Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pilatesi sevmiyorsan, kendini zorlama, daha cok sevecegin egzersizlere yönel. O kadar vidyo var internette
yarın bir araştırma yapıp baslarım o halde
canım nasıl yapılıyor anlatırsan yaparım elbette yarın hallederim olurmu ?
günaydın hanımlaar bugün çok kötü bir moreldeyim 60 kilo olmuşum ee o kadar yemeye olacak tabi :) sinirlendim bende kahvaltımı ekmeksiz falan yapıverdim gidecek bu kilolarr öyle yada böylee :) kendime yeni bir liste yaptım 1000 kalorilik 40 dk yürüyüs 30 dk da egzersizle umarım 1 ayda vericem fazlalıkları sabahki menüm : 3 zeytin yumurta 2 dil.domates şekersiz cay yorumarınızı bekliyorum
Selam kızlar..
Nihayet tartıldım, pek iç açıcı bi tablo yok ama yine de gitmiş azcık.
Çarşamba günü başlamıştım diyete. Bol kaçamaklı günlerin sonunda durum şu:
Başladığım kilom : 82.7
Bugün: 82.0
Giden 700gr.
Sakın moralini bozma şekerim. Gider gider hepsi gidecek. Genede vermişsin sıkma canını![]()
Sağol canım.
Moral bozmak kilolarımı götürmeyeceği için canımı sıkmıyorum.
Elimden geleni yapıcam, daha az kaçamakla daha çok vereceğime eminim :)
Merhaba arkadaşlar, kahvaltımı yarım saat önce yapabildim, kızımın okul stresi beni de iştahtan kesti, okulumuzun ilk gününde bayağı ağladı yavrum, umarım çabucak alışır, yediklerime gelince:
1 dilim kepek ekmek
Peynir
1 domates,
1 acı biber
1 çatal tereyağında yumurta
Öğlen patlıcan, biber közleyip yoğurtla yemeyi düşünüyorum, akşama da tavuk haşlama var , ayın 16 sında tarı da 75'li rakamları görmeyi çok istiyorum![]()
Spor listem (fena azimliyim, fenada gaza geldim)
Pazartesi:
1 saat yürüyüs (Leslie 5 mil yada disarida)
+ Kol ve Gögüs egzersizi (Pilates veya baska videolardan)
Sali:
1 saat yürüyüs
+ Bel ve Karin egzersizi
Carsamba:
1 saat yürüyüs
+ Omuz ve Sirt egzersizi
Persembe:
1 saat yürüyüs
+ Bel ve Karin
Cuma:
1 saat yürüyüs
+ Kol ve Gögüs
Cumartesi:
1 saat yürüyüs
+ Omuz ve Sirt
Pazar:
yürüyüs yok dinlenme
+ popo, kalca ve basen egzersizi (yürüyüs yapacagim icin bu kismi haftada bir yapsam yeterli diye düsünüyorum)
egzersiz programın fazlasıyla iyi olmuş canım :)
Arkadaş edinince kendisi gitmek ister :) Daha yeni kuzum kıyamam ya ...
Öğünlerin güzel bu arada sporda yap canımBende bugün daha yapamadım , biraz önce börülce ayıkladım haşlanıyor şuan salata yapıp yiycem :)