• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir?gizlice okuma

:56:

Pardonda siz hangi kafadasınız.bnm arkadasım eşine karaı güven sorununyaşıyor ve bişeklde emin olmak istiyorsa.ben niye karısmıyorum.bn elimden theleni yaparım ortada biley varsa cıkaın yada rahatlasın.ama sonunda onn kötü duruma düşme ihtimalinden dolayı bu kafaya koydugu şeyi dogru bulmuyorum.ama yapmakta ısrarcıysada elimden geleni yaparım.burdanda onn içn yardım istiyorum bi fikir .sizin fikriniz yoksa konudan cıkın lütfen

EE sen yardım ediceksen et ne diye konu açtın ?

Telefondan giriyorum yazmakta zorlanıyorum zaten anca bukadar oluyor bu saatte.kırk yılda bir kadınlar kulubüne yazıım ddm karsımdaki herkes sorunlu cıktı.bi eleştiridir anlamadım gitti

Abovvv:44:
Sorunlu hee ??
Sorunluysak konunun kapatılmasını isteyebilirsin..:ssz:
Biz senin gibi olamadık abla pardon..
Bizimde anlamadığımız şeyler varda neyse..:kkk:
Konuyu kapatır sen konuyu..

Kib'inde hayırlı olsunn :nazar:
Hee bide kib'in tadınada bak bi bakayım nasılmış :52::52::52:

Ben de o sorunlulardanım. Telefonda noktalama işareti yok mu? Ayrıca anlamadığım bir nokta var, bu arkadaş eşinin telefonunu kurcalamış (asla onaylamayacağım çok çirkin bir davranış) ama bir şey bulamamış. Şimdi de eşinin arkadaşının telefonuna mı göz dikmiş? Kendisiyle alakası olmayan bir adamın telefonunda ne bulmayı umuyor? Yani kocası o arkadaşıyla ne gibi yazışmalar yapmış olabilir ki? İki arkadaşın yazışmalarıysa eğer bunları okuyunca ne elde edecek arkadaşınız? Eğer o insan gerçekten arkadaşınızsa sizin onu bu saçma sapan şeyi yapmaması için uyarmanız gerekmez mi?

Bakın daha önce kurcalamadıgı halde tesadüfen birşeyler yakaladı.eşi söz verdi ve o günden beri tereddütlü güven problemi yasıyor.bukadar polyannacılık oynamayalım her kadın güven problemi yasadıgında elinde olmadan yanlıs bişeyler yapabilir.herkes bir değil ben bu durumda olsam ztn ilk olayda bitmişti ikinci bi şansın işe yarayacagını düşünmüyorum.ama o bitireniyor ve emin olmak istiyor.sizde kızın zihniyetini eleştiriyorsunuz.uyardıgımıda söyledim ayrıca ama kafaa koymus ve kötü durumda kalmasını istemedigim içn yardım istedim de neoldugumu sasırdım..

Bakın daha önce kurcalamadıgı halde tesadüfen birşeyler yakaladı.eşi söz verdi ve o günden beri tereddütlü güven problemi yasıyor.bukadar polyannacılık oynamayalım her kadın güven problemi yasadıgında elinde olmadan yanlıs bişeyler yapabilir.herkes bir değil ben bu durumda olsam ztn ilk olayda bitmişti ikinci bi şansın işe yarayacagını düşünmüyorum.ama o bitireniyor ve emin olmak istiyor.sizde kızın zihniyetini eleştiriyorsunuz.uyardıgımıda söyledim ayrıca ama kafaa koymus ve kötü durumda kalmasını istemedigim içn yardım istedim de neoldugumu sasırdım..

Eşiyle kız arkadası arasnda bişey oldugundan şüpheleniyor ve eşine kalkıpta söyleyemiyor diyorum.siz ne tür yorumlar yazıyorsunuz.

Back
X