Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

olan olmuş üzülme arada kaçamaklar olur tabi bugün yarın daha hafif şeylerle geçiştir öğünlerini

2. plato da böylelikle başarılı bir şekilde atlatıldı kızlar , geçen hafta çok az gitmişti ama bu hafta sonuç güzel,
kilo bildirimi : 55.3
:)))))))))))))))))))))

selamlaar dün yaptıgım kaçamaktan sonra bugün cezalıyım sabah k fileks yedim 1 kase öğlende 1 kase çorba yogurt 1 dil.ekmek yedim sebze yemegi yok ne yazık ki akşamda tekrardan k fileks yada sadece elma yiyecegim çünkü en erken 7 de evde olabiliyorum o saatten sonrada boşuna kalori almayayımm :)

kilo bildirimi yapmıyor muyuz
ben 66,5 çıktım fena takıldım ya ne yapmalıyım bilmiyorum oof of

selamlar yine kimsecikler yook yeni başlık açmak gerekecek galiba kızlar neyse ben hemen yediklerime geçiyorum sabah herzmaanki gibi 2 küçük dil.ekmek 1 yumurta k.k kadar peynir 3 zeytin yedim öğlen biraz büyükçe bir kasede k fileks yedim çook açtım :)) şimdide nesgafe içiyorum sizler ne yaptınız bakalım

ben sadece iki öğün yapabildim bugün kahvaltı ve akşam 6da yenen sağlıksız bir sandviç
öğlen 12 den beri evde değilim daha yeni geldim ne yapsam bilmiyorum çok düzensiz neyse bi yolunu bulurum heralde

kızlarrrrr, acaba eski kıyafetlerimin içine artık girebilecek miyim diye baktım,
hepsi cuk diye oturuyor,
nasıl mutluyum anlatamam:)))))

kızlarrrrr, acaba eski kıyafetlerimin içine artık girebilecek miyim diye baktım,
hepsi cuk diye oturuyor,
nasıl mutluyum anlatamam:)))))

çok sevindim canımm :))

selamlaar menülerimi yazıp kaçıyorum ben hemen sabah herzamankiyle aynı öğle 8 y.k sebze yemegi 1 dil ekmek 4 kasık yogurt :)

bende yazıyım menümü
sabah domatas biber maydonoz biraz peynir 1 dilim ekmek çay
öğle bir kase yayla çorbası 1 dilim ekmek
akşam yine yayla çorbası biraz salata çok az ekmek

kızlar o listeye geri alın beni evde olmadığım için siteye giremedim ve diyetide bırakmıştım ama özlemişim buraya yazmayı bu hafta eve geldim ve düzenime geri döndüm ama istemezsenizde anlarım sizi

2. plato da böylelikle başarılı bir şekilde atlatıldı kızlar , geçen hafta çok az gitmişti ama bu hafta sonuç güzel,
kilo bildirimi : 55.3
:)))))))))))))))))))))

çok güzel vermişin son hatırladığım 57 falandın heralde tebrikler bende 57 düşmüştüm o ara kimse kilo bildirimi yapmıyodu bende annemler hacca gidecek diye memlekete gittim şimdi korkudan tartılmıyorum bu hafta yediklerime biraz dikkat edip öyle tartıya çıkcam

kızlar o listeye geri alın beni evde olmadığım için siteye giremedim ve diyetide bırakmıştım ama özlemişim buraya yazmayı bu hafta eve geldim ve düzenime geri döndüm ama istemezsenizde anlarım sizi

benim için problem değil tabi bu sefer daha çok katılım bekliyoruz:)

kızlar grip oldum çok fena ama beslenmeme dikkat etmeye çalıştım yinede
sabah domates salatalık peynirli omlet 1ilim ekmek çay
öğle mantar çorbası hazır çorbaydı kendim bişey hazırlayamayacaktım az yağlı salata 1 dilim ekmek
akşam bişey yiyebilir miyim bilmiyorum
siz neler yaptınız

buralar canlanmıs yine bir silkelenip kendimize gelelim kızlar 1.5 ay sonra akrabamızın düğünü var o zamana kadar kalan 6 kilomu vermem lazımm (

çok teşekkür ederim :))

sabah
yeşil çay
1 dilim 39 kl ekmek
az peynir
zeytin domates
ebru şallıyla canlı pilates
öğlen
mantarlı yumurta
1 d. ekmek
salata
cd karın egz. pilates
akşam ıspanak yapcam inşallah başka bişey yemem

kızlaar birşey söyleyecegim sanırım hiç kimse tam olarak istediği kiloya kavuşamadı bu bayram ( ben yeni bir başlık açacagım bayramdan sonra tam gaz devam edicem ve kalan kilolarımı vericem hiçkimsecikler kalmadı bu gruptaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…