- 1 Nisan 2012
- 722
- 467
- 323
evet canım ya kimsecikler yok pes mi ediyoruz yapmayın arada uğrayın ya herkes günde en az bir kez girsin barikızlar noldunuz yahu??
herkes bir bir gidiyor, diyetler unutuldu mu??
kimse girmiyor artık, kilo bildirimi yapan da olmamış??
vaz mı geçtiniz??
kızlar ben 1 haftadır yazamıyorum,oğlum grip oldu,sonra da bana bulaştırdı.şimdilik diyete ara verdim 1 haftalığına ama abartmadan yediklerime dikkat ederek.sadece saatleri değişiyor ve kepek ekmek aramadan bulduğumu yiyorum maalesef.ama şimdilik.......neyse daha fazla yazamayacağım.ne hikmetse sırtım tutulmuş ayakta yazıyorum.hepinizi öptüm.
kızlar ben 1 haftadır yazamıyorum,oğlum grip oldu,sonra da bana bulaştırdı.şimdilik diyete ara verdim 1 haftalığına ama abartmadan yediklerime dikkat ederek.sadece saatleri değişiyor ve kepek ekmek aramadan bulduğumu yiyorum maalesef.ama şimdilik.......neyse daha fazla yazamayacağım.ne hikmetse sırtım tutulmuş ayakta yazıyorum.hepinizi öptüm.
Kizlar kusura bakmayin ama Bir haftadir Internetimde sorun yasadim o yüzden ugrayamadim.
Gecen hafta pazar gününün listesini yolluyacagim simdi. Gercekten cok az katilim olmus... Silkelenmeliyiz. Baktiniz bayrama kadar tüm kilolar gitmiyor, sene sonuna kadar yeni yila kadar devam ederiz!!! Moral bozmak yok. bende bir aydir ugrasiyorum ama verecegime aldim ve gramm oynamiyor... Cok moral bozucu, ama insulin direncinde doktorum kilo vermenin cok zor oldugunu söylemisti, sanirim veremememde bundan kaynakli. Ama sizler oldugunuz sürece birbirmize destek cikarsak veririz bu kilolari
Eki Görüntüle 526046
Bu arada yeni liste yarin gelecek, katilimlarinizi bekliyorum. Bu arada iki, üc, dört haftadir paylasimda bulunmayan arkadaslari sildim!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?