Fevri davranmak istemiyorum, kızlar yardım

bu videoya yeni rastladım sizde izleyebilirsiniz isterseniz

İlişkiniz daha çok yeni başlamış. Siz hayatında değilken bir çok kişiyle flörtleşmiş olabilir, o kişilerle iletişimi kesmiştir ama herkesi de tek tek engellemediği için onlardan mesaj vs gelebilir siz de yanlış anlarsınız diye tedirgin olmuş olabilir, uzun süre bekar olup hayatına biri giren erkekler geçmişlerinden hemen kurtulamayabiliyor bekarken her dişiye kur yaptıkları için

O telefonda hiçbisey olmasa diken ustunde olmaz bir insan, tedirgin de olmaz. Karistirmak icin almamissiniz sonuçta, telefonu elinize almaniz bile onu tedirgin ediyorsa o telefonda vardir birseyler. Hikaye anlatiyor yok eski sevgilim sifre istedi bilmem ne diye.
Kesin kendisi hiçbiseycik yapmamistir kiz ruh hastasi manyaktir devamli kurcalayacak...

ben de aynısını gördüm aileden, telefon şifresinin biliniyor olması karıştırılacağı anlamına gelmiyor.
babamın şifresini hepimiz biliriz mesela
bilmiyorum.. kafam çok karışık.
sanırım bir müddet daha gözlemleyeceğim, güvenimi kıracak tek bir davranışı dahi olsun kıçına tekmeyi basarım valla hiç acımam

yemin ederim aynı şeyi düşündüm
Bi baktım instasından kızlara bakıyorum kimi beğenmiş diye. Dedim len ben napıyom?
Eski sevgili, sana çok hak verdim bacım sonuna kadar haklıymışsın diye geçirdim içimden
Beni bile bu hale getirdi bu herif

o bikinili kızlar sosyal hayatındaki arkadaşlarıysa bir anormallik görmezdim. fakat yabancı kızları ekleyip beğenileşiyosa ergen biri olarak görürdüm. yetişkin bir erkek sosyal medyada sağlam hesaplar takip eder, dostlarını takip
eder.

asla düşünmüyorum tanıdığını... ama günahını da almayacağım şimdi. Çünkü kızlar ya memleketimizden ya da üniversitesinden. Sadakat konusunda bir kaç gönderme yapmayı düşünüyorum.

Daha flört ediyorsunuz, sevgili bile değilsiniz. Ben kocamla flörtün başlarındayken bir başkasıyla daha konuşuyordum, sonra kocamdan hoşlanınca dişerine bye dedim
yani size karşı pek bir sorumluluğu yok, değil kız fotoğrafı beğenmek, kızlarla görüşebilir tanıyabilir bile bence.

Diyelim ki Sadakat konusunda gönderme yaptınız hatta karşınıza alıp konuştunuz o da siz konuştuğunuz için bir daha beğeni yapmadı.Aslında bikinili fotoğraf koyan kızlara beğeni yapmak istediğini ama siz rahatsız olduğunuz için yapmadığını bileceksiniz.Bu içinize sinecek mi ? Zaten sizin söylemenizle yapılacak şey ancak bir süre gider.Can çıkar huy çıkmaz diye bir laf vardır.

iyi de o zaman her şeyi ben uyarmadan benim istediğim gibi yapan 4 4lük birini bulmam gerek. Öyle biri de yok ki. Var mı?
Ben uyardıktan sonra düzelmezse başka mevzu.

ben öyle düşünmüyorum.
Flört ilişki sürecini çok etkileyen bir dönem. Nasıl başlarsa öyle gidiyor.
Ayrıca sevgili olma kararını bana bırakan biri varsa karşımda, bana karşı sorumluluğu da var demektir

zaten o menü olayında büyük tantana çıktı.Ben böyleyim yakın arkadaşlarıma da vermiyorum telefonumu diyor.
Ben de böyleyim. Telefonum kimsenin elinde olsun istemem. Arkadaş gruplarım çok abuk subuk mesajlar yazabilir o an yanlış anlaşılabilir ama yine de bir durum varsa o telefon başkasının elindeyken kasılmam.

He adam üşenmez, bir haltlar karıştırır, bildirimleri kapatır elinize verir rahat rahat o zaman hiçbir şey anlamazsınız.

Flört aşaması tanıma aşaması ve yanlış bilmiyorsam bu adam hakkında 3. konunuz. Kafanıza takılıyorsa yolları ayırın bitsin. 10 yıldır tanımak hiçbir şey ifade etmez samimi bir şekilde vakit geçirmedikten sonra.

iyi de o zaman her şeyi ben uyarmadan benim istediğim gibi yapan 4 4lük birini bulmam gerek. Öyle biri de yok ki. Var mı?
Ben uyardıktan sonra düzelmezse başka mevzu.
Benim kastettiğim şey karakterdi.İlişkisi varken kimsenin uyarısına gerek kalmadan bikinili kız fotoğrafı beğenmeyen erkekler de var bence bu 4 4 lük karakter diye abartılacak kadar anormal bir şey değil.Tabi siz bilirsiniz sonuçta ilişkiyi yaşayan sizsiniz

Alıp kurcalamamışsın ki menüye bakmışsın
Ben olsam sakin ol ya derdim
Meraklı değilim telefonuna
Bende kurcalanmasını sevmem ayrıca derdim
Herkesin özeli kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…