Fikir istiyorum kızlar :)

firuze89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
1.899
3.059
158
35
Merhaba, 18 aylık kızım var şükürler olsun, esim ikinci bebisimizde olsun hem yaşımızda var hemde beraber buyusunler diyor, ben 29 esim 34 yaşında, onceleri aralarında en az uc yaş olsun diyordum hem kızım emmeyi bırakır hem büyür, ama sonra esim aklima bu fikri sokunca ocak ayında denemelere başladık ve mayista hamile kaldim hiçbir kür uygulamadan doğal yolla, fakat kimyasal gebelik yasadim düştü.. Siz ne düşünüyorsunuz bebislerin pespese olmasi hakkinda ? Ne zaman nasıp olur Allah bilir ama (kizim iki sene olmamisti) aralarinda çok yas farki olmayanlar tavsiye ediyor musunuz :)

Benim su anda kucuk bebegim ama 15 aylik olunca kardes icin calismalara basliycaz yasim da geciyor ama genc olsam da boyle yapardim. Birlikte buyusunler istiyorum.

Benim su anda kucuk bebegim ama 15 aylik olunca kardes icin calismalara basliycaz yasim da geciyor ama genc olsam da boyle yapardim. Birlikte buyusunler istiyorum.

Kizim dogana kadar bende pespese olsun diyordum ama, kizimin masallahi var cok hareketli mizmiz :/ o korkutuyor beni birazda

Eğer evladınız rahat ve uslu bir bebişse neden olmasın?

Zaten aksi durumda çocuğun ç’sini düşünmezdiniz

Ben 28 yasındayım esim 36 3.5 yasında kızım var suan ikinciye hamileyim 2.5 aylık aralarında tam 4 yaş olacak cok pişmanın bu kadar ara vermeseydim cünkü yas gectikçe hamilelikte zorlasıyo

Bence en mantklisi pes pese benim oglum 8aylikti hamile kaldm aralari 17.18ay simdi zor ama sonra onlar icin güzel olucak.benim kardesimle aramda 7yas var birbirimizi seviyoruz ama malesef birsey paylasamiyoruz aynı sekilde eşim ve kardeside oyle

Benim araları 1 yaş..
Bazen çok kolay oluyor, bazen aklımı kaçıracak gibi oluyorum..
Çok zorlanıyorum çok ağladığım günler oluyor.
En büyük avantajlarım rahatlığa alışmadan ikinci bebeğim dogdu zorlanmadım. Büyüdükleri zaman rahat edeceğim..
Ama iki bebekli bir anne olarak tavsiyem kızınız tam 2 yasındayken hamıle kalmanız.

Ben 28 yasındayım esim 36 3.5 yasında kızım var suan ikinciye hamileyim 2.5 aylık aralarında tam 4 yaş olacak cok pişmanın bu kadar ara vermeseydim cünkü yas gectikçe hamilelikte zorlasıyo

Yaa,, Allah kolaylik versin inşallah ozaman, rahata alismadan yapmak lazim desenize

Hmm pespese olmasi en iyisi ozaman :)

Bana kalsa üç yas istiyordum ama babamiz beklemiyor :) ki bende sicak bakmaya basladim hemen olmasi fikrine

Bence arka arkaya olması senin için ilk zamanlar zor olur ama zamam geçtikçe büyüdükçe işin daha çok kolaylaşır. Birde yaş ilerledikçe sabır tükeniyor bu yüzden yaşında 30 olmadan bence denemlere başlayın birde yaş ilerledikçe hamileliklerde ağırlaşabiliyor ,ilerde neyin ne olacagı belli olmaz şimdiden hayırlısı olur inşallah.

28 yaşındayım
eşim ikinci bebek/kardeş lafını yapınca 8 sene sonra diye bişey attım ortaya
o zamana kadar vazgeçer umarım

ben arada en az 4 yaş lazım diyorum kendim ve kardeşimi düşününce.

Oglum 4 yasindayken kızim oldu. Ben bu yas araligindan cok memnun kaldim.
Kendi ihtiyacini karsilayabilecek durumda. Dur annecim bekle canim diyince bunu anlayabilecek kivamdaydi. 4 yas grubuna okula gonderdim gunun belli saatleri evde yoktu. Cok sukür cok rahattim.
Iki kucuk cocuk zor. Kuzenimin öyle 2 yas aralari o zorlaniyo mesela. Cocuktan cocuga durum degisiyo ama sen bilirsin yine de. Saglikla olsun insallah.

Sağlık durumunuz iyiyse ve iki bebekle de ilgileneceğinize inanıyorsanız yaparsınız. Tabii bu aralık en az 2 yaş olmalı. Onun dışında karar size kalmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…