Bi sekilde anlasilmazmi ilac kullandigidaEvlilik yurur mu bilmiyorum. Ama pat diye bosanma karari alinmaz onu biliyorum. Kuzeniniz istemedigi surece cocuklari olmaz zaten. Gerekirse ilac kullanir. Umarim esi kuzeninizin arkasinda durmayi ogrenir.
Hayir ailesinin rizasini alarak evlendi ailesi hala arkasinda durur o konuda bi problem yokkaççtımı yoksa
Ozele giderse, sigorta vs kullanilmazsa yazilan ilaclardan haberi olmaz diye dusunuyorum esinin. Bunun tabi soyle bir zarari var. 2 gun sonra bu kizin niye cocugu olmuyor der bunun pesine duserler.Bi sekilde anlasilmazmi ilac kullandigida
Yürür kiz susacak ne isterlerse yapacak neden yurumesin.önemli olan sadece yurumesiyse tabiMerhaba hanimlar benim kuzenim cok erken yasta evlendi su an 22 yasina daha yeni girdi bi yandan okuluna devam ediyo ama bi yandanda esi ve ailesi cocuk baskisi kurmaya baslamis kuzenim asla istemiyo en azindan okuluma bu kadar emek verdim nasil olurda bunu dusunmez esim diyo eside ondan 1veya 2 yas buyuk cok sevecen bi insanda degilmis ailesiyle cok sorun yasadi kuzenim halada iclerine almadilar onu mutlu degilim diyo ornegin esim yanima sadece ihtiyaclari oldugunda gelir onun disinda bi guzel soz bile soylemez diyo sizce bu evlilik yururmu ya veya genc yasta bosanan varsa cokmu zor olur onun icin tecrubelerinizi yazarmisiniz?
İlaç kullandığı anlaşılmaz , Doğum kontrol hapını sağlık ocağından ücretsiz alabilir, ama okul vs düzene sokana kadar boşanıp ne yapacak, ayrılınca ayaklarının üstünde durabiliyor olması lazım. Biraz daha sabretsin bence, okulu bitirsin, çocuk yapmasın,Bi sekilde anlasilmazmi ilac kullandigida
Soyledim simdi ilac kullanmak onunda aklina yatiyodu zaten kullandigi bi ilac vardi ozel onu kullanicakmis yine belki bilirsiniz testlerde vesaire cikmazmi bu durum?İlaç kullandığı anlaşılmaz , Doğum kontrol hapını sağlık ocağından ücretsiz alabilir, ama okul vs düzene sokana kadar boşanıp ne yapacak, ayrılınca ayaklarının üstünde durabiliyor olması lazım. Biraz daha sabretsin bence, okulu bitirsin, çocuk yapmasın,
yaşayanlar daha iyi bilir ama genç yaşta cocuk olmadan boşanmak daha avantajlı olabilir, okulu da bitirirse Yeni bir düzen kurması daha kolay olabilir . Ama okulunu bırakmasın kesinlikle
Cocuk yapmadigi surece hicbir sey zor olmaz.Merhaba hanimlar benim kuzenim cok erken yasta evlendi su an 22 yasina daha yeni girdi bi yandan okuluna devam ediyo ama bi yandanda esi ve ailesi cocuk baskisi kurmaya baslamis kuzenim asla istemiyo en azindan okuluma bu kadar emek verdim nasil olurda bunu dusunmez esim diyo eside ondan 1veya 2 yas buyuk cok sevecen bi insanda degilmis ailesiyle cok sorun yasadi kuzenim halada iclerine almadilar onu mutlu degilim diyo ornegin esim yanima sadece ihtiyaclari oldugunda gelir onun disinda bi guzel soz bile soylemez diyo sizce bu evlilik yururmu ya veya genc yasta bosanan varsa cokmu zor olur onun icin tecrubelerinizi yazarmisiniz?
Hormon Testlerinde çıkar da yaptırmasın canım, biraz dik dursun , zorla çocuk yaptıracak değiller sanırımSoyledim simdi ilac kullanmak onunda aklina yatiyodu zaten kullandigi bi ilac vardi ozel onu kullanicakmis yine belki bilirsiniz testlerde vesaire cikmazmi bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?