- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.083
- 598
- Konu Sahibi Buffalosos
-
Buna çok katılıyorum , ben de dahil yıkıcı yorum yaptığım çok oldu malesef kabul ediyorum ve yaptığım için çok üzgünümkk bence de çok zararlı en ufak şeyde en kötü tavsiyeyi veriyorlar. yapıcı tavsiye yapan görmedim
Pek yaramadı farkındalık sağladı sadece.. bana da böyle diyor yakınlarım biz seni seviyoruz kalbin temiz biliyoruz sen ani parlıyorsun ciddiye almıyoruz diyorlarBenim kız kardeşim de böyle. Çok çabuk ve çok büyük tepki verir, dediklerinin sonucunu düşünmez. Ben ablasıyım, hadi benden küçük diye alttan alıyorum. Ama ileride ne yapacak bilmiyorum.
Psikolog fayda sağlamadı mı hiç?
İkizler burcu musun?Aslında ben çok pozitifim çok neşeliyim eğlenceliyim aşırı eğleniyoruz yanımda kimse sıkılmaz benim sorunum küçük bir şey olunca çok büyük tepkiler vermek süreci yönetmemek politik davranmamak.. hemen kaynaşıyorum mesela birileriyle tanışınca o yüzden beni çok minnoş tatlı sanıyorlar ama bir şey olunca içimden kara melek çıkıyormuşo şekilde gergin birine dönüşüyorum..
Koç burcuyumİkizler burcu musun?
Bu annem valla, neseliyken çok neşeli,küçük bir şeyde huzurumuzun ağzına eder
Annem olmasa bir saniye bile hayatımda tutacağım insan modeli değil, kucuklugumden beri fevrilikten o kadar nefret ettim ki bu özellikte kişilerle asla arkadaşlık yapmam. Nesesini,coşkusunu bile istemem.
Çünkü çok yorucu.
Ben kendi ani tepkilerimi yoga ve nefes egzersizi ile yendim. Şimdi ters bir hareket yapmadan önce birkaç saniye durup 'bunu gerçekten istiyor musun? Sevdiğin birine bunları söyleyince birkaç saniye rahatlayacaksin, sonra yine sen pişman olacaksin' diye düşünüyorum. Yapmış sayıyorum kendimi:)))
Nefes yönetimi eğitimini de düşün bence
Evet tansiyon yüksekliğim var ara ara normale göre cok ciddiye almadım mesela durduk yere nabzım yükselir bir baktırayım ben bunların da üstüne düşeyimBirkac yorumunuza denk gelmistim. Cok ağırdı hatta saldiri şeklinde olduğunu düşünmüştüm, orantisiz bir tepki vermiştiniz.
Bende eskiden cok fevriydim buna şöyle yolar buldum:
Eger yuz yuze görüşürken ofkeleniyorsam ortami terk ediyorum, disari cikip hava aliyorum, yarim saat yürüyorum. O sirada kafamda tartisip sakinlesiyorum. Dissri cikamayacaksam hemen kendime iş cikarip temizliğe girisiyorum.
Eger mesajla tartisiyorsam telefonun not defteri bölümünü açıp birsuru sey yazip rahatliyorum. Tabi yazdiklarimi karsi tarafa yollamiyorum
Baska bir sorununuz olabilir. Tansiyon yuksekligi, hormonal sorunlar, diyabet gibi. Gebeligimde tansiyonum yuksekti, birisi aa dese suratim kipkirmizi oluyordu sinirden. Herhangi bir eczaneye farkli zamanlarda gidip tansiyonunuzu olcturun isterseniz
Evet tansiyon yüksekliğim var ara ara normale göre cok ciddiye almadım mesela durduk yere nabzım yükselir bir baktırayım ben bunların da üstüne düşeyimDüzeltmek istiyorum kendimi hepsinin farkındayım bundan cok rahatsızım bir yorum yapıyorum sonra vicdan yapıyorum cok dilimin ayarı da yok törpülenmem gerek..
Kesinlikle çok doğru olan bana oluyorYazdıklarınızı yollamadan evvel bidaha okuyun, 5dk bekleyin tekrar okuyun. Ofke kontrolünü "beklemek" sağlıyor.
Konusurken de ayni sekilde. Aklinizdan gecenleri soylemeden once bir durun, düşünün, sessiz kalin.
Fevriligin en buyuk sonucunu yine siz cekiyorsunuz. Etrafinizdakiler yaninizdan ayrilip hayatina devam ediyoe, siz ayni döngüde kaliyorsunuz.
Aile hekiminizle tansiyon-nabiz konusunu konusabilirsiniz. Onlar da takip yapıyor
Ya şu mesajı görüp hesabıma girdimAslında ben çok pozitifim çok neşeliyim eğlenceliyim aşırı eğleniyoruz yanımda kimse sıkılmaz benim sorunum küçük bir şey olunca çok büyük tepkiler vermek süreci yönetmemek politik davranmamak.. hemen kaynaşıyorum mesela birileriyle tanışınca o yüzden beni çok minnoş tatlı sanıyorlar ama bir şey olunca içimden kara melek çıkıyormuşo şekilde gergin birine dönüşüyorum..
Bende ateş grubu mu burcunuz diye soracaktım. Ateş gruplarının mizacı fevri ve agresif bir o kadar da neşeli. Kafayı yedirtirsiniz insanaKoç burcuyumnefes yönetimini araştırayım çünkü ufacık şeyde kırmızı renk görmüş boğa gibi kafamdan ateşler çıkıyor hızlı hızlı alıyorum patlıyorum kesinlikle işime yarayacak gibi geldi suan hemen araştıracağım
Hayır değilim o yüzden ayrıldım dün tamamen son noktayı koydum. Mutlu olmama sebebim kendi memnuniyetsizliğim.. Objektif bakarak karşı tarafta eksi aradığımda elle tutulur kendi i savunamıyorum. En son benim psikolojim bozuk sen haklısın mutlu olmayı hak ediyorsun kurtul dedim cinnet anında.. Hep çabaladı ama dün çok ciddi bir kriz olunca benimle olmayacağını gördü diye düşünüyorum annemle de konuştu sadece mutlu olsun istiyorum bir daha rahatsız etmeyeceğim beni görmeyecek dedi.. ailemle arası çok iyi işi itibariyle de göreceğimiz bir noktada. Anneme de bana da sarılıp ağladı dün çok ağladı öyle gitti..su anki iliskinizde mutlu musunuz? Karsi taraftan emin misiniz?
Hayır değilim o yüzden ayrıldım dün tamamen son noktayı koydum. Mutlu olmama sebebim kendi memnuniyetsizliğim.. Objektif bakarak karşı tarafta eksi aradığımda elle tutulur kendi i savunamıyorum. En son benim psikolojim bozuk sen haklısın mutlu olmayı hak ediyorsun kurtul dedim cinnet anında.. Hep çabaladı ama dün çok ciddi bir kriz olunca benimle olmayacağını gördü diye düşünüyorum annemle de konuştu sadece mutlu olsun istiyorum bir daha rahatsız etmeyeceğim beni görmeyecek dedi.. ailemle arası çok iyi işi itibariyle de göreceğimiz bir noktada. Anneme de bana da sarılıp ağladı dün çok ağladı öyle gitti..
belki kıyasladıgımda beni şimdiye kadar en çok seven en çok katlanan oydu ama ben ilişkideki kendime katlanamadım neredeyse.. Kabul ediyorum suçluyum kapris yaptım hep hiç memnun olmadım , bundan önceki evliliğimde eski eşim daha ketumdu o da katlandı bana ama mesela o biraz daha sertti ailesine çok düşkündü ailesine hizmet bekliyordu ama bu öyle değildi arkamda güçlü duruyordu. Çok üzülüyorum gece hiç uyumadım çok özledim ama olmayacağının farkındayım benim yüzümden.. çünkü mutlu olmuyorum beraberken
dogadostupanda sizin üslubunuza hayranım olaylara sakin yaklaşıyorsunuz keşke öyle olsam birazcık.. sizin yazılarınız bile beni sakinleştiriyor hemen doğru evet böyle olmalıyım diyorum her konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?