- Konu Sahibi AskerYariyim
-
tez zamanda kavuşun inş.hasretlık çok zor.Sabah erkenden atla otobüse 5.5 saat sürüyo zaten öğlen ordasın akşamda 5-6 gıbı tekrar bın gel evıne.Çarşı ıznıne denk getır tabi en azından 3-4 saat görmüş olursun.
Günü birlik gidebilirsin canım, uçakla olması daha da muhtemel kılar tabi durumu. Ayrıca önceden alınca fiyatlar falan da çok daha uyguna geliyor aynı zamanda. Ben de 6 saat görmek için 15 saat yol gidip geldim geçtiğimiz ay Ankara'ya
[sıze=2]sözlüyüm , trabzonda yasıyorum sözlüm ankarada askerde bugunle tam 100 günü bitirmiş bulunuyoruz .. Fakat ben onu öyle böyle degıll çook özledımm .. Izinlerını kullanmıcak, onu görmek ıstıyorum yani yanına ankaraya gıtmek istıyorum. Fakat calısıyorum bunu gectım ailem söz konusu boyle bıseyın konusunu bile acamam .. Ne yapacagımı bılmıyorum 265 gün daha görmeden durmak ıstemıyorumm ne yapablırım yardım edın [/sıze]
Mantıklıda komik gelecek ama tek basıma korkuyom gıtmeye :S bıde aileme haberı olursa benım bıttıgımın resmıdırr :/ kafayıı yemee asamasına geldım canm
Ailenden biri eşlik etse mesela sana olmuyor mu canım, sözlüyüz demişsin ya o sebeple diyorum.
tez teskereler canım çok görmek istiyorsan bırak izinlerine gelsin sen izin alamicaksan oda zaten öyle istiyor diye anlıyorum..
Ya hayatım bızimkı sadece kendı aramızda takmış oldugumuz bi yuzuk ailelerın haberı var ama daha yuzlerını gördugum bıle yok tanısma fılan hıc bısey yok sadece telefonla konuşmuşlugum var .. benım aılemde safagı tanıyo bılıyo ama dedıgım gıbı aıle arası cıddı bısey yok yanı onun ıcın bole bısey demeye cesaret edemem cok ters kacarr bızımkılere
Ya hayatım bızimkı sadece kendı aramızda takmış oldugumuz bi yuzuk ailelerın haberı var ama daha yuzlerını gördugum bıle yok tanısma fılan hıc bısey yok sadece telefonla konuşmuşlugum var .. benım aılemde safagı tanıyo bılıyo ama dedıgım gıbı aıle arası cıddı bısey yok yanı onun ıcın bole bısey demeye cesaret edemem cok ters kacarr bızımkılere
[sıze=2]özledım anlamaymısınnnn [/sıze]
Sözlüm deyince bende ciddi bişey sandım.. :)
Bu durumda gitmeniz pek mümkün görünmüyor zaten.. İş, aile... Sevgilinizin gelmesinden başka bir yol gelmedi aklıma..
Hmm anlıyorum canım. O zaman illa gitmek istiyorum dersen, haberleri olmadan gitmekten başka şansın yok. Dediğim gibi uçak bileti ayarlayacaksın kendine uyan saatlere, yani yetişebileceğin şekilde ve de evde olman gereken saatte , gezmye dolaşmaya çıkıyorum diye çıkıp gideceksin yani başka da bi yolu yok sanırım :26:
Sözlüyüm , trabzonda yasıyorum sözlüm Ankarada askerde bugunle tam 100 günü bitirmiş bulunuyoruz .. Fakat ben onu öyle böyle degıll çook özledımm .. İzinlerını kullanmıcak, onu görmek ıstıyorum yani yanına ankaraya gıtmek istıyorum. Fakat calısıyorum bunu gectım ailem söz konusu boyle bıseyın konusunu bile acamam .. Ne yapacagımı bılmıyorum 265 gün daha görmeden durmak ıstemıyorumm ne yapablırım yardım edın
bu çok doğru işte her çarşı izninde kameradan konuşabilirsiniz[sıze=3]canım benmde nişanlım kars da askerlik yapıyordu hiç izin kullanmadı.. Ben onu her hafta görüyordum çarşı iznine çıkıyordu netten görüşüyorduk hakka mikrfonu da açıyordk yanmdaymış gibi oluyordu.. Hatta mektuplaşıyorduk resmini gönderiyordu ne kadar hüzünlü de olsa özlesek de bi taraftan da tebessüm oluşuyyordu =)) bir de hergün telefonda konuşurduk saat kaç olursa olsun nöbetleri beraber tutardık konuşurduk sürekli ..
Siz de bizim gibi yapın ne işin war ankaralarda...[/sıze]
canım benmde nişanlım kars da askerlik yapıyordu hiç izin kullanmadı.. ben onu her hafta görüyordum çarşı iznine çıkıyordu netten görüşüyorduk hakka mikrfonu da açıyordk yanmdaymış gibi oluyordu.. hatta mektuplaşıyorduk resmini gönderiyordu ne kadar hüzünlü de olsa özlesek de bi taraftan da tebessüm oluşuyyordu =)) bir de hergün telefonda konuşurduk saat kaç olursa olsun nöbetleri beraber tutardık konuşurduk sürekli ..
siz de bizim gibi yapın ne işin war ankaralarda...
[sıze=2]sözlüyüm , trabzonda yasıyorum sözlüm ankarada askerde bugunle tam 100 günü bitirmiş bulunuyoruz .. Fakat ben onu öyle böyle degıll çook özledımm .. Izinlerını kullanmıcak, onu görmek ıstıyorum yani yanına ankaraya gıtmek istıyorum. Fakat calısıyorum bunu gectım ailem söz konusu boyle bıseyın konusunu bile acamam .. Ne yapacagımı bılmıyorum 265 gün daha görmeden durmak ıstemıyorumm ne yapablırım yardım edın [/sıze]
hayırlı teskereler,Allah kavustursun cnm .
teyzen falan yokmu sana yardımcı olabilecek..
1 günlüğüne onunla birseyler yapcaz deyip gitseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?