenmiş, görüştüğümüz tarihler aralığında... (Allahım hep eleştirdiğim hareketleri yaptırıyor bu adam bana!) Kızlardan biri bikinili bu arada.
Beğendikleri cok yakın arkadaşları olsa yine okay diyeceğim ama muhabbeti olduğuna bile şüpheliyim!
İçime şüphe düştü kızlar. Bir taraftan 10 yıldır tanıyorum çok muhabbetimiz olmasa da çevremden biri, yanlışını duymadım, gereksiz kuruntu yapıyorum gibi geliyor
Diğer taraftan içime kurt düşürdü
Sizce bekleyip davranışlarını ölçmeli mi yoksa boşa zaman kaybetmemeli mi?
Biraz bekleyin bence..bi kaç buluşmada yine aynı seyi yaparsa, rahatsız oldugunuzu dıle getırırsınız
Yanı orada biraz tuhaf davranmıs, saatlerce menuye bakmıyorsunuzsonucta , acaba bırınden bekledıgı Bı mesaj falan mı vardı, ustten görülür falan diye tedirgin oldu..zaten o menü olayında büyük tantana çıktı.Ben böyleyim yakın arkadaşlarıma da vermiyorum telefonumu diyor.
Kızlar merhaba ben biriyle görüşüyorum. Henüz flört aşamasındayız ve sizin yardımınıza çok ihtiyacım var zira adamı salmak üzereyim.
Geçen buluşmamızda aramızda telefon kavgası patlak verdi. Şöyle ki oturduğumuz mekanda karekod okutunca menü geliyor telefona, menüye bakmam için telefonunu aldım ve diken üstünde kaldı adam. Daha önce de bi fotoğraf gösterirken aynı şeyi yapmıştı. Neymiş telefonunun kurcalanmasından hoşlanmıyormuş. Daha önceki 5 senelik ilişkisinde bu tarz şifre verme kısıtlama muhabbetleri olduğunu arkadaşlık dönemimizde anlattığından biliyorum, sanki beni baştan eğitmeye çalışıyor gibi.Telefonunu masanın üzerine koymuyor bile! Hep cebinde.
Bunun dışında instagramda takip ettiği kızlara baktım, bir kaç kızın fotosunu beğenmiş, görüştüğümüz tarihler aralığında... (Allahım hep eleştirdiğim hareketleri yaptırıyor bu adam bana!) Kızlardan biri bikinili bu arada.
Beğendikleri cok yakın arkadaşları olsa yine okay diyeceğim ama muhabbeti olduğuna bile şüpheliyim!
İçime şüphe düştü kızlar. Bir taraftan 10 yıldır tanıyorum çok muhabbetimiz olmasa da çevremden biri, yanlışını duymadım, gereksiz kuruntu yapıyorum gibi geliyor
Yanı orada biraz tuhaf davranmıs, saatlerce menuye bakmıyorsunuzsonucta , acaba bırınden bekledıgı Bı mesaj falan mı vardı, ustten görülür falan diye tedirgin oldu..
Ya arkadaşlar bende gizli saklı bir şey yapmıyorum ama kimse telefonumu yerli yersiz eline alsın istemem...
yerli yersiz asla almadım. Zaten asla vermez beyefendi.
İlkinde kendi bi fotoğraf göstermek için verdi. İkinci de menüye bakayım diye.
Onu geçtim onu bunu beğenmesine ne diyorsunuz?
Yani bu da su demek deil, illakı bildirim bi kızdan veya kadından gelcek..aynen ben de böyle düşünüyorum!
Ben zaten mesajlarını açıp bakmıyorum ki. Bi insan neden tedirgin olur? Demek ki olası bir bildirimden şüpheleniyorsundur.
Ay yuh ya böylesi pisliklerden Allah korusun hepimizi.Eski sevgilim , eski sevgilimin kuzeni benim kuzenim disari cikmiştik. Eski sevgilimin ilk defa telefonunu almiştim isteksizce vermişti. Tam o sirada eski sevgilinin kuzeni kalkti lavaboya gitti ve eski sevgilimin telefonu caldi. Eski sevgilim telefonunu alip dolasarak konusmaya basladi ve gozden kayboldu 5 dk sonra kuzenle birlikte geldiler. Telefonu verdi bana geri. Bi baktim ici komple bos.
Meger sonradan ogrendim aldigim sirada eski sevgilim kuzenine kas goz yapmis oda lavaboya gidip aramiş benim elimden telefonu almak icin zaman kazanmis telefonu temizlemiş.
Bana pek guvenilir gelmedi siz bilirsiniz yinede.
Ay yuh ya böylesi pisliklerden Allah korusun hepimizi.
Verdiğiniz dersi de merak ettim anlatın belki lazım olur örnek olsun buradakilereGuzel bir ders vererrk ayrilmiştimo yuzden vicdanim rahat
ne kadar oluyor siz görüşmeye başlayalı
2 Ay kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?