- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Papatya129
-
Kızlar merhaba ben biriyle görüşüyorum. Henüz flört aşamasındayız ve sizin yardımınıza çok ihtiyacım var zira adamı salmak üzereyim.
Geçen buluşmamızda aramızda telefon kavgası patlak verdi. Şöyle ki oturduğumuz mekanda karekod okutunca menü geliyor telefona, menüye bakmam için telefonunu aldım ve diken üstünde kaldı adam. Daha önce de bi fotoğraf gösterirken aynı şeyi yapmıştı. Neymiş telefonunun kurcalanmasından hoşlanmıyormuş. Daha önceki 5 senelik ilişkisinde bu tarz şifre verme kısıtlama muhabbetleri olduğunu arkadaşlık dönemimizde anlattığından biliyorum, sanki beni baştan eğitmeye çalışıyor gibi.Telefonunu masanın üzerine koymuyor bile! Hep cebinde.
Bunun dışında instagramda takip ettiği kızlara baktım, bir kaç kızın fotosunu beğenmiş, görüştüğümüz tarihler aralığında... (Allahım hep eleştirdiğim hareketleri yaptırıyor bu adam bana!) Kızlardan biri bikinili bu arada.
Beğendikleri cok yakın arkadaşları olsa yine okay diyeceğim ama muhabbeti olduğuna bile şüpheliyim!
İçime şüphe düştü kızlar. Bir taraftan 10 yıldır tanıyorum çok muhabbetimiz olmasa da çevremden biri, yanlışını duymadım, gereksiz kuruntu yapıyorum gibi geliyor
Diğer taraftan içime kurt düşürdü
Sizce bekleyip davranışlarını ölçmeli mi yoksa boşa zaman kaybetmemeli mi?
Telefonumun kurcalanmasından ben de hoşlanmam, hoşlanan var mı? Ama kurcalamakla, karşı tarafın izniyle bir şeye bakmak arasında dağlar kadar fark var. Alt tarafı bir menüye bakarken bu kadar tedirgin olması hafif sıyırma belirtileri bana göre. Önceki ilişkisi yüzünden deformasyona uğradıysa, gitsin tedavi olsun. Bu tavırlarla, bir şeyler gizlemiyorsa bile gizliyormuş gibi kaçak göçek hareketlerle ilişki bir yere varamaz. Siz varabileceğinizi düşünüyor musunuz? Yani tutup da eşimin telefonunu kurcalamam ama sonuçta telefon ortadadır, öyle yapışık ikizi gibi peşinde dolaştırmaz. Bu şeffaflık güven pekiştiren bir şey. Tam tersi telefonu yanından ayırmasaydı, ne haltlar karıştırıyor bu zibidi diye gözümü üstüne dikerdim. Hoş değil çünkü. Öyle lafla gözünüzü boyamasına da izin vermeyin. Lafla peynir gemisi yürümüyor zira. Eylemleri, tavırları nedir, size nasıl etki ediyor onlara bakmak lazım.
O telefonda hiçbisey olmasa diken ustunde olmaz bir insan, tedirgin de olmaz. Karistirmak icin almamissiniz sonuçta, telefonu elinize almaniz bile onu tedirgin ediyorsa o telefonda vardir birseyler. Hikaye anlatiyor yok eski sevgilim sifre istedi bilmem ne diye.
Kesin kendisi hiçbiseycik yapmamistir kiz ruh hastasi manyaktir devamli kurcalayacak...
o bikinili kızlar sosyal hayatındaki arkadaşlarıysa bir anormallik görmezdim. fakat yabancı kızları ekleyip beğenileşiyosa ergen biri olarak görürdüm. yetişkin bir erkek sosyal medyada sağlam hesaplar takip eder, dostlarını takip
eder.
Diyelim ki Sadakat konusunda gönderme yaptınız hatta karşınıza alıp konuştunuz o da siz konuştuğunuz için bir daha beğeni yapmadı.Aslında bikinili fotoğraf koyan kızlara beğeni yapmak istediğini ama siz rahatsız olduğunuz için yapmadığını bileceksiniz.Bu içinize sinecek mi ? Zaten sizin söylemenizle yapılacak şey ancak bir süre gider.Can çıkar huy çıkmaz diye bir laf vardır.asla düşünmüyorum tanıdığını... ama günahını da almayacağım şimdi. Çünkü kızlar ya memleketimizden ya da üniversitesinden. Sadakat konusunda bir kaç gönderme yapmayı düşünüyorum.
Diyelim ki Sadakat konusunda gönderme yaptınız hatta karşınıza alıp konuştunuz o da siz konuştuğunuz için bir daha beğeni yapmadı.Aslında bikinili fotoğraf koyan kızlara beğeni yapmak istediğini ama siz rahatsız olduğunuz için yapmadığını bileceksiniz.Bu içinize sinecek mi ? Zaten sizin söylemenizle yapılacak şey ancak bir süre gider.Can çıkar huy çıkmaz diye bir laf vardır.
Daha flört ediyorsunuz, sevgili bile değilsiniz. Ben kocamla flörtün başlarındayken bir başkasıyla daha konuşuyordum, sonra kocamdan hoşlanınca dişerine bye dedim
yani size karşı pek bir sorumluluğu yok, değil kız fotoğrafı beğenmek, kızlarla görüşebilir tanıyabilir bile bence.
Ben de böyleyim. Telefonum kimsenin elinde olsun istemem. Arkadaş gruplarım çok abuk subuk mesajlar yazabilir o an yanlış anlaşılabilir ama yine de bir durum varsa o telefon başkasının elindeyken kasılmam.zaten o menü olayında büyük tantana çıktı.Ben böyleyim yakın arkadaşlarıma da vermiyorum telefonumu diyor.
Benim kastettiğim şey karakterdi.İlişkisi varken kimsenin uyarısına gerek kalmadan bikinili kız fotoğrafı beğenmeyen erkekler de var bence bu 4 4 lük karakter diye abartılacak kadar anormal bir şey değil.Tabi siz bilirsiniz sonuçta ilişkiyi yaşayan sizsiniziyi de o zaman her şeyi ben uyarmadan benim istediğim gibi yapan 4 4lük birini bulmam gerek. Öyle biri de yok ki. Var mı?
Ben uyardıktan sonra düzelmezse başka mevzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?