Fikir almak istiyorum

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhaba hanimlar benim kuzenim cok erken yasta evlendi su an 22 yasina daha yeni girdi bi yandan okuluna devam ediyo ama bi yandanda esi ve ailesi cocuk baskisi kurmaya baslamis kuzenim asla istemiyo en azindan okuluma bu kadar emek verdim nasil olurda bunu dusunmez esim diyo eside ondan 1veya 2 yas buyuk cok sevecen bi insanda degilmis ailesiyle cok sorun yasadi kuzenim halada iclerine almadilar onu mutlu degilim diyo ornegin esim yanima sadece ihtiyaclari oldugunda gelir onun disinda bi guzel soz bile soylemez diyo sizce bu evlilik yururmu ya veya genc yasta bosanan varsa cokmu zor olur onun icin tecrubelerinizi yazarmisiniz?

Evlilik yurur mu bilmiyorum. Ama pat diye bosanma karari alinmaz onu biliyorum. Kuzeniniz istemedigi surece cocuklari olmaz zaten. Gerekirse ilac kullanir. Umarim esi kuzeninizin arkasinda durmayi ogrenir.

Evlilik yurur mu bilmiyorum. Ama pat diye bosanma karari alinmaz onu biliyorum. Kuzeniniz istemedigi surece cocuklari olmaz zaten. Gerekirse ilac kullanir. Umarim esi kuzeninizin arkasinda durmayi ogrenir.
Bi sekilde anlasilmazmi ilac kullandigida

Ozele giderse, sigorta vs kullanilmazsa yazilan ilaclardan haberi olmaz diye dusunuyorum esinin. Bunun tabi soyle bir zarari var. 2 gun sonra bu kizin niye cocugu olmuyor der bunun pesine duserler.

Daha once kullanmadim, etkilerini bilmiyorum ama ertesi gun haplari var sanirim. Gerekiyorsa zor durumlarinda onlardan kullanir.

Yürür kiz susacak ne isterlerse yapacak neden yurumesin.önemli olan sadece yurumesiyse tabi

İlaç kullandığı anlaşılmaz , Doğum kontrol hapını sağlık ocağından ücretsiz alabilir, ama okul vs düzene sokana kadar boşanıp ne yapacak, ayrılınca ayaklarının üstünde durabiliyor olması lazım. Biraz daha sabretsin bence, okulu bitirsin, çocuk yapmasın,
yaşayanlar daha iyi bilir ama genç yaşta cocuk olmadan boşanmak daha avantajlı olabilir, okulu da bitirirse Yeni bir düzen kurması daha kolay olabilir . Ama okulunu bırakmasın kesinlikle

Soyledim simdi ilac kullanmak onunda aklina yatiyodu zaten kullandigi bi ilac vardi ozel onu kullanicakmis yine belki bilirsiniz testlerde vesaire cikmazmi bu durum?

Koca, kv dırdırı çeke çeke üniversite okumasın beynine yazık. Babaevine dönsün derim.

Dönmicekse de sinmesin. Ben okuyorum arkadaş önce iş bulucam, orda yerimi sağlamlaştırıcam sonra kendi istediğim zaman çocuk sahibi olucam boşuna dırdır yapmayın beğenmezseniz de boşanırız olur biter diyecek . Bu kadar. Sinmeden, gizli saklı ilaç kullanmadan çıkıp postasını koyacak.

Cocuk yapmadigi surece hicbir sey zor olmaz.

Okulunu bitirsin

Soyledim simdi ilac kullanmak onunda aklina yatiyodu zaten kullandigi bi ilac vardi ozel onu kullanicakmis yine belki bilirsiniz testlerde vesaire cikmazmi bu durum?
Hormon Testlerinde çıkar da yaptırmasın canım, biraz dik dursun , zorla çocuk yaptıracak değiller sanırım

ya eşini evlenince falan mı görmüş kuzeniniz? eşi ne ile yapıyor üniversite mezunu mu?

insan biraz anlayışlı olur okuyan kadın aynı zamanda nasıl çocuk yapsın...

kuzeninizin yerinde olsam dimdik durur yapmazdım çocuk falan. He yok ısrar ediyor beni sindirmeye çalışıyorlarsa da ailemin yanına dönerdim okulu bitirip iş bulup yepyeni bir hayata başlardım. 22 yaş benden 1 yaş büyük oluyor,hiçbir şey için geç kalmış değil hayatını kendisi çizsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…