Fikir alıyım dedim...

Lale Ozcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
69
30
3
29
kızlar kv hasta hastaneye yatcak 5 gün tedavisi var ama hastane baska sehirde orda da esimin bekar erkek kardesi var ben o sehire gitmek istemiorum bebeğim 4 aylık ve biraz rahatsız öksürüo esime ben bebeğimle gelmeyim sen anneni götür hastane islerini hallet 2 gün sonra geri gel nasıl olsa kardesin orda diorum esimde ben öyle rahat edemem aklım sizde kalır sizde gelin zaten 2 gün sonra geleceksin bi sey olmaz diom bu seferde aklım annemde kalcak dio ama ben gercekten gitmeyi hic istemiorum esimin kardesinin kaldığı ev iki oda cok sıkıcı aslında benim diğer bir gitmeme nedenimde esim 3 erkek kardes bu kvnin derdini hep esim üstlenio diğerleri esimden dolayı takmıolar bile sizce ne yapmalıyım gidiyim mi ?? Ama birazda kaynım annesi icin bi seyler yapsın hep biz yapıoruz...

Sizin gidip gitmemeniz kayınlarınızın Anneleri için bir şey yapıp yapmamasını etkilemez bence. Yani ben gitmezsem bir şeyler yaparlar düşüncesinde misiniz anlamadım. Eğer öyleyse biraz garip buldum düşüncenizi kusura bakmayın.
Ve bence gidin,kadın hastaneye yatacakmış demek ki ciddi bir şey. Hem eşinize destek olduğunuzu hissetirirsiniz,eşiniz bence oldukça mutlu olur onunla gitmenize.
Gideceğiniz ev basık ve sıkıcı diye gitmiyor iseniz bu daha da kötü. Hatta biraz da bencillik oluyor bence
Ayrıca : Anne bu yahu. Ben üstüme düşeni yaptım artık gerisini de siz yapın kardeşlerim gibi bi durum olabilir mi? Eşiniz bir evlat olarak içinden gelerek yapıyor demek ki. Ben hiç beğenmedim düşünce yapınızı. Bence sizin bu duruma karışmaya hakkınız yok

Son düzenleme:
Ben ve esim gitmezsek yapar esime güvendiği icin yapmıyor her zmn gidiorum ve biz her zmn bi seyler yaptığımız icin diğerleri pasif davranıyor hastanede sadece fizik tedavi görcek cok önemli bi sey deil yani ben kendimi düsünmüorum o ewe giderken bebeğim hasta onu düsünerekten gitmek istemiorum bu duruma son derecede karısma hakkım var her seyi yaparken yapıorumda istemeyince dile getirmeyim mi yani bence sizin düsünceniz garip...

4 aylık bebekle refakatçi olarak kalmayacaksınız anladığım kadarıyla
eşiniz yanında götürüyor galiba
eğer size ihtiyaç yoksa gitmeyin derim
bebekler hava değişiminden hasta olurlar genelde

Ben gitmezsem eşim de beni bırakmaz, annesini yalnız yollar diye mi düşünüyorsunuz? ("ben ve eşim gitmezsek eşimin diğer kardeşleri anneleriyle ilgilenir" demişsiniz de..) Asıl mesele bu gibi.

4 aylık bebekle refakatçi olarak kalmayacaksınız anladığım kadarıyla
eşiniz yanında götürüyor galiba
eğer size ihtiyaç yoksa gitmeyin derim
bebekler hava değişiminden hasta olurlar genelde
Ewet cnm aynen öyle ben kaynımın ewinde oturcam temizlik yemek vs islerle ilgilenecem gitmezsem de dısardan yerler olur biter die düsünüorum

Ewet her seyi biz yaptığımız icin onlar aaa nasıl olsa a ile b yapar amann boswerin ayağındalar bende bu durumdan bıktm
Ben gitmezsem eşim de beni bırakmaz, annesini yalnız yollar diye mi düşünüyorsunuz? ("ben ve eşim gitmezsek eşimin diğer kardeşleri anneleriyle ilgilenir" demişsiniz de..) Asıl mesele bu gibi.[/QUOTE

Çocuk olmasa gidin ne olacak derdim ama gitmeyin, eşiniz gitsin gelsin.
Sonuçta anne bu önemli.
Kardeşlerinin gerekeni yapmaması, onların insaniyetleriyle alakalı.
Eşinizin ilgilenmesi de onun enayi yerine konmasından ziyade merhametli ve sevgi dolu birisi olduğunu gösterir.
İyi yönünden bakın, annesine değer veren aile kıymetini bilir, size de aynı sevgi ve merhameti gösterir.
Esas kardeşleri gibi kayıtsız kalan birisi olsaydı esas endişe edilecek bir durum olurdu.
Ne mutlu size kalbinde hala iyilik olan bir eşiniz var.

4 aylık bebekle ne hasta ziyareti
ne bekar evi
çocuk hasta olur
orda yorulacak olan sen
sonra bebeye bakacak olan sen
bi kadına 3 kişide bakamayacaksa yazıklar olsun

Yanlışınız var. Ben bebeğinizin gitmesine ya da bir eş olarak isteklerinizi dile getirmeye hakkınız yok demiyorum öncelikle bu bir.
Eşiniz ile annesi arasında olan anne-evlat ilişkisine ve evlatlık vazifelerine karışma hakkınız yok diyorum.
Sizin anneniz aynı durumda olsa eşiniz " Lale gitme,ben gitmek istemiyorum her işe sen koşturuyorsun bırak kardeşlerin koştursun" dese bu hoş olur mu? Ya da sizin annenizle aranızda olan bu meseleye karışma hakkı var mı sizce? Veya "bu tarz" bir yorumda bulunmaya?
Tamam siz bebeğiniz hasta diye gitmeyin ama eşinize "bence" karışmayın. Annesi sonuçta.
Kendi tavsiyemi verecek olursam başka işleri halletmiyorlar diye kayınlarınıza kızın Ama anneye hizmet konusunda eşiniz ile annesi arasına girmeyin derim.
Nacizane fikrim budur,iyi geceler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…