- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.083
- 598
- Konu Sahibi Buffalosos
-
Kesinlikle öyle uzadıkça hevesim kırılıyor mesela süpriz çok severim ama süprizi bilmem gerekiyor yoksa panik oluyorum şöyle bir dışarıdan kendimi okuyunca çok zor geldi karşı taraflar içinfevrilik bende de mevcut hiç sabırlı değilim çok aceleci dediğim dedik hemen olsun olmayacaksa hiç olmasın kafasındayım.
ay zor tabi ki ama seni sevende bunları bilip öyle sevmeli o yüzden ben çok takılmıyorum.Kesinlikle öyle uzadıkça hevesim kırılıyor mesela süpriz çok severim ama süprizi bilmem gerekiyor yoksa panik oluyorum şöyle bir dışarıdan kendimi okuyunca çok zor geldi karşı taraflar için
Merhaba kızlar yapım gereği çok fevriyim, aceleciyim, sabırsızım. Küçükken de böyleyim 30’a geldim hala böyleyim.
Her türlü ilişkimde bu yüzden çok sorun yaşıyorum.
Şuan ki ilişkimde de bu konudan dolayı benden kaynaklı sorunlar var. Sanki kimse yaranamıyor gibi. İçimde hep bir sorun var.
Geçen gün farkettim instada kişiyi silip engellesen de mesajlar duruyor açtım eski mesajlarımı okudum ilişkilerimdeki bir kaç kişinin. Hepsinin ve şuanki ilişkimin bana söylemiş olduğu çok ortak şey var.
Fevrisin. Ortan yok. Anında siliyorsun. Anında yıkıyorsun geneli böyle.
Bir de genelde çabuk etkileniyorum. Mesela psikoloğum KK yı yasaklamıştıama dinlemedim sizi seviyorum kadın dayanışması gibi görüyorum. Elbet hatalarım çok ilişkilerimde misal elle tutulur sebep yok ayrıldım dün tamamen evi terkettim ilişkimde. Komple aileme haber verip.
Küçük şeyleri büyüttüm zaten bir boşanma yaşadım orada ki bazı sorunları gördüm mesela eski eşimin ailesi sorunluydu ama cidden sorunluydu baktım bunun da annesi sorunlu ama kadının eziyeti yok görüşmek istemiyor sadece ama ben bunu büyüttüm neden istenmiyorum ne yaptım diye içime dert ettim. Öyle böyle her şey sorun oldu gözümde. Ama şunu anladım ben Ahmet Mehmet Ali Burak salladım isimleri vs vs herkesle ortak sorun yaşayıp ilişkilerimi bitiriyorum bu adam gitti x gelecek hop yine bir sorun benden kaynaklı. Psikoloğa gidiyordum seansı çok arttı diye bıraktım online almaya başladım tam ağlarken ekran dondu internette tüm şevkim kırıldı bıraktım.. offf ankastre ışığı eşliğinde pijamayla kahve içerek dertleşmem gerek sanırım bir kaç kişi.. öyle içimi döktüm.. Sorunun kaynağı benim belki burda da kalbini kırdığım olmuştur törpülemeye çalışıyorum üzülüyorum özür diliyorum üzülüpte
Anneme göre evet zorsun diyor onlara hak veriyor , anneme kardeşime de fevri olduğunu söylüyor..Sadece böyle sevgili işlerinde bir tavrınız böyle? Gündelik yaşantınızda aileniz, kardeşiniz, arkadaşlarınız vs ile iletişiminizde de böyle misiniz?
Aslında ben çok pozitifim çok neşeliyim eğlenceliyim aşırı eğleniyoruz yanımda kimse sıkılmaz benim sorunum küçük bir şey olunca çok büyük tepkiler vermek süreci yönetmemek politik davranmamak.. hemen kaynaşıyorum mesela birileriyle tanışınca o yüzden beni çok minnoş tatlı sanıyorlar ama bir şey olunca içimden kara melek çıkıyormuşKuzenim de böyle, çok fevri, sadece ilişkilerde değil ama herkese karşı böyle, hatta çalıştığı yerde, gergin tip diyorlarmış kendisi için. O da farkında bunun zaten, 35 yaşında, etrafımda herkes ya evli ya nişanlı, ya sevgilisi var , benim uzun ilişkim olmuyor , sorun bende demek ki artık kabul ettim diyor. Hatta bu fevriliği yüzünden, eskiden beri çok aşık olduğu çocukla da ilişkisi başladı ve bitti.
Anneme göre evet zorsun diyor onlara hak veriyor , anneme kardeşime de fevri olduğunu söylüyor..
Hayatımı başkalarıyla kıyaslıyorum sanırım evet değersizlik hissi.. psikolog çocukluktan kaynaklı diyor küçükken yasadıklarım zordu. Mesela ben erkek arkadaşımın ailesini çok kafaya taktım beni neden sevmiyor neden istemiyor diye o da zamanla olacaktı her şey annem zor diyor mesela bunu takıyorum. Halbuki görüşmem olur biter kadının bana zahmeti eziyeti yok beklentisi yok ben ilişkimi yaşayabilirdim bunu sorun ettim taktım kıyasladım bunu eski eşimin ailesinde de yaptım neden bana şunu yapmadılar bunu yapmadılar diye gerçekten mantıklı düşününce ben tüm kaynanalarıma hak veriyorum huylarına gitmedim alttan almadım politik olmadım gıcık oldular demek ki.. kendimi değersiz hissediyorum maalesef bununla yüzleşiyorumPeki sizi bu fevriliğe ne itiyor değersizlik hissi mi ?
Olmayacak şeyleri baştan farkedip oldurmaya çalışmak mı istemiyorsunuz?
Ve evet boş durdukça zihin mutsuzluk üretiyor.umarım çözüm yolu bulursunuz bende de benzer durumlar var yalnız değilsiniz takipteyim
Belki de bu doğrudur çünkü ben her ilişkimde ağlarken nolur Allahım doğru insan artık gelsin diyerek isyan ediyorum onu farkettimBen de böyle hemen siler geçerim. Ama şu ana kadar ardımda bıraktıklarıma dönüp baktığımda iyi de yapmışım diyorum. Şu anki ilişkimde fevriliğimden dolayı ayrılık yaşadık ve bunu törpülemem gerektiğini fark ettim. Törpülenmeye değecek kişi karşınıza çıkınca çaba gösteriyorsunuz merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?