Fikir lütfen

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Merhaba Kızlar, ilk defa internetten mobilya alacağım. Bu tv sehpasından kullanan var mı,dayanıklı kaliteli mi? Mağazalarda bu tarz bir şey bulamıyorum. Tv ünitemi kaldırdım buna benzer bir şey almak istiyorum fikir verir misiniz Hepsiburada da var kargoyla beraber 600 TL tutuyor,görmeden almak mantıklı mı bilemedim. Bir de krem/ceviz daha çok uyuyor eşyalarıma o yüzden ilk resimdekini beğendim ama sizce hangisi daha iyi? (İkincisi beyaz/ceviz varmış,krem seçeneği yok)

Son düzenleme:
Hangi site ona göre konuşmak gerek ama bugüne kadar internetten aldığım hiçbişeyde sıkıntı yaşamadım rahat ol :) ama mobilyalarda bilmen lazım ki parçalar halinde tek kutuda geliyor Montaj işini senin halletmen, hallettirmen gerekecek haberin olsun

Dimi :) Renk olarak da eşyalarıma uyuyor.Peki netten almak mantıklı mı sence

Tabi kii, babam beyaz eşyayı bile internetten almıştı geçen gün.
Biz internetten çok alışveriş yapıyoruz ve şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadık :)

Hepsiburada yazmışsın zaten Görmemişim :) güvenilir tabi hiç sorun çıkmaz da Bence evidea.com a bak Daha uygun fiyata bulabilirisin belki

Dimi :) Renk olarak da eşyalarıma uyuyor.Peki netten almak mantıklı mı sence
Site güvenli ise alabilirsiniz. Bizde tv aldık Internetten. Pc aldık hiçbir sorun yoktu tabi bilindik sitelerdi.

bence de ilk resimdeki. çekmecesi de ayrı bir avantaj :)

Bence birincisi daha hoş buyuk sitelerde degisim oluyo diye biliyorum ama genede yanlis bilgilendirmek istemem

Bunun montajı kolay olur sanırım,yani inş.
Montaj kolay Ben koca masa sandalye takımı mı dersin, pc masası mı dersin neler neler monte ettim kız başıma :) ama en azından şarjlı tornavida gibisinden bişeyiniz olsun Sıkı sıkı montajlanmazsa zamanla gevşeyip harap oluyor valla Gerçi tv ünitesi sabit duran bişey olduğundan çok sıkıntı çıkarmaz

Bizde aynı siteden mutfak masası aldık ( renk takıntım var da o rengi bi burda görmüştüm ) mdf , memnun kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…