- 11 Eylül 2020
- 2.288
- 541
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Erkeklerle olan samimiyetini daha önceden duymuştum ve işyerinde de gördüm ancak bu beni ilgilendirmediği için arkadaşlığımı devam ettirdim. Diğer konularda anlaştığım biri yalan yok. Ancak son zamanlarda beni kıskandığını hissediyorumBir konunun iki ucu vardır madem en başta senin tabirinle bu ahlaksız kızı niye dinledin.... Madem geldi anlatıyor lütfen sus terbiyesizlik yapma o senin görüşün git başımdan diye niye ona tavrını koymadın.... Bu birrrr..... İkincisi madem ona inandın... Şimdi niye onları izliyorsun.... Buz ol buz.... Hepimiz yaşadık ben yıllardır çalışıyorum... Kimse bal börek değil.... İnsan bir iki haddini bilmez için işten mi soğurmuş.... Kim ki onlar.... Aldırmıyor taklidi yap zamanla cidden aldırmaz sın bu kadar ürkek olma lütfen.... Senin iyiliğin için söylüyorum.... Hiçbir hatan yok demi eminsin....hiç bişey olmaz düşünme bu konuyu büyütme.... Her tarz insan var.... Oyuna gelme
O bana abi seni beğeniyor diye söyleyince ben zaten ona kızdım birdaha sakın böyle şeyler söyleme, ben öyle birşey fark etmedim, eşi duyarsa yanlış anlar vs bir sürü şey söyledim zaten birdaha da konuyu açmadı ancak bana abiyi kötülüyor sürekli
Aramın soğumasını istiyor, ben bugün biraz mesafeli durunca abinin yanındaydı ama iş sormak için. Bende bunu fark ettim çünkü abiyle aramı bozarak onunla daha samimi olmak istiyor tamda tahmin ettiğim gibi oldu
İstemiyorum orda çalışmayı nefret ediyorum bu tarz insanlardan