• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir almaya geldim :(

Just Happy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
588
838
53
32
Nerden Nasıl başlasam bilemiyorum ben üye olmadan önce burada ki konuları okur hem üzülüp hem şaşırırdım
Dün ilk defa buraya yazabileceğim bi olay yaşadım olaya geçeyim.
2 buçuk yıllık evliyim bi bebişim var o yeni doğduğu sırada eşim ailemle kavga etti baya büyüdü bu kavga neyse Bayram'da daha yeni barıştılar ama bu süreçte çok yıprandım ve ailem bana boşanmamı çok söyledi
Yaklaşık 10 gündür çok aşırı sinirli ve gerginim ve sebepleri var tabi neyse çok uzatmayayım
Dün ilk defa çok büyük kavga ettik

Son düzenleme:
boşanmaya anlaşmışsınız gibi hareket et,
Anlaşmalı açalım uğraştırma yıllarca falan diye
Ya da git aç davanı beni uğraştırma de,
Birkaç kere de üstele ki anlasın,kararlı olduğunu.
Özür diletmeden affetme.

boşanmaya anlaşmışsınız gibi hareket et,
Anlaşmalı açalım uğraştırma yıllarca falan diye
Ya da git aç davanı beni uğraştırma de,
Birkaç kere de üstele ki anlasın,kararlı olduğunu.
Özür diletmeden affetme.
Boşanmak istemediği her halinden belli dün gece yazdım dilekçemi imzalattım ona da dini nikah işini de bitirelim diyorum yok sen o kağıdı işleme soktuğunda zorluk çıkarmam diyor

Nerden Nasıl başlasam bilemiyorum ben üye olmadan önce burada ki konuları okur hem üzülüp hem şaşırırdım
Dün ilk defa buraya yazabileceğim bi olay yaşadım olaya geçeyim.
2 buçuk yıllık evliyim bi bebişim var o yeni doğduğu sırada eşim ailemle kavga etti baya büyüdü bu kavga neyse Bayram'da daha yeni barıştılar ama bu süreçte çok yıprandım ve ailem bana boşanmamı çok söyledi
Yaklaşık 10 gündür çok aşırı sinirli ve gerginim ve sebepleri var tabi neyse çok uzatmayayım
Dün ilk defa çok büyük kavga ettik. Eşim dayanamadı kalktı bağırıp çağırmaya başladı malum yaz olduğu için camlar hep açık komşular duymuştur
Sebebi ben lavaboya girecektim çocukta ağladığı için eşime dedim ki bebişe sen bak ben geliyorum dedim ama o telefondan kafasını kaldırmadı çıktım sinirlendim tabi ben de o da bağırmaya başladık sonra kapıya yumruk attı defol git ananın evine Dedi ilk defa küfür etti falan ben de ona sen defol dedim neyse sonra ben bi kaç eşyamı topladım ama bavulu almadım çıktık evden anneme bırak dedim eşyaları sonra alırım diye düşündüm
Yolda vazgeçtim o saatte annemlere gidersem hemen bi durum olduğunu anlarlar diye sahile götür dedim gittik konuşuyoruz ama resmen dalga geçiyor konuşması falan o kadar uyuz ki belli pişman olmuş ama bu şekilde ifade edebiliyor kendini bu arada boşanmak istediğini açık açık söylemişti evde bende boşanmak istiyorum dedim
Eve geldik bişey yokmuş gibi davranıyor
Bu arada eşim psikolojik olarak biraz sorunlu bi insan babası terketmiş annesinin akli dengesi yok ve onunla yaşamış
Şimdi ne yapsam bilemiyorum biraz ayrı kalmak iyi mi gelir yoksa inceldiği yerden kopsun mu desek?
Bebisinize yazik olmaz mi? Bence sorunlar konusarak cozulur ama tabii ki siz daha iyi bilirsiniz. Karsilikli ciddi bi konusma yapin o sizin artilarinizi eksilerinizi soylesin sizde onun. Belki is guzel bi yere baglanir,hicbir zaman fevri davranmayin bu sefer suclu&haksiz olan soz olursunuz. Allah hakkinizda nasil hayirliysa oyle olmasini nasip etsin.

Bebisinize yazik olmaz mi? Bence sorunlar konusarak cozulur ama tabii ki siz daha iyi bilirsiniz. Karsilikli ciddi bi konusma yapin o sizin artilarinizi eksilerinizi soylesin sizde onun. Belki is guzel bi yere baglanir,hicbir zaman fevri davranmayin bu sefer suclu&haksiz olan soz olursunuz. Allah hakkinizda nasil hayirliysa oyle olmasini nasip etsin.
Amin sağolun bakalım son defa konuşucaz bugün

Sinir Anı çıkan laflara tahammül yok maalesef benimki de sorunlu yapısal olarak kırıyor sonra dalga geçer gibi tavırlar ama bi şekilde gönlümü tavrını koymalısın ama bebişini de düşünmeyi ihmal etme.

Sinir Anı çıkan laflara tahammül yok maalesef benimki de sorunlu yapısal olarak kırıyor sonra dalga geçer gibi tavırlar ama bi şekilde gönlümü tavrını koymalısın ama bebişini de düşünmeyi ihmal etme.
İşte sinir anı ettiği laflar çok ağırdı bilmiyorum ne Zaman Nasıl unuturum

Kavga sırasında söylenen sözlere çok itibar etmemek lazım. İkiniz de sinirliymişsiniz. Bekleyin biraz zaman geçsin fikriniz aynıysa tekrar düşünürsünüz boşanmayı.
Katılıyorum. Sinirle esip yağarım 5 dk sonra sanki o lafları eden başkasıymış gibi hayatıma devam ederim.

Konu da genel itibariyle haklisiniz,lakin eşim bana BEBİSE sen bak dese ben de sinirlenirim.Bebis,kocis sinir uclarim felç geçiriyor bu kelimeleri duyunca yine de takdir sizin tabii.

Konu da genel itibariyle haklisiniz,lakin eşim bana BEBİSE sen bak dese ben de sinirlenirim.Bebis,kocis sinir uclarim felç geçiriyor bu kelimeleri duyunca yine de takdir sizin tabii.
Kociş kelimesine bende uyuz olurum da Bebek bu ufak tefek sevimli olduğu için ikimiz de bebiş deriz
Yani sinirlendiği bu değil

Back
X