Fikir almak için burdayım

Bir konunun iki ucu vardır madem en başta senin tabirinle bu ahlaksız kızı niye dinledin.... Madem geldi anlatıyor lütfen sus terbiyesizlik yapma o senin görüşün git başımdan diye niye ona tavrını koymadın.... Bu birrrr..... İkincisi madem ona inandın... Şimdi niye onları izliyorsun.... Buz ol buz.... Hepimiz yaşadık ben yıllardır çalışıyorum... Kimse bal börek değil.... İnsan bir iki haddini bilmez için işten mi soğurmuş.... Kim ki onlar.... Aldırmıyor taklidi yap zamanla cidden aldırmaz sın bu kadar ürkek olma lütfen.... Senin iyiliğin için söylüyorum.... Hiçbir hatan yok demi eminsin....hiç bişey olmaz düşünme bu konuyu büyütme.... Her tarz insan var.... Oyuna gelme
Erkeklerle olan samimiyetini daha önceden duymuştum ve işyerinde de gördüm ancak bu beni ilgilendirmediği için arkadaşlığımı devam ettirdim. Diğer konularda anlaştığım biri yalan yok. Ancak son zamanlarda beni kıskandığını hissediyorum
O bana abi seni beğeniyor diye söyleyince ben zaten ona kızdım birdaha sakın böyle şeyler söyleme, ben öyle birşey fark etmedim, eşi duyarsa yanlış anlar vs bir sürü şey söyledim zaten birdaha da konuyu açmadı ancak bana abiyi kötülüyor sürekli
Aramın soğumasını istiyor, ben bugün biraz mesafeli durunca abinin yanındaydı ama iş sormak için. Bende bunu fark ettim çünkü abiyle aramı bozarak onunla daha samimi olmak istiyor tamda tahmin ettiğim gibi oldu
İstemiyorum orda çalışmayı nefret ediyorum bu tarz insanlardan

Erkeklerle olan samimiyetini daha önceden duymuştum ve işyerinde de gördüm ancak bu beni ilgilendirmediği için arkadaşlığımı devam ettirdim. Diğer konularda anlaştığım biri yalan yok. Ancak son zamanlarda beni kıskandığını hissediyorum
O bana abi seni beğeniyor diye söyleyince ben zaten ona kızdım birdaha sakın böyle şeyler söyleme, ben öyle birşey fark etmedim, eşi duyarsa yanlış anlar vs bir sürü şey söyledim zaten birdaha da konuyu açmadı ancak bana abiyi kötülüyor sürekli
Aramın soğumasını istiyor, ben bugün biraz mesafeli durunca abinin yanındaydı ama iş sormak için. Bende bunu fark ettim çünkü abiyle aramı bozarak onunla daha samimi olmak istiyor tamda tahmin ettiğim gibi oldu
İstemiyorum orda çalışmayı nefret ediyorum bu tarz insanlardan
Nereye gitsen var bunlardan.... Dünyada bunlarla yaşıyoruz.... Bazen bir komşu bazen bir akraba bazen iş arkadaşı... Olay sende... Yani evde bile otursan bu mesafeyi sen ayarlayacaksın.., yokki elimizde bir ışın silahı bam diye her hazzetmediğimiz kişiyi buhar yapalım 😂bunu ancak kafamız ve tavırlarımızla yok sayarak yapabiliriz.... Ben sevmediğim insanların arkasında duvarı bile görebiliyorum mesela😂sen çok hassassın... Hassas insanlar için bu dünya çoğu zaman bir cehennem diyen 🙏doğruyu söylemiş.... Her şey gönlünce olsun.....

Nereye gitsen var bunlardan.... Dünyada bunlarla yaşıyoruz.... Bazen bir komşu bazen bir akraba bazen iş arkadaşı... Olay sende... Yani evde bile otursan bu mesafeyi sen ayarlayacaksın.., yokki elimizde bir ışın silahı bam diye her hazzetmediğimiz kişiyi buhar yapalım 😂bunu ancak kafamız ve tavırlarımızla yok sayarak yapabiliriz.... Ben sevmediğim insanların arkasında duvarı bile görebiliyorum mesela😂sen çok hassassın... Hassas insanlar için bu dünya çoğu zaman bir cehennem diyen 🙏doğruyu söylemiş.... Her şey gönlünce olsun.....
Evet çok hassasım, herkesi kendim gibi sanıyorum
Kaç senedir arkadaşlık yaptığım kişinin bana bu şekilde davranması
İş konusunda ve yanımdaki abi konusunda

Herkese merhaba. Sadece içimdeki bu durumu anlatmak için üyelik aldım ve sizden fikir istiyorum.
Ben 7 senedir bir işyerinde çalışıyorum. Benden bir kaç sene sonra işe giren ve ona her işi öğrettiğim bir arkadaşım var(her ne kadar işi başkasının öğrettiğini söylesede)İnanın hiç bir şekilde ne kıskançlık yaptım ne birşey ne öğrendiysem anlattım
Sorun şu:Bu kişi bana bazen özellikle son zamanlarda benim bildiğim işi bana öğretmeye çalışıyor, işyerinde birisi bana soru sorduğu zaman ben cevap verirken araya giriyor cevap vermeye çalışıyor. Onun dışında iyi anlaşıyoruz ama bazen kıskandığını hissediyorum.
Asla kendimi büyük gören birisi değilim hiç bir zaman emir vererek konuşmadım, kıskançlık yapmadım ama gerçekten bazen insanları ne kadar tanıdığımı düşünsemde aslında tanıyamadığımı anlıyorum
İkinci sorun benim için daha önemli olan:İşyerinde bende 10-11 yaş kadar büyük olan bir abi var. Yaklaşık 3 yıldır çalışıyor ama iş konusunda çok iyi. Arkadaşım bu abiyle ilk zamanlar baya iyiydi yani adama iş sormalar, muhabbet etmeler vs baya iyiydi ben mesafeliydim ki yapımda mesafeli zaten herkesi sevemem ama sevdiğim kişiyle de muhabbetim iyidir. Son zamanlarda sonradan gelen abiyle iş konusunda baya diyalog kurduk, zaten yan masamda oturuyor iş konusunda ister istemez konuşmak zorunda kalıyorum

Geçen gün bayan arkadaşımla konuşurken bana x abi sana karşı farklı davranıyor, hareketleri seni beğeniyor gibi,bana davrandığı gibi sana davranmıyor dedi. Saçmalama adam evli ve çocuğu var. Son zamanlar da iş dolayısıyla muhatap oldum ancak ben hiç fark etmedim dedim, bana ah arkadaşım çok safsın dedi.
Örnek vericek olursam o abi bana bir iş verdiğinde bana çok karışan olunca işler karışıyor diyor,o kişi bisküvi dağıttı çok acı bisküvi gibi şeyler söylüyor yani her yaptığına birşey diyor ama kendisine iş verildiğinde yanına gidiyor
Beni soğutmaya çalıştığını hissediyorum
Ben bu konu konuşulduğundan beri daha dikkatli davranıyorum, yanımdaki abi bana birşey dediği zaman kısa cevaplar veriyorum vs. Ama şunu fark ettim bayan arkadaşım bu kez ben soğuk davranınca o x abinin yanına gidiyor iş sormaya.
Şimdi benim kafam allak bullak. Arkadaşıma o abi eskisi gibi iş vermiyor, konuşmuyor daha çok bana veriyor, iş gösteriyor ve konuşuyor
Arkadaşım bunu fark ettiği için bizim aramız bozulsun ve kendisine iş verilsin diye böyle birşey demiş olabilir mi sizce, kısaca kıskandı mı. Göz önünde olmayı çok seven ve aslında erkeklerle baya muhabbet eden rahat bir bayan
Yada gerçekten o abi bana farklı mı bakıyor anlayamadım.bu yakınlarda birşey oluyor benim ismimi söylüyor sürekli, laf atmaya çalışıyor.
inanın ne eşime ne başkasına anlatabileceğim bir konu değil
Siz benim bu anlattıklarımdan ne hissettiniz. Kimseyle konuşasım yok kimseye güvenim yok
Merhaba Canım , Bence arkadaşın art niyetli birisi , senin onunla olan dioloğunu farklı yorumlamış olabilir , hiç kafanı karıştırma , sen işini yap , gerektiği yerde mesafeni ortaya koy bir sorun olmaz..Gerilme ama o bayan arkadaşla da biraz arana resmiyet girse iyi olur gibi duruyor..

Ya boyle abuk sabuk insanlardan hersey beklenir. Sonra durduk yere konu sahibinin basi agirir hic gerek yok bulasmaya.

Yaşadığım tecrübeler kaos ortamlarından uzak duracaksın, iş yerlerinde/toplu ortamlarda dedikodu ortamlarından uzak durup lafa karışmayacaksını öğretti. Totosunu kurtarma derdine düşünce, herkes dediğin arkasında duracak dürüstlükte olamıyor malesef.

Aynısını diyecektim bende, yalanlasa sen kalırsın ortada.
Mesafe candır, bırakın kendi yazsın kendi oynasın.
Aslında bende mesafeli olmak istiyorum ama bu sefer daha çok kendini birşey sanıyor
Sanki bana işi o öğretmiş gibi davranıyor çok sinirlerim bozuk, bir insan yıllarca çalıştığı arkadaşını neden bu kadar kıskanır

Ya boyle abuk sabuk insanlardan hersey beklenir. Sonra durduk yere konu sahibinin basi agirir hic gerek yok bulasmaya.
Bende abiye söylersem eğer tersi terstir. Ya üzerine yürürse diye de korktum açıkçası ama arkadaşımın kötü niyetli olduğunu bilmeli düşünüyorum. Çünkü onun Bir şeyden haberi yok ve bu davranışlarına devam edicek, arkadaşımda hala aynı düşüncelerini söylücek, Allah korusun abinin eşi duyarsa diye korkuyorum

Kime ne anlatırsa anlatsın, insanlar size mi inanacak, onun abuk subuk fantezilerine mi? Ayrıca o abinin eşinin kulağına gitmeden önce abinin kulağına gider, o da ağzının payını bi güzel verir. Siz tınlamayın, işinize bakın sadece.

Ben sizden daha farklı bı durum yaşamıştım iş yerinde.
Valla yakın arkadaşımla birlikteydik bu kız dondan çıkar gibi çıkıyordu. İtin totosuna soktum çıkardım. Hemen operasyonuna gitti. Bir daha da hiç bir olaya atlamadı.

Abi dediğibiz kişi de şahsi fikrim okuduklarımdan anladığım kadarıyla size karşı asla art niyeti yok.
Arkadaşınız film fırıldak peşinde boynuzunu kırma vakfı gelmiş.

Bir daha size o abiyle ilgili yakıştırma yaparsa çok sert bir şekilde -bir daha böyle şeyler duymak istemiyorum öyle bişi asla olamaz adımı mı çıkartmaya çalışıyosun sen ulu orta ne düşündüğünü herkesin içinde söylerim kimsenin yüzüne bakamazsın bu işyerinde de vebunu gayet kendinden emin ve sert bir şekilde söyle...adama hiç birşey söyleme belki gerçekten iyi niyetli biri belkide kızdaki negatif elektriği aldı oyüzden uzaklaştı kızda sebep arıyor

Merhaba Canım , Bence arkadaşın art niyetli birisi , senin onunla olan dioloğunu farklı yorumlamış olabilir , hiç kafanı karıştırma , sen işini yap , gerektiği yerde mesafeni ortaya koy bir sorun olmaz..Gerilme ama o bayan arkadaşla da biraz arana resmiyet girse iyi olur gibi duruyor..
Art niyetli olduğunu dün anladım, bana o abiyi kötülüyor yetmiyor sana farklı gözle bakıyor diyor. Ben bile ilk başta adamdan şüphelendim. Ama sonra baktım arkadaşım gerçekten kıskanıyor ve bunu çok belli ediyor.
Mesafe koymayı düşünüyorum ancak ailece görüştüğümüz biri, iş dışında gayet iyi anlaştığım biri. Mesafe koyduğu zaman bizi evlerine yada herhangi bir yere gezmeye çağırdıklarında reddedince anlıcaklar
Ne oldu neden böylesin dediklerinde onlara ne cevap vericem onu dahi bilmiyorum
Kendime çok kızıyorum.. Nerde ne yapmam gerektiğini bilemiyorum

Yaşadığım tecrübeler kaos ortamlarından uzak duracaksın, iş yerlerinde/toplu ortamlarda dedikodu ortamlarından uzak durup lafa karışmayacaksını öğretti. Totosunu kurtarma derdine düşünce, herkes dediğin arkasında duracak dürüstlükte olamıyor malesef.
Ben bu olanları hayretle izliyorum. Bana daha önce de bulunduğum bölümdeki başka bir erkeği kötülemişti o zaman da biraz kıskandığını anlamıştım, ama o kişiyle aramı bozmadım bilerek.
Şimdi iyice abarttı artık bana abinin başka gözle baktığını söylücek kadar
Yok şu kişi sana bakıyor, yok popona bakıyor bir sürü şey söylerdi ama ben dikkate almazdım
Bakılsın diye birşey de yapmıyorum kot tshirt giyiyorum, makyaj bile yapmıyorum yani daha ne yapayım ben Allah aşkına
Sürekli bir kötüleme abiyi,ama şimdide onun istediğini yapmıcam, ben kendimi biliyorum abinin niyetinde kötü bir şey görmedim(arkadaşım nasıl gördüyse)
Eğer tekrar söylerse bana senin bu söylediklerini herkese söylerim dicem, gerçekten çok sinirleniyorum. Eşi duysa ne yaparım ben nasıl ispatlanır böyle birşey

Sonuç olarak konuşmayayım mı abiyle
Daha fazla fikir alırım diye yazdım ama şu an dert ettiğim konu önemsiz geldi sanırım

Bir daha size o abiyle ilgili yakıştırma yaparsa çok sert bir şekilde -bir daha böyle şeyler duymak istemiyorum öyle bişi asla olamaz adımı mı çıkartmaya çalışıyosun sen ulu orta ne düşündüğünü herkesin içinde söylerim kimsenin yüzüne bakamazsın bu işyerinde de vebunu gayet kendinden emin ve sert bir şekilde söyle...adama hiç birşey söyleme belki gerçekten iyi niyetli biri belkide kızdaki negatif elektriği aldı oyüzden uzaklaştı kızda sebep arıyor
Birdaha konuyu açıcağını zannetmiyorum
Yarın abiyle konuşmaya karar verdim, ona anlatıam. Arkadaşımın niyetini bilmesi gerekiyor
Normalde şikayet eden biri değilim ama 2 gündür aklımdan çıkmıyor, dayanamıyorum
Hakkında ne konuşulduğunu abinin bilmesi gerekiyor..
Ama konuşmaya nasıl başlıcam bilmiyorum

Tabi ki adamla konuşmayın bence olaya farklı bir boyut katmayın.

Bu kişiye kulağınızı tıkayıp işinize bakın.Yanınızdaki adamla iş yapıyorsunuz tabi ki diyalog kuracaksınız.Boşverin siz profesyonelliğinizden ödün vermeyin.

Back
X