Fevrilikle ilişkilerinde sorunlar yaşayanlar derneği

Manasız parlama durumu hiç yaşamadım muhtemelen ortamdan çıkar giderdim laf sokup öyle bir tavırda bir daha görüşmek istemezdim soğurdum
Eee işte niye dursun insanlar sizinle. İşinize yarar mı bilmiyorum ama başka bir konuya sınırlarla ilgili kendi hikayemi anlatmıştım. Onu eklerim. Çok fevri degildim ama çok sınirlarim vardi

Oyşş hem fevrisiniz hemde kedi gbi sevilip sarmalanmakta istiyosunuz kocaman sarıldım burdan..
papatyayı şu durumda damardanda alsanız zor.. uzman yardmyla muhtemelen adım adım gelişme kaydedeceksiniz.. çünkü herseyin farkndasnz, dürüstsünüz ve düzelmeniz gerektiğini biliyosunuz.. yardım istiyosunuz açık açık.. bizlerin burda 3-5 önerisiyle olacak iş değil bu.. ama ufak tefek yardımlar dokunur muhakkak

Şimdiden bile o kadar iyi hissettim ki biraz ağlıyorum biraz gülüyorum okurken çok iyi geliyorsunuz kedi demişken bir kedim var pofuduğum bir tek ona hiç kızmıyorum pofuduğuma sarılıyorum o da sevince kaçıyor peşinden koşturuyor beni 8 yıldır..
Paraya kıyıp tekrar başlayacağım psikoloğa en azından uzman desteği uzun vadeli iyi olur tabi ben bırakıyorum yarıda hep

Evcil hayvanlar sahiplerine benzer derler Ne kdr dgru bilmiyorum tabi.. kedinize baktgnzda kendinizi görüyomusunuz? Yada yakın cevreniz kediniz için aynı senin gbi diyomu?
Ya bende devamlı uzman desteği almıyorum ki cok ciddi seviyede almam gereken bi sorunum var özgüvenle ilgili. parasınıda geçtim benm bu yaştan sonra değişeceğime inancım pek yok o konuda.. sadece bana zarar verdiği içinde önemsemiyorum.. devamını getireceğime inanmıyorum.. online olsun diyorum ama sizin gbi kesinti yasarsam seansta çoh gülerim halime

Anlatırken çok komik yaşarken değildi psikoloğa bile sinirlendim hahaha pardon dondunuz diyorum süre de dolu insan uzatır yani donuyoruz adam gibi konuşamadık bile diye
Kedim bana benziyor evet memnuniyetsiz ben zorla seviyorum mıncık mıncık..
30 dan önce değişemedim baktım böyle olmayacak değişmek zorundayım yapcak bisey yok böyle yaşanmıyor valla eziyet gibi

Ya bi söz var ya herkesin derdi kendine ağır diye.. o söz bazen içime işler.. dısardan bakan biri ya bu dert mi diyebilir, hatta böyle sizin gbi olmak bile isteyebilir mesela..
Ben olsam sizin yerinizde uzman desteği almayı ertelemezdm kendinizede tahammül edemiyosunuz gbi yorumlarınız.. ama erteleyeceksenizde ufaktan bi liste yapıp hangi konularda taviz verebilirsiniz bi öngörüşme yapın kendinizle..

Yok yok kesinlikle başlamam gerek.. psikolog araştırıyorum yine.. otokontrol sağlayamıyorum belki bir süre uzaklaşırım bulunduğum yerden.. zaten evden çalışıyorum kafamı toplamaya ihtiyacım da var kararsızlık diz boyu

Umarım en kısa sürede toparlanırsınız

Aaa bunu yazan ben miyim acaba kendimi buldum

bende genelde fevri ve gergin bir insanım. biraz bu huyumu eşimle törpüledim. çünkü kendisi bu hayatta çoğu şeyi kafaya takmayan ve kolay kolay sinirlenmeyen bir insan. bende tam tersi kafaya taktığım şeyin kölesi oluyorum. bazı şeylerin çocukluk travması olarak üzerimize yapıştığını düşünüyorum çünkü benim annem de çok memnuniyetsiz. biriyle tartıştığımda inanılmaz kalp kıran bir insanım, sakinleştiğimde de doğal olarak hatalı olan ben oluyorum. çünkü bu huyumuz bizi herkese karşı haklıyken haksız duruma düşürüyor. kendinizin farkında olmanız elbette güzel bir şey fakat bu huyunuzun da üzerinize etiket gibi yapışmasını kabullenmeyin. mesela bana küçüklüğümden beri "sen çok sinirlisin" derlerdi. bende "evet ben çok sinirliyim" diye düşündüğüm için öyle davranmayı hak görürdüm kendimde. bir hata yaptığımda da "e ben çok sinirliyim biliyorsunuz işte" derdim.. sonra farkettim ki bunu huy olarak kabul ettiğim için sinirlenmediğim şeylere de sinirleniyorum. siz şu an fevri olduğunuzu biliyorsunuz ve "ben çok fevriyim" diyorsunuz, siz de aileniz de kabul etmişsiniz. belki de bu üzerinize yapıştığı için "ben zaten fevriyim" diyip sakin davranmak yerine daha da çok fevri davranıyorsunuz..

Yalnız degilsin bende öyleyim bide sonradan kendime dert edip aglarim ama sonra normale dönmüş gibi yaparım

ben de boyleyim, sakinlesmeye calısıyorum. burcun yada yukselenin koc aslan ya da yay mı
Burcum koç ay burcum da aslan ateş topu gibiyim azıcık hava grubuna ihtiyacım var öfkelenmeden sakince konuşmaya iletişim kurmaya…

İnsanlar fevri olduğun için senden ayrılmıyor. Seni istemedikleri zaman fevri olmani bahane ediyorlar. Ancak fevriligin kendine olan guvensizligini yansıtıyor olabilir. Kendine güvenip sakın kalmayı öğrenmen gerek. Onu da ancak kendini tanıyarak yaparsın.

Yemin ederim hayatımın illeti bu fevrilik. Ani çıkışlarım yüzünden kaç kişiyi kaybettim bugüne kadar Şu anki erkek arkadaşıma da aynısını yapıyorum ayda en az 2-3 kez benim fevriliklerim yüzünden tartışma çıkıyor o da sıkılmıştır artık ama değiştiremiyorum kendimi. Yolunu bilen varsa yazsın da bulaşım çareyi

Çabuk insan silemem, pek kin tutamam ama ben de çok fevriyim. Bir de daha kötüsü o fevrilik anında konuşmaya başlarsam o kadar ağır konuşuyorum ki, sinirim geçtiği anda neler dedim ben öyle falan oluyorum.
O anlarda nefret ediyorum kendimden. Bir de ruh halim çok değişken. Bir an çok iyiysem 5 dk sonra küçük bir sözle kendimi saydırırken buluyorum. Kocama yazık adam manyak oldu benim yüzümden

Ben bunu biraz anne olunca törpüledim. Merhamet tarafı ağır basmaya başladı. Şu hayatta en çok sabır gösterdiğim kişi kızım.
Yani tavsiye veremiyorum ama gerçekten zor insanlarız bence biz. İnşallah bir şekilde çözüm bulursunuz ben tam olarak bulamadım maalesef

Valla ben.
Her ilişkim toksige bağlanıyor ya aşırı drama Queen ve fevriyim, hemen ayrılıyorum hemen beddua seansı yeter yani ama asla birakakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…