- Konu Sahibi italianjob
-
Valla tercihim yurt dışı olurdu :) ama orta yol bulunur elbet
Benim de öyle olurdu ki gitmek isteyen benim. Ama uzun süren ve hiçbir problem olmayan bi ilişkide sadece bu konu sorun
Zor. Taraflardan biri fedakarlık yapmak zorunda.
Biri fedakarlık yapacak.
Bana göre olmaz o ilişki, büyük fedakarlığa karşıyım.
Sizin yurtdışı için planınız gerçekçi mi, hayalden mi ibaret?Aslında sevgilimle mutluyum ama fedakarlık yapan ben olursam pişman olur muyum sonra?
Ya da bi daha onun gibi birini bulabilir miyim? Değer mi yurt dışı için? Hakkını yemeyeyim gerçekten çok iyi bi sevgili ve onu seviyorum
O zaman şöyle yapın ,eğer gerçekten geleceğe yönelik planlariniz varsa ve hanginizin şartları kazancı daha iyiyse diğer taraf kabul etsin
Aslında sevgilimle mutluyum ama fedakarlık yapan ben olursam pişman olur muyum sonra?
Ya da bi daha onun gibi birini bulabilir miyim? Değer mi yurt dışı için? Hakkını yemeyeyim gerçekten çok iyi bi sevgili ve onu seviyorum
O zaman şöyle yapın ,eğer gerçekten geleceğe yönelik planlariniz varsa ve hanginizin şartları kazancı daha iyiyse diğer taraf kabul etsin
valla ben kalmak isteyeni haklı bulurum burda.mevcut düzeni yıkmak çok zor.bence siz iyi düşünün.ben sizin yerinizde olsam kalırdım.illa da gideceğim diye diretirseniz ilişkiye yazık eden taraf siz olacaksınız.ve bence haklı olan taraf sevgiliniz tarafı.yok eğer güvenmiyor ya da çok sevmiyorsanız hayalinizi gerçekleştirmeniz daha doğru
isSevgili icin bu kadar büyük bir risk alinmaz. Kalmak isteyen hakli. Yurtdisi derken avrupa ya da amerikayi kastettiginizi dusunerek söylüyorum ki gitme imkaniniz varsa siz de gidin. Ayni sekilde siz de sevgilinize bel baglayarak burda durmayın.
Gerçekçi bir yurtdışı planın varsa ben yurtdışı derim ama sadece bir hayalden ibaretse sevgilimle sürdürürm. Mesela okul vasıtasıyla çıkacaksam yurtdışında kesinlikle yurtdışı.
Başka yerde de düzen kurulmaz mı? Ki bence Avrupa'da kurulan bi düzen her şekilde türkiye'den iyidir diye düşünüyorum. Arada güvensizlik ya da sevgisizlik yok ama değişime bu kadar kapalı olmayı da anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?