Fikir istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

bir Polis memuru olarak elenme olayına çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Ben de kıl payı yırttım diyebilirim. intibakta böbrek taşım olduğunu öğrendim. Ankara'ya sevk oldm. ama Allaha binlerce kez şükür olsn ki geçtm. aynen senin gibi tek hayalim tek istediğim Polis olmaktı. üniversiteyi de kazanmıştım ama dakika düşünmeden sildirdim kaydımı.

elenmek nedir yaşamadım ama 2. sınıfın ortasnda devrem elenince bile ne kadar üzüldüm ağladm.. bir de başıma gelse bilmiyorum nasıl toparlanırdım...

üniversite okumak konusunda pek fikrim yok ama dilerim mahkemeyi kazanırsın. belki yaşın geçer devre kaybı olursun ama inşallah geç de olsa meslektaş oluruz. mahkemeyi kazananlar kaybedenlere oranla çok, bunu da söylemek isterim.

eğer paylaşmak istersen elenme sebebini öğrenebilir miyim?

💑💓

Tercih zamanı yaklaşınca konuya girip yorumları tekrar okudum ve bu yorumu görmediğmi fark ettim. Kusura bakmayın :/

Toparlanılmıyor hala toparlanamadım arkadaşlarım bugün görev yerlerinde göreve başladılar ben sadece arayıp tebrik ettim :( Bende öyle üniversite kaydımı sildirip gitmiştim. Çok istemiştim olmadı bekliyorum ama beklerkende üniversite okumak istiyorum çok kararsız kalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum :/

Hepatit b taşıyıcısıyım

okul oncesinin bikac yil once alimi cok cok iyiydi 3bin 5 bin gibi rakamlar havada ucusuyodu bu ara azaldi alimlar eylul atamasinda 1700 kisi gitti ogretmen olarak soyluyorum hicbir garantisi yok devletin hangi yil hangi bolumden alim yapacagi hic belli olmuyor hayat garantim yok kpss oldu olcak diye diye zaman geciyor ama bu demek degil ki uc dort sene sonra okul oncesi az alim olur hayir tabiki devletin sagi solu belirsiz alimlari artabilir ve gonlunden gecen polislikse insallah devam etme sansin olur

Tercih zamanı yaklaşınca konuya girip yorumları tekrar okudum ve bu yorumu görmediğmi fark ettim. Kusura bakmayın :/

Toparlanılmıyor hala toparlanamadım arkadaşlarım bugün görev yerlerinde göreve başladılar ben sadece arayıp tebrik ettim :( Bende öyle üniversite kaydımı sildirip gitmiştim. Çok istemiştim olmadı bekliyorum ama beklerkende üniversite okumak istiyorum çok kararsız kalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum :/

Hepatit b taşıyıcısıyım

Açıkcası umursamadığını düşünmüştüm mesajımı.
Neyse..
Seni anlıyorum. Kararsızlık kadar adamı yoran bir şey yok. Hayırlısı diyip geçiyoruz da kolay olmuyor geçmek...
Ama artık geç olmadan kendin için en mantıklısını hususunda karar vermen gerek.
İlla ki üniversitede ilgili çeken, mezun olduğunda seni mutlu edecek bir iş kapısı açacak olan meslek vardır.
Allah gönlüne göre ve senin için hayırlı olanı versin.
Sevgiler..

Açıkcası umursamadığını düşünmüştüm mesajımı.
Neyse..
Seni anlıyorum. Kararsızlık kadar adamı yoran bir şey yok. Hayırlısı diyip geçiyoruz da kolay olmuyor geçmek...
Ama artık geç olmadan kendin için en mantıklısını hususunda karar vermen gerek.
İlla ki üniversitede ilgili çeken, mezun olduğunda seni mutlu edecek bir iş kapısı açacak olan meslek vardır.
Allah gönlüne göre ve senin için hayırlı olanı versin.
Sevgiler..

aa olur mu umursamamak benim ne hissettiğimi gerçekten anlayan birinin yorumu çok hoşuma gitti nedense gözden kaçırmışım iyiki tekrar girip okumuşum sağol iyi dileklerin için :)

Allah çocuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

okul oncesinin bikac yil once alimi cok cok iyiydi 3bin 5 bin gibi rakamlar havada ucusuyodu bu ara azaldi alimlar eylul atamasinda 1700 kisi gitti ogretmen olarak soyluyorum hicbir garantisi yok devletin hangi yil hangi bolumden alim yapacagi hic belli olmuyor hayat garantim yok kpss oldu olcak diye diye zaman geciyor ama bu demek degil ki uc dort sene sonra okul oncesi az alim olur hayir tabiki devletin sagi solu belirsiz alimlari artabilir ve gonlunden gecen polislikse insallah devam etme sansin olur

Teşekkürler yorumun için evet haklısınız belli olmuyor neyin ne olacağı garantisi yok işte..

İnşallahhh :16:

devlete bağli,bagimsiz bir anaokulunda rehber ögretmenim. Pdr mezunuyum yani. Ve kadroluyum. Tavsiye edermiyim .kesinlikle hayir.
Arkadaslarin yazdigi gibi disardan iyi gibi gorunsede hepsi yalan. Devletmis.kadroymus.pdr imis. Yok arkadas yok. ınsanlarla ugrasmak cok zor. heleki bu devirde, bu nesille muhattap olmak cok zor.ımkanim olsa bir dakika durmam. baskalarina pdr rahat gibi geliyor ama aylarca ogrencinin derdiyle eve gidip gelmek,velilerde bi degisikligi nasil yaparim diye kendini paralamak gercektwn insanin beynini yoruyor. Enerjisini tuketiyor.bi bakkalim bari olsa da mutlu mesut yasayayim hayali kurarim.
ben dert dinleye dinleye dert kupu oldum arkadaslar.uzatttim farkindayim ozur dilerim ama isin özu,meslegin sartlari bunlar.
Lafin kisasi iki yillik bolumlerden bile onu acik olan yerler var..kendine en uygun olani belirledikten sonra onlara bile git ama ögretmenlige......

Telden yazdigim icin fazla duzenleme yapamadim. Affola.....

ben rehber öğrt değilim ama sizinle aynı düşüncedeyim.ana okulu çağındaki çocuklardan bezmişssin ben ergenlerle uğraşıyorum inanın ki daha zor.bağırıp çağıranı mı ararsın küfredeni mi çemkireni mi .bi de öğretmenlik kolay derler yarım gün çalışıyorsunuz derler vs.
Ayrıca ben şu ana kadar sorunları bu kadar kafasına takan rehb öğrt görmedim, şimdiye kadar gördüklerim öğretmenler odasına veya idare odasına gelir laklak çalar sonra çekilir odasına oturur.bazıları rehberlik yıllık plan bile hazırlamazdı.demek ki siz çok özverili çalışıyorsunuz takdir ettim valla.

Back
X