Fikir ayrılığı

Size tavsiyem bir erkek icin hayallerinizden vazgecmeyin, sonra cok pisman oluyorlar genelde bunu yapanlar. Hayatta onceligi kendinize verin, herkes gelir gecer hayatinizdan en sonunda siz kalirsiniz.

İlk okuduğumda iki tane sevgilin var gibi anladım.
Benim bugünlük zeka kotam dolmuş.
İysimi yatıp zıbarayım.
İyi geceler bebeyim.
Sorunu yarın sabahki sivri zekamla cevaplıcam.

Ay güldürdünüz beni =) ben de yolculuk yapıyordum farketmeden öyle mi yazdım bilmiyorum, kusura bakmayın.

Ve tek sevgilim var

Size tavsiyem bir erkek icin hayallerinizden vazgecmeyin, sonra cok pisman oluyorlar genelde bunu yapanlar. Hayatta onceligi kendinize verin, herkes gelir gecer hayatinizdan en sonunda siz kalirsiniz.

Çok haklısınız inanın bunu iyi biliyorum. Ancak sevgilimle mutluyum ve evlilik düşünüyoruz, haliyle tam olarak ne ondan vazgeçebiliyorum ne de hayallerimden=(( ikisinin yokluğu da canımı çok acıtıyor, ne yardan ne serden geçebiliyorum anlayacağınız..

Sevgilinizle iletisiminizi ve gelecekte ne yasayacaginizi bilemem ama seviyorum diye hayallerinden vazgecip sonra aldatilan ya da bir sekilde bosanan kadinlar biliyorum, cok cok pismanlardi. Iliskilerde fedakarlik yapilmasini uygun goruyor cogu kisi ama ben kadinlarin bencil olmasini uygun goruyorum. Hicbir erkek kariyerinden bir kadin icin vazgecmiyor ama neredeyse her kadin aile kuracagim diye kariyerinden oluyor. Siz onlardan biri olmazsiniz umarim ki, ben yerinizde olsaydim mutlaka bana uyulmasini isterdim. Soyledigim gibi, bencil dusunuyorum bu konuda, bence her kadin da boyle yapmali.

Bir tarafın hayatından tamamen fedakarlık etmesi gerekir.
Çok zor.
Türkiye'de iyi bi mesleği olan kuzenim eşi nedeniyle Almanya'ya gitmek zorunda kaldı.
Yıllarca adapte sorunu yaşadı.
Kaç kere boşanma aşamasına geldiler.
Ama şuan Mutlular.
20 yıllık evliler ve ilk 10 yılları bu nedenle çok yıpratıcı geçti.
4 yıl Türkiye'yi zorladılar. Almanya'ya alışan burada kalıcı düzen kuramıyor.
5. Yıl Oraya gittiler.
Dil problemi iş problemi derken bi 5 yıl da öyle kaynadı.
Sonuç olarak sevgi kazandı ama gençliklerinin 10 yılı çöpe gitti gibi bişey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…