- 21 Mart 2023
- 361
- 837
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okb farklı türlerde ortaya çıkabiliyor, düşünsel bir okb olabilir. borderline kişilik bozukluğu da olabilir. daha olası olan kızın dümdüz kötü bir insan olması. her şeyi hastalıkla açıklamamak lazım, psikolojik sorunlarla boğuşanların genelde başkalarına kötülük yapacak hali olmuyor, zararları kendilerine oluyor. bazı insanlar sadece dümdüz kötüdür.Siz okb olduğumuzdan emin misiniz? Aynısından bende de var da basamak sayıyorum, el yıkıyorum, çizgilere basmıyorum falan. Kimsenin hayatını kaydırmadım![]()
tanınızı kim koydu? tedavi alıyor musunuz? kusura bakmayın ama bir tanınız olsa dahi okb insanın iradesini bozan, gerçekliği değerlendirmesini engelleyen bir şey değildir. ne yaptığınızı bilerek yapıyorsunuz. biri size dava açsa "bende okb var, ondan yaptım" diyemezsiniz, ceza alırsınız. bence silkinip kendinize gelin ağır bedelleri olabiliecek şeyler yapıyorsunuz.senin yaptıklarin normal yani? Adı üstünde okb benimki sadece biraz ilerlemisi senin kompulsif davranislarin sabit mi kalacak saniyorsun da hastalığımın getirdigi ritüellerle aklın sıra şaka yapıyorsun anlamadim
kendisi aradı diyorum konuşmak istediğini söyledi?Adam engelle geçti o günler demiş. Siz burada ekran görüntüsü paylaşıp ne yapayım diye soracak kadar umutlusunuz. Evet evettir, hayır hayırdır. İstese numaralarımızı tekrar kaydedelim de diyebilirdi, dememiş. Bir erkek bir kadının bu şekil bi tepkisinden böyle yazdı ama kendisi engellemedi diye umutlanıp harekete geçse zorba olmuyor mu? Aynısını biz de mi yapacağız? Anlam çıkarmayı bırakırsak yorulmayı da bırakacağız.
Yanlismissiniz aradı bı buçuk saat konuştuk
Yoo ilaçlar gayet iradeyi mahveden bı şey mahkemede ilaç kullanman zaten ceza indirimi getiren bir şey akli dengenin olmaması dediğin gibi okb farklı türde ortaya çıkabiliyor insanları da takıntı yapabiliyorsun ve en az 5 doktor bana okb tehsisi koydu yani sen neye göre değerlendiriyorsun? Ben okbm var ondan yaptım demiyorum zaten hatamin farkındayim inan insan bazen kötü dönemlerinde asla yapmak istemeyeceği şeyler yapıyor seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama çocuk asla beni şikayet etmeyi düşünmüyor hatta konuşmak istiyor kötü dilek sahibini bulur derler
tanınızı kim koydu? tedavi alıyor musunuz? kusura bakmayın ama bir tanınız olsa dahi okb insanın iradesini bozan, gerçekliği değerlendirmesini engelleyen bir şey değildir. ne yaptığınızı bilerek yapıyorsunuz. biri size dava açsa "bende okb var, ondan yaptım" diyemezsiniz, ceza alırsınız. bence silkinip kendinize gelin ağır bedelleri olabiliecek şeyler yapıyorsunuz.
ikincil kazançlar dediğimiz kavramı araştırmanızı öneririm çünkü yaptığınız şey tam olarak bu.
Okb için hangi ilaçları kullanıyorsunuz iradeyi mahvedip ceza indirimi almanızı sağlayacak?Yoo ilaçlar gayet iradeyi mahveden bı şey mahkemede ilaç kullanman zaten ceza indirimi getiren bir şey akli dengenin olmaması dediğin gibi okb farklı türde ortaya çıkabiliyor insanları da takıntı yapabiliyorsun ve en az 5 doktor bana okb tehsisi koydu yani sen neye göre değerlendiriyorsun? Ben okbm var ondan yaptım demiyorum zaten hatamin farkındayim inan insan bazen kötü dönemlerinde asla yapmak istemeyeceği şeyler yapıyor seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama çocuk asla beni şikayet etmeyi düşünmüyor hatta konuşmak istiyor kötü dilek sahibini bulur derler
Yaptığınızın sorumluluğunu alıyorsanız ve pişmansanız hiçbir sorun yok, herkes hata yapabilir ama herkes birilerinin hayatını mahvetmeyi kafaya koymaz. Bunun bir hata olduğunu kabul etmeniz iyi bir şey ama keşke yapmasaydınız. Ve ilaçlar iradeyi mahvetmiyor, okb psikotik bir rahatsızlık değildir ama size oturup saatlerce psikopatoloji anlatacak halim yok. Yine de okb zorlayıcı ve tedavisi emek isteyen bir şey, ilaç almanıza sevindim. Defansif olmanıza gerek yok, kötülüğünüzü istemem. Şikayet edilmeniz bir ṣeyleri idrak etmenizi sağlar diye düşünüyorum yalnızca. Ben niye üzüleyim, bunları deneyimleyen ben değilim. Sağlıklı günler diliyorumYoo ilaçlar gayet iradeyi mahveden bı şey mahkemede ilaç kullanman zaten ceza indirimi getiren bir şey akli dengenin olmaması dediğin gibi okb farklı türde ortaya çıkabiliyor insanları da takıntı yapabiliyorsun ve en az 5 doktor bana okb tehsisi koydu yani sen neye göre değerlendiriyorsun? Ben okbm var ondan yaptım demiyorum zaten hatamin farkındayim inan insan bazen kötü dönemlerinde asla yapmak istemeyeceği şeyler yapıyor seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama çocuk asla beni şikayet etmeyi düşünmüyor hatta konuşmak istiyor kötü dilek sahibini bulur derler
Hata evet iğrenç derecede kötü bı hata asla aksini iddia etmem belki hatadan da ötesi ama düzeltmek istiyor olmam bir adım pişmanlık duymak da çok önemli dediğim gibi insanlar çok kötü şeyler yapabiliyor yanlış dönemlerinde bende bi intikam hırsına kapıldım hasta olduğum için de yaptım demiyorum sadece burda hastalığın etkisi onu takıntı haline getirmiş olmam ki bu da büyük bir etken teşekkür ediyorum bende sağlıklı günler diliyorumYaptığınızın sorumluluğunu alıyorsanız ve pişmansanız hiçbir sorun yok, herkes hata yapabilir ama herkes birilerinin hayatını mahvetmeyi kafaya koymaz. Bunun bir hata olduğunu kabul etmeniz iyi bir şey ama keşke yapmasaydınız. Ve ilaçlar iradeyi mahvetmiyor, okb psikotik bir rahatsızlık değildir ama size oturup saatlerce psikopatoloji anlatacak halim yok. Yine de okb zorlayıcı ve tedavisi emek isteyen bir şey, ilaç almanıza sevindim. Defansif olmanıza gerek yok, kötülüğünüzü istemem. Şikayet edilmeniz bir ṣeyleri idrak etmenizi sağlar diye düşünüyorum yalnızca. Ben niye üzüleyim, bunları deneyimleyen ben değilim. Sağlıklı günler diliyorum
Yapışkan misin ablacım her yerden engelleyen adamı hala nie rahatsız ediyosun acilen hayatta tek erkek modundan çik önüne bak etraf adam dolu yaaeski sevgilime çok kötülük yapmıştım neyse beş aydır hiç yazmamıştım zaten engelliydim her yerden
Bugün ilk kez yazdım üniversite sonucunu sordum normalde beni direkt engellerdi ama bu kez şey dedi numarami engellersen sevinirim o günler geçti ama yani normalde tek kelime etmeden engelleyen insan neden bu kez benim engellememi istiyor
Eki Görüntüle 3290090
Engellemek bir tepki bir his belirtisidir. O kadar umursamaz ve o kadar bitirmiş sizi üzgünümeski sevgilime çok kötülük yapmıştım neyse beş aydır hiç yazmamıştım zaten engelliydim her yerden
Bugün ilk kez yazdım üniversite sonucunu sordum normalde beni direkt engellerdi ama bu kez şey dedi numarami engellersen sevinirim o günler geçti ama yani normalde tek kelime etmeden engelleyen insan neden bu kez benim engellememi istiyor
Eki Görüntüle 3290090