Fikir İstıyorummmmm KızLarr ..

tamam belki herkesin sewdiği yemn töreninde olabilişr ama imkanları wardır senin şuan öyle bir imkanın yok kalkıp da trabzona gtsen ailen kıyameti koparır... uçakla gideyim habersiz dersen de insanın başına ne geleceğini bilemezsin.. madem o da özlemiş ya iznini kullanacak ya da ikinizde kameradan birbirinizi göreceksiniz...

O Kamera dedıgım gıbı ayrı bı konu zaten pazar gunu carsısıydı dedım göreyım senı kamera yok dıyo hangı cagda yasıyoz dedım yalanmı soyluyom dıyo bıde pskolojsı tamamn bozuldu sanırım carsıya cıktıgı bıle yok cok degısık duygular ıcersındeyım .. :44:

koskoca ankaranın cafesinde neden kamera olmasınkii canımm... hımm pskolojisi de bozlmş olablr cnmm en iisi sen onu ikna et gelsin böyle olmazkiii kafa izni kulansın hergn beraber olursunuz.... işte bu durumlarda kamera çok işe yarıyor ben beimki askere gitti mi gtmedi mi belli deildi =)

Bu konuyu konusmam lazım canım gelme dıye ben dedım daha erken gelsın dıye ama olacak gıbı degıll sanırımm :/

ailenizden habersiz mi sözlendiniz? neden aileye bu konu açılamıyor gayet normal Ankaraya gitme isteğiniz üstelik farzedin sözlünüz ankarada değil çıkıp gezmeye de mi gidemezsiniz

ucakla hemencik gidip gelebilirsin
iş yerinden 1 günlük izin al ailene söleme

pazar gunu ıcın evden yana skıntı olmuyo kacta cıkıp kacta gelmem . bır gunum var sonuc olarak oda pazar carsısı var korkuyom basıma bıse gelırdee cenzamede gelmezler manset olurum özlemıne dayanamadıgı askerını ailesınden gizli görmeye gıderken vefat ettı tövbe estağfirullahhhhh

kız ağzını hayıra açç töbe töbeee

ailenizden habersiz mi sözlendiniz? neden aileye bu konu açılamıyor gayet normal Ankaraya gitme isteğiniz üstelik farzedin sözlünüz ankarada değil çıkıp gezmeye de mi gidemezsiniz

Ailelerımızın haberı var. fakat bunu rahatlıkla söylemem ıcın ailemın bu konudakı görüşlere acık olması gerekıyor .. Kesınlıkle hıc bır gorusume karsı gelmezler anlayıslılar .. fakat trabzndan tutupda tek basıma ankaraya gıt demezler canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…