Fikir almak istiyorum?

bende boynumu belli sayılarda bı Anda sağ sol yapıyordum adimlarimi sayiyodum ve eşit miktarda bastigimi hissetmeye çalışıyordum tüylerimi yoluyodum bı yere dokununca diğer elimle de dokunup sonra iki elimle de beş on kere dokunuyodum biri bişi diyince kafamda en az bı ay her gün bin kere tekrar ediyodum çok şükür atlattım

Tüm bu anlattıklarınız ve yaptığınız kötülüklerin ışığında size reçete olarak bir adet din adamı, bir kova kutsal su ve biraz da Latince dua yazıyorum. Geçmiş olsun. :KK17:

Siz farklı numaradan yazmışsınız yoksa sızım engelinizi kaldırmış degilki. İlk mesajla da kendinizi tanıtmadığınız için tanıyamadım demiş. Yani burada hersey açık net. Yorumlama yapmaya gerek yok.

Tüm bu anlattıklarınız ve yaptığınız kötülüklerin ışığında size reçete olarak bir adet din adamı, bir kova kutsal su ve biraz da Latince dua yazıyorum. Geçmiş olsun. :KK17:
senin yaptıklarin normal yani? Adı üstünde okb benimki sadece biraz ilerlemisi senin kompulsif davranislarin sabit mi kalacak saniyorsun da hastalığımın getirdigi ritüellerle aklın sıra şaka yapıyorsun anlamadim

senin yaptıklarin normal yani? Adı üstünde okb benimki sadece biraz ilerlemisi senin kompulsif davranislarin sabit mi kalacak saniyorsun da hastalığımın getirdigi ritüellerle aklın sıra şaka yapıyorsun anlamadim

Hahaha ben ileri derecede okb hastasıyım ciddi tedavi görüyorum ama kimsenin hayatını kaydırmadım, tek zararım kendime oldu. Yaptıklarınızın sebebinin içinize cin kaçmış olması olma ihtimaline inanmak istedim, zira bunların sebebi okb de olmadığına göre geriye bir tek esas kişiliğinizin bu olması kalıyor ve bu da en kötüsü.

Hahaha ben ileri derecede okb hastasıyım ciddi tedavi görüyorum ama kimsenin hayatını kaydırmadım, tek zararım kendime oldu. Yaptıklarınızın sebebinin içinize cin kaçmış olması olma ihtimaline inanmak istedim, zira bunların sebebi okb de olmadığına göre geriye bir tek esas kişiliğinizin bu olması kalıyor ^.^
İleri derece okb misin :D bunları yasamis olsan aynı derdi yaşayan biriyle alay edebilecegini zannetmiyorum ki mesele yaptığım kötülük değil kompulsif davranışlar için diyorum ve okb hakkında pek bi bilgin oldugunu zannetmiyorum herkes hastalığı aynı şekilde yaşamıyor benim de kendime zararım oldu ama bazen bununla sınırlı kalmıyor raporun falan var mi okb olduğuna dair

İleri derece okb misin :KK70: bunları yasamis olsan aynı derdi yaşayan biriyle alay edebilecegini zannetmiyorum ki mesele yaptığım kötülük değil kompulsif davranışlar için diyorum ve okb hakkında pek bi bilgin oldugunu zannetmiyorum herkes hastalığı aynı şekilde yaşamıyor benim de kendime zararım oldu ama bazen bununla sınırlı kalmıyor raporun falan var mi okb olduğuna dair

Tatlım senin yaşın kadar okb geçmişim var, 12 yıl oldu. sigara tellendirirken eski sevgiliye yazmaya ara verirsen bana yaz da sana kitaplığımı ve okb külliyatımı göstereyim. kompulsiyonlarla dalga geçmedim tüm yaptığın kötülükleri saydıktan sonra boynumu aniden sağa sola çeviriyorum deyince aklıma the exorcist geldi ve minik bir şaka yaptım.

Tatlım senin yaşın kadar okb geçmişim var, 12 yıl oldu. sigara tellendirirken eski sevgiliye yazmaya ara verirsen bana yaz da sana kitaplığımı ve okb külliyatımı göstereyim. kompulsiyonlarla dalga geçmedim tüm yaptığın kötülükleri saydıktan sonra boynumu aniden sağa sola çeviriyorum deyince aklıma the exorcist geldi ve minik bir şaka yaptım.
He o kadar okb ile ilgili kitap okudun ve hala herkesin aynı şekilde yaşamadığını öğrenemedin yani? Üzücüymus bence tek sıkıntın okb olmayabilir bı baktır derim

eski sevgilime çok kötülük yapmıştım neyse beş aydır hiç yazmamıştım zaten engelliydim her yerden
Bugün ilk kez yazdım üniversite sonucunu sordum normalde beni direkt engellerdi ama bu kez şey dedi numarami engellersen sevinirim o günler geçti ama yani normalde tek kelime etmeden engelleyen insan neden bu kez benim engellememi istiyor
Eki Görüntüle 3290090
Engellemezsen dayanamam yazarım sen engelle demek istemiş🙄 duygularına hakim olamamaktan korkuyor çünkü hala aklı sizde

eski sevgilime çok kötülük yapmıştım neyse beş aydır hiç yazmamıştım zaten engelliydim her yerden
Bugün ilk kez yazdım üniversite sonucunu sordum normalde beni direkt engellerdi ama bu kez şey dedi numarami engellersen sevinirim o günler geçti ama yani normalde tek kelime etmeden engelleyen insan neden bu kez benim engellememi istiyor
Eki Görüntüle 3290090
Çoçuk akıllanmış burdan ekmek çıkmaz bence:)

Adam engelle geçti o günler demiş. Siz burada ekran görüntüsü paylaşıp ne yapayım diye soracak kadar umutlusunuz. Evet evettir, hayır hayırdır. İstese numaralarımızı tekrar kaydedelim de diyebilirdi, dememiş. Bir erkek bir kadının bu şekil bi tepkisinden böyle yazdı ama kendisi engellemedi diye umutlanıp harekete geçse zorba olmuyor mu? Aynısını biz de mi yapacağız? Anlam çıkarmayı bırakırsak yorulmayı da bırakacağız.

Back
X