• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Rüştü Ünsal. Gözden geri geliyorsun danıştaya gitmeye gerek kalmadan dönmüştür devre kaybıyla kapatır.benim durum baya karışık arkadaşlarım ilaçlarla düşürdü değerini okulda ve hepatit.. Üniforma silah mesleğin zorluğunun hepsinin bilincinde gittim ilk dönemin sonunda ayrıldım zaten heves değil yani :) Avukat konusunda şanssızım sanırım okuldan komiser vermişti adını ama memnun kalmadım orası ayrı...

Tasiyiciysan sorun yok ama bulasiciysa engel hepatit b

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amirimiz canimiza okuyodu bide kalin sesliydi adam yemin ettiriyodu tek basina mikrofonla bütün devreden daha çok sesi cikiyordu:) sizede sinir oluyoduk biz uygun adim yürürken mulakata gelenler arkada çimlerde oturup bizi izliyolardi:)

haha evet sizin devreden biri terini sildi diye neler demişti çocuğa unutmam hiç :) Aaa her halükarda avantajlı taraf siz ama biz oraya gelmişiz olmak istediğimiz yer sizin yeriniz herkes aa yürüyorlar diye değil ne güzel diye hayellar kurarak izliyordur eminim ama ben çimenlere yatanlar arasında yokum o ayrı :D mülakata ilk girenlerdendim :)

Son düzenleme:
Tasiyiciysan sorun yok ama bulasiciysa engel hepatit b

Tam olarak öylede değil banada ilk hastahane olumlu vaerdi taşıyıcısın evet karaciğer temiz tamam pmyo öğrencisi olabilir dendi rapora yazıldı ama olmadı işte bir değer var o deger atıyorm 10un altında olanlar tamam gecer 10un ustunde olanlar kalır :)

Tam olarak öylede değil banada ilk hastahane olumlu vaerdi taşıyıcısın evet karaciğer temiz tamam pmyo öğrencisi olabilir dendi rapora yazıldı ama olmadı işte bir değer var o deger atıyorm 10un altında olanlar tamam gecer 10un ustunde olanlar kalır :)

Hayirlisi olsun hakkinda cnm üzme kendini

Hayirlisi olsun hakkinda cnm üzme kendini

Öylede işte bilirsin devreciliğinden intibağından nöbetinden ilk dönemi oku emek ver sonra elinde var kocaman bir sıfır o koyuyor baya olmayacaksa keşke mülakat sınav yada intibakta alınan raporda sorun cıksaydı olmasaydı diyorum.. Yinede hayırlısı buymuş diyip sonucu bekliyorum..

Hangi ilde görev yapıyorsunuz ?

Devlete bağli,bagimsiz bir anaokulunda rehber ögretmenim. Pdr mezunuyum yani. Ve kadroluyum. Tavsiye edermiyim .kesinlikle hayir.
Arkadaslarin yazdigi gibi Disardan iyi gibi gorunsede hepsi yalan. Devletmis.kadroymus.pdr imis. Yok arkadas yok. Insanlarla ugrasmak cok zor. Heleki bu devirde, bu nesille muhattap olmak cok zor.Imkanim olsa bir dakika durmam. Baskalarina pdr rahat gibi geliyor ama aylarca ogrencinin derdiyle eve gidip gelmek,velilerde bi degisikligi nasil yaparim diye kendini paralamak gercektwn insanin beynini yoruyor. Enerjisini tuketiyor.Bi bakkalim bari olsa da mutlu mesut yasayayim hayali kurarim.
Ben dert dinleye dinleye dert kupu oldum arkadaslar.uzatttim farkindayim ozur dilerim ama isin özu,meslegin sartlari bunlar.
Lafin kisasi iki yillik bolumlerden bile onu acik olan yerler var..kendine en uygun olani belirledikten sonra onlara bile git ama ögretmenlige......

Telden yazdigim icin fazla duzenleme yapamadim. Affola.....

3 yıllık pdrci olarak katılıyorım. Kendi psikolojin arada kaynıyot birde herkese laf anlatma derdi. Hukuk okumadığıöa pişmanom. Öğretmenlik yapılcak dert değil. Sana önerim eylüldeki kpssye hazırlan düz memur olursun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne güzel anlatmışsınız :16: Devlete atanmak 4 yıl sonra zor olur diyorlar peki bu konu hakkında ne düşünyorsunuz ?

Teşekkürler :16:

Okulumun rehber öğretmeni geldi aklıma da siz acaba çok mu kafaya takıyorsunuz ? devlet okullarında rehberlik servisinin önemsendiğini ilk kez duydum insanlarda bu duruma dışarıdan bakarak yorum yapıyor. Diğer öğretmenliklere göre kıyaslanınca rehberlik öğretmeni daha hafif kalıyor sanki ?

Hafif derken?

öğretmenlik gönül işi.. kalbiniz bu meslek için atmıyorsa bence bir daha düşünün.. evet okul öncesi öğretmenliği son yıllarda iş imkanı bakımından güzel bir seçim ama önemli olan gerçekten istiyor musunuz? öğretmenlerin çocukları sevmesi çok önemli ama "çocukları sevmek" öğretmen olmak için yeterli değil.. okulda hocamız "çocukları seviyorsan anne ol öğretmen olacaksan daha çok şey ol" demişti bir öğrenciye.. aklınızda gönlünüzde yatan aslan polislik gibi..inş.öyle olur.. mesleğini hakkıyla severek yapan insanlara ihtiyacımız var..

Demek ki artık rehberlik öğretmenlerine dersten kaytarmak için değil sorunlarını paylaşmaya gidiyor öğrenciler ben lisedeyken 3 yıl oldu mezun olalı bizim okulun rehber öğretmeni başka okullardada görevliydi üniversite puan durumu o zaman ygs yeni sistemdi bilgi almak için falan gittiğimde bulamadım hiç yerinde sınav zamanı konferans salonuna toplayıp konuşma yaptığını falan hiç hatırlamam o yüzden şaşırdım. Bende direk o izlenim var sizin işinizi hakkıyla yapıyorsunuz demek ki. Teşekkürler yorumunuz için :16:

Gorevlendirmelere deginmiyorum bile. Dusunun ben anaokulundayken gittiler baska yer yokmus gibi liseye gorevlendirdiler.neden. agamlarin istedigi olsun. Milleet kolelik yapsin diye . 9dan 12bucuga kadar araliksiz gorusme yaptigimi bilirim. Bende insanim dimi. Su icmeye wc ye bile gidemezdim ozamanlar. Ama digerlerince gorunen neydi.aaaa bizim hocaya bak yarim gun gorevlendirme geliyor.ondada odadan cikmiyor!!!!! Haklisin kardesim hakli...

Sendeki izlenime sebep olan meslektasimizda var. Malesef ama. Onlarjn yaninda calisanlarda kayniyor.
Neyse ben seni saha fazla korkutmayayim arkadasim.
Ama nolur bir abla tavsiyesi olarak dusun. Imkanin varsa milli egitim camiasindan uzak dur

3 yıllık pdrci olarak katılıyorım. Kendi psikolojin arada kaynıyot birde herkese laf anlatma derdi. Hukuk okumadığıöa pişmanom. Öğretmenlik yapılcak dert değil. Sana önerim eylüldeki kpssye hazırlan düz memur olursun.

Aynen arkadasim. "Biz " diye bise kalmiyor ki ortada. Hukuk okumakta istemedim ben. Hatta adim cikmisti dersanede hukuk okumamak icin aglayan kiz diye dalga gecerdi herkes. Agladigima degdi mi dersen .kesinlikle hayir!!

Gorevlendirmelere deginmiyorum bile. Dusunun ben anaokulundayken gittiler baska yer yokmus gibi liseye gorevlendirdiler.neden. agamlarin istedigi olsun. Milleet kolelik yapsin diye . 9dan 12bucuga kadar araliksiz gorusme yaptigimi bilirim. Bende insanim dimi. Su icmeye wc ye bile gidemezdim ozamanlar. Ama digerlerince gorunen neydi.aaaa bizim hocaya bak yarim gun gorevlendirme geliyor.ondada odadan cikmiyor!!!!! Haklisin kardesim hakli...

Sendeki izlenime sebep olan meslektasimizda var. Malesef ama. Onlarjn yaninda calisanlarda kayniyor.
Neyse ben seni saha fazla korkutmayayim arkadasim.
Ama nolur bir abla tavsiyesi olarak dusun. Imkanin varsa milli egitim camiasindan uzak dur

Ben zaten sizin için işinizi hakkıyla yapıyorsunuz diye bir yorumda bulunmuştum ben aldığım hizmete göre değerlendirdim. Allah kolaylık versin teşekkür ederim :16:

ortaöğretimden düz memur olmak o kadar kolay değil 85 puanla hiç bir yere yerleşemedim ben eylülde tekrar gireceğim öneriniz için teşekkürler :)

öğretmenlik gönül işi.. kalbiniz bu meslek için atmıyorsa bence bir daha düşünün.. evet okul öncesi öğretmenliği son yıllarda iş imkanı bakımından güzel bir seçim ama önemli olan gerçekten istiyor musunuz? öğretmenlerin çocukları sevmesi çok önemli ama "çocukları sevmek" öğretmen olmak için yeterli değil.. okulda hocamız "çocukları seviyorsan anne ol öğretmen olacaksan daha çok şey ol" demişti bir öğrenciye.. aklınızda gönlünüzde yatan aslan polislik gibi..inş.öyle olur.. mesleğini hakkıyla severek yapan insanlara ihtiyacımız var..

Çocukları seviyorum değil çocuklarla ilgilenmeyi seviyorum dedim okul öncesi öğretmenliği içinde kişide olması gereken en önemli özelliklerdendir bence bu çocuk sesine katlanamayan arkadaşlarım var.. tabiki ekstra sabır da gerekli ama bir çok şey eğitimle kazanıyor bir şeyleri öğretebilme bildiğini karşıya iletebilme gibi kendimi eksik görmüyorum öğretmenlik için. Teşekkürler iyi dilekleriniz için inşallah olur :16:

Öncelikle merhaba bayanlar,

Doğru yere mi açtım bilmiyorum konuyu kısaca özet geçeyim geçen sene hayallerimin mesleği olan polisliği kazandım ilk dönemi okudum ilk dönemin son günü okuldan ilişiğim kesildi sağlık nedeniyle.
Şuan dosya danıştayda karar bekliyor eğer olumlu derlerse okula kaldığım yerden devam edebileceğim.
Ama danıştaydan dosya dönmesi malesef çok uzun sürüyor.
Tabi okuldan elendikten sonra kendimi toparlayamadım çok zor zamanlar yaşadım çok emek verdim hak ettim ve olmadı.
Bu sene kendi halimde üniversite sınavına hazırlandım Ygs5 puanım 365 puan okuldan gelecek puanımla 410 gibi bir puan yapıyor buda yaşadığım yerin civar illerinde okul öncesi okuyabilirim.
Çocuklarla ilgilenmeyi seviyorum o konuda çok sorun yapmıyorum ama iş kaygısı var tabiki zaten çok istediğim bir şey için çabalıktan sonra geri çevrilince 4 yıl okuduktan sonra iş kaygısı yaşamak beni çok korkutuyor :/

Aranızda okul öncesi okuyorum memnunum yada şu bölümü öneririm diyebileceğiniz bölümler var mı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Canim puanin cok iyi. Okul oncesi okuyanlar kusura bakmasinlar ama bu puan okul oncesi icin cok. Bence saglik sektorune yonelebilirsin. Agiz ve dis sagligi, rehabilitasyon, acil tip teknisyenligi vs. Para bu zamanda onemli okul oncesi sana ne kadar puan getirir bilmiyorum ama saglik sektorunde gayet iyi para kazanabilirsin. ygsden bu puani yaptigina gore lysdende iyi bi puan yaparsin. 4 seneligi kazanma ihtimalin cok yuksek. Iyice bi arastir derim. Saglik hakkinda birsey merak edersen bana da yazabilirsin yardimci olurum.

Canim puanin cok iyi. Okul oncesi okuyanlar kusura bakmasinlar ama bu puan okul oncesi icin cok. Bence saglik sektorune yonelebilirsin. Agiz ve dis sagligi, rehabilitasyon, acil tip teknisyenligi vs. Para bu zamanda onemli okul oncesi sana ne kadar puan getirir bilmiyorum ama saglik sektorunde gayet iyi para kazanabilirsin. ygsden bu puani yaptigina gore lysdende iyi bi puan yaparsin. 4 seneligi kazanma ihtimalin cok yuksek. Iyice bi arastir derim. Saglik hakkinda birsey merak edersen bana da yazabilirsin yardimci olurum.

Canım sağlıkta ben yapamam birine iğne batırmak kan almak falan yanımda birinin kanını alsalar bakamam herkes aynısını söylüyor sağlığa yönel diye ama işte bu gibi şeyleri yapamam :/

Ama sağlıkta sadece kan al ver değil biliyorum dosyalaması şuyu buyu var o konudada pek bilgim yok yardımcı olursan çok sevinirim :16:

Canım sağlıkta ben yapamam birine iğne batırmak kan almak falan yanımda birinin kanını alsalar bakamam herkes aynısını söylüyor sağlığa yönel diye ama işte bu gibi şeyleri yapamam :/

Ama sağlıkta sadece kan al ver değil biliyorum dosyalaması şuyu buyu var o konudada pek bilgim yok yardımcı olursan çok sevinirim :16:

Haklısın canım iğne miğne meselesi beni de tutuyor :2: Ben Hastane Yönetimi okuyorum ve okulun diş hastanesinde staj yapıyorum. Bölümümden de gayet memnunum özellikle bir bayan için güzel bir meslek. Sağlık derken sadece hemşirelik gelmesin aklına. Mesela beslenme ve diyetetik, rehabilitasyon, tıbbi dökümantasyon, radyoloji, optisyenlik ve bir sürü alan var. Geniş bir araştırma yaparsan bir sürü bölüm bulabilirsin. Sağlık sektöründen şüphen olmasın çünkü ölmesi imkansız bir bölüm. Bu bölümlerde sürekli aynı maaşla çalışmayacaksın, aynı mertebede çalışmayacaksın. Kendi bölümümü de tavsiye ediyorum boş bir zamanında kapsamlı bir araştır. Hatta ösym nin sitesinden çoğu bölümünü bulup araştır derim, kolay gelsin canım :16:

Haklısın canım iğne miğne meselesi beni de tutuyor :2: Ben Hastane Yönetimi okuyorum ve okulun diş hastanesinde staj yapıyorum. Bölümümden de gayet memnunum özellikle bir bayan için güzel bir meslek. Sağlık derken sadece hemşirelik gelmesin aklına. Mesela beslenme ve diyetetik, rehabilitasyon, tıbbi dökümantasyon, radyoloji, optisyenlik ve bir sürü alan var. Geniş bir araştırma yaparsan bir sürü bölüm bulabilirsin. Sağlık sektöründen şüphen olmasın çünkü ölmesi imkansız bir bölüm. Bu bölümlerde sürekli aynı maaşla çalışmayacaksın, aynı mertebede çalışmayacaksın. Kendi bölümümü de tavsiye ediyorum boş bir zamanında kapsamlı bir araştır. Hatta ösym nin sitesinden çoğu bölümünü bulup araştır derim, kolay gelsin canım :16:

Sağol canım fikirlerin için araştıracağım :16:

Öncelikle merhaba bayanlar,

Doğru yere mi açtım bilmiyorum konuyu kısaca özet geçeyim geçen sene hayallerimin mesleği olan polisliği kazandım ilk dönemi okudum ilk dönemin son günü okuldan ilişiğim kesildi sağlık nedeniyle.
Şuan dosya danıştayda karar bekliyor eğer olumlu derlerse okula kaldığım yerden devam edebileceğim.
Ama danıştaydan dosya dönmesi malesef çok uzun sürüyor.
Tabi okuldan elendikten sonra kendimi toparlayamadım çok zor zamanlar yaşadım çok emek verdim hak ettim ve olmadı.
Bu sene kendi halimde üniversite sınavına hazırlandım Ygs5 puanım 365 puan okuldan gelecek puanımla 410 gibi bir puan yapıyor buda yaşadığım yerin civar illerinde okul öncesi okuyabilirim.
Çocuklarla ilgilenmeyi seviyorum o konuda çok sorun yapmıyorum ama iş kaygısı var tabiki zaten çok istediğim bir şey için çabalıktan sonra geri çevrilince 4 yıl okuduktan sonra iş kaygısı yaşamak beni çok korkutuyor :/

Aranızda okul öncesi okuyorum memnunum yada şu bölümü öneririm diyebileceğiniz bölümler var mı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Yeni sistemi takip etmedim. 410 puanla çevre illerde başka hangi bölümler tutuyor? Sayarsan bölüm tavsiyesinde bulunabilirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben okulöncesi öğretmeniyim. çok isteyerek yazdım çok severek okudum devlette çalışıyorum.tavsiye eder miyim ASLA. hiçbir değerin yok çok sorun yaşıyorsun veliler çok problem bakıcı muamelesi görüyorsun. tuvalete gitmke hakkın bile yok. tenefüsün yok sınıfta yardımcı yok çocukları bırakıp birak çay falan içmeyi tuvalete gidemiyoruz. kesinlikle yazma

Yeni sistemi takip etmedim. 410 puanla çevre illerde başka hangi bölümler tutuyor? Sayarsan bölüm tavsiyesinde bulunabilirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlk sınavdan alan bölümler genelde iki yıllık bölümler ve bazı 4 yıllık bölümler. İkinci sınav genelde 4 yıllık bölümler çok bölüm var hepsini sıralayamam ki :26:

ben okulöncesi öğretmeniyim. çok isteyerek yazdım çok severek okudum devlette çalışıyorum.tavsiye eder miyim ASLA. hiçbir değerin yok çok sorun yaşıyorsun veliler çok problem bakıcı muamelesi görüyorsun. tuvalete gitmke hakkın bile yok. tenefüsün yok sınıfta yardımcı yok çocukları bırakıp birak çay falan içmeyi tuvalete gidemiyoruz. kesinlikle yazma

Peki teşekkürler :16:

Back
X