Fikir istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruya1992

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
937
1.816
113
Herkese selam. Uzatmadan konuya gireyim.
18 Haziran'da yani 15 gün önce ayağımı kırdım. 2 yaşında bir bebeğim var. Tek başıma bakamayacağım için önce annem ve babam yardıma geldi. Geçtiğimiz perşembe günü de annemin işi olduğu için onlarla beraber aile evime geldim.
Şimdi sorun şu. Ben bakamayacağım diye buraya geldik ama burada da çoğu zaman ben bakmak zorunda kalıyorum. Annemin gün içleri bazı işleri olduğu için günün çoğunda evde olmuyor. Bayrama kadar da böyle devam edecek. Babam evde ama bir yere kadar bakıyor. Çoğu zaman ben çocuğun peşinden koşmak zorunda kalıyorum. Babam genelde başka bir şeyle ilgilenip çocuğu unutuyor. Erkek kardeşim var 24 yaşında, o hele hiç yardımcı olmuyor. 5 dakika baksa 6. Dakika telefona kitleniyor.
Kısacası aile evine gelmemin bana faydadan çok zararı oluyor. Sonuçta aktif bir şekilde bebek yaşamadığı için ev de bebeğe çok uygun değil. Sürekli bir şeyler oluyor az çok tahmin edersiniz.
Ben kendi evime dönmek istiyorum. Evet tek başıma zor olacaktır. Sonuçta eşim çalışıyor, her zaman yardımcı olamaz. Ama en azından kendi düzenimizde olacağız. Ev bebeğe aşırı derecede uygun hale geldiği için sğrekli peşinden koşmam da gerekmeyecek. Buradakinden daha çok bile dinlenebilirim bence.
Sizce çok mu saçma düşünüyorum. Evime dönmek için kendimi mi kandırıyorum acaba? Çünkü gelmeyi hiç istemiyorum. Aşırı derecede mecbur kaldığım için geldim.
Bir de esas sorun şu. Eşim bizi almaya gelecek. Normalde ay sonu alacaktı. Ama şimdi dönmek istiyorum desem illaki neden sorgulayacak. Ve bana bakmıyorlar, kimse benimle ve çocukla ilgilenmiyor demek istemiyorum. Daha önce ailelerimize falan küstük, ortalık yeni toparlandı diyebilirim. Bizimle ilgilenmediklerini öğrenince illaki bozulacaktır. Sizce ne yapmalıyım? Bana bir yol gösterin lütfen.

Ilk önce gecmis olsun. Bol bol kemik corbasi icin. Evimi özledim diyin. Cocukta seni özledi derseniz esiniz zaten birsey demez gibi. Maddi imkan varsa 2 haftalik kadin gelsin en azindan yardim etsin derim esinize fkir verin senin yanında olmak istiyorm kadin tutabilir miyiz .ona gore yol alırsınız

Ev çocuk için uygun değil sürekli kendine zarar verecek mi şuraya çarpacak mı diye koşturuyoruz kendi evimiz çocuk için daha konforlu dersin
İnanmak istemeyene her bahane az gelir
İnanmak isteyene evimi özledim demek bile kafi gelir
Eşiniz şüpheci biriyse daha prof bi bahane bulmalısınız

Burasi sicak sinek cok cocugu isirdi spreyler kremler ise yaramıyor bir yerden sinek giriyor diyin. Suan size fikir üretiyorimmm fikirr gel gel gell başka baska yükleniyor :KK70:

Ilk önce gecmis olsun. Bol bol kemik corbasi icin. Evimi özledim diyin. Cocukta seni özledi derseniz esiniz zaten birsey demez gibi. Maddi imkan varsa 2 haftalik kadin gelsin en azindan yardim etsin derim esinize fkir verin senin yanında olmak istiyorm kadin tutabilir miyiz .ona gore yol alırsınız
Teşekkür ederim. Çocuğun özlemesini benim bahane ettiğimi hemen anlayacaktır. Çünkü her geldiğimde bir an önce dönmek için uğraşıyorum. Gerçekten mecbur kalmasam gelmezdim. Ailemle ilişkim telefonda güzel olan cinsten diyelim.
Eşim de yardımcı fikrini atmıltı ortaya ama ikimizin ebeveynleri de saçma bulunca bana da ailemle gelmek daha mantıklı gibi göründü bi an. Şu an çok pişmanım malesef kararından🙄

Ev çocuk için uygun değil sürekli kendine zarar verecek mi şuraya çarpacak mı diye koşturuyoruz kendi evimiz çocuk için daha konforlu dersin
İnanmak istemeyene her bahane az gelir
İnanmak isteyene evimi özledim demek bile kafi gelir
Eşiniz şüpheci biriyse daha prof bi bahane bulmalısınız
Ya aslında şöyle. Ben ailemin yanına gelmekten hoşlanmıyorum. İlişkimiz uzaktayken iyi. O yüzden her geldiğimde çok kısa sürede dönme planları yaparım. Eşim de ailemle daha çok vakit geçirmemi istiyor. Kendi de sever böyle şeyleri. Ama bana göre değil.
Ama fikriniz bana uygun geldi. Onun da aklına yatacağını düşünüyorum. Çok teşekkür ederim.

Burasi sicak sinek cok cocugu isirdi spreyler kremler ise yaramıyor bir yerden sinek giriyor diyin. Suan size fikir üretiyorimmm fikirr gel gel gell başka baska yükleniyor :KK70:
Bursa dan Ankara ya geldim. Sıcaktan isyan etmem pek mümkün değil gibi😂😂😂 çooook teşekkür ederim🙏🙏

Siz ayağınızın üstüne bastıkça ayağınız kaynamaz ki?
“Annemlerin gelen gideni çok, rahat edemedim” dersiniz ya “Evleri çok dağınık, çocuk rahat edemedi” dersiniz. Valla daha da irdelerse eşiniz onda da bir problem var demektir. Kendi eviniz ister 1 günlüğüne gidersiniz ister 1 seneliğine. Niye döndün mü diyecek?

Bu arada çok geçmiş olsun inşallah ayağınız çabucak iyileşir.

Siz ayağınızın üstüne bastıkça ayağınız kaynamaz ki?
“Annemlerin gelen gideni çok, rahat edemedim” dersiniz ya “Evleri çok dağınık, çocuk rahat edemedi” dersiniz. Valla daha da irdelerse eşiniz onda da bir problem var demektir. Kendi eviniz ister 1 günlüğüne gidersiniz ister 1 seneliğine. Niye döndün mü diyecek?
Niye döndün demez de biraz kalsaydım daha bismillah yeni gittin diyeceğine eminim. Bir şey mi oldu diye de bol bol sorgulayacak, çünkü hep bir şey oluyor. Ama ailemi de kötü yansıtmak istemiyorum. Çünkü ilerde karşıma gelebilir bunlar, bilemem.
Sürekli sürekli basmak zorunda kalıyorum. Daha bikaç saat önce düştüm bile hatta. Annem yoktu evde, babam da düşeceğini nereden bilebilirim modunda. Şu an mesela evde benim haricimde 3 kişi var. Kardeşim bakmamak için odasından 1 kere bile çıkmadı sabahtan beri. Babam sabah çok erken kalktı diye uyuyor şu an. Anneannem de 1.5 saat önce namaza diye kendini bi odaya kapadı çıkmıyor. Harika bir ortamdayım anlayacağınız.

Annemlerin evinin manzarasi yok icim darlaniyor deyin .umarim manzarali bir eviniz vardir 🤣🤣🤣 lütfen manzaralı eviniz olsun. daha benden bise çıkmıyor pas
Fikirler bende işe yaramadı ama bence gayet yaratıcısınız😂😂😂 manzara bakımından da annemlerin ev benim evi döver ya😂😂😂

Evimi ozledin deyin. Bunda birsey yok ki. Yaga da batırsalar insanin kendi evi deyin. Kendi duzenimiz cocuk icin daha uygun deyin. Annemler yoruluyor, bu da beni uzuyor, kendimi onlari yoruyorum diye huzursuz hissediyirum, yuk oldum diye dusunuyorum deyin. Insan esiyle rahat konusamaz mi?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X