- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
Kızlar merhaba
Ben 29 yaşındayım
Bir kızım var 3 sene emzirdim
Emzirirken de arada bi mastit oluyordum memede ağrılarım vs oluyordu
2 sene önce ve 9 ay önce meme usg çekildim ikisinde de fibrokistim olduğunu biliyorum sonuçlarım bırads 2 geliyor çok şükür.
Bundan 9 ay önceki şikayetim sol memede ağrı böyle bıçak batması gibi ve şiddetli kol ağrısıydı usd temiz çıktı sadece sol memede çok ufak bir lenf nodu var
Ama kol ağrım geçmediği için boyun mr faöan da çekildim kuru iğneleme vs yapıldı bi süre sonra geçti kolumun ağrısı
7 ay önce de emzirmeyi kestim
Arada regl öncesinden meme uçlarım acıyo
Kızım hala emmesede mememe dokunmak istiyor ve resmen acıyor yani
Öyle bi acımq bqşladı bende elle muayene yaptım bu sefer sağ memem sanki mememde bi sertlik var yani sertlik var da o kitle mi anlamıyorjm ben çok korkuyorum regl olmama da 1-2 gün var belki regl olunca geçer diye düşünüyorum biliyorum fibrokistik yapılı biriyim ondan oluyor gibi hissediyorum ama bi yandan da aklıma kötü şeyler geliyor
9 ayda her şey değişmiş olabilir mi yaşayan var mı
Üyeliğimi rahatlamak sizinle sohbet etmek için açtım
Ben 29 yaşındayım
Bir kızım var 3 sene emzirdim
Emzirirken de arada bi mastit oluyordum memede ağrılarım vs oluyordu
2 sene önce ve 9 ay önce meme usg çekildim ikisinde de fibrokistim olduğunu biliyorum sonuçlarım bırads 2 geliyor çok şükür.
Bundan 9 ay önceki şikayetim sol memede ağrı böyle bıçak batması gibi ve şiddetli kol ağrısıydı usd temiz çıktı sadece sol memede çok ufak bir lenf nodu var
Ama kol ağrım geçmediği için boyun mr faöan da çekildim kuru iğneleme vs yapıldı bi süre sonra geçti kolumun ağrısı
7 ay önce de emzirmeyi kestim
Arada regl öncesinden meme uçlarım acıyo
Kızım hala emmesede mememe dokunmak istiyor ve resmen acıyor yani
Öyle bi acımq bqşladı bende elle muayene yaptım bu sefer sağ memem sanki mememde bi sertlik var yani sertlik var da o kitle mi anlamıyorjm ben çok korkuyorum regl olmama da 1-2 gün var belki regl olunca geçer diye düşünüyorum biliyorum fibrokistik yapılı biriyim ondan oluyor gibi hissediyorum ama bi yandan da aklıma kötü şeyler geliyor
9 ayda her şey değişmiş olabilir mi yaşayan var mı
Üyeliğimi rahatlamak sizinle sohbet etmek için açtım