- 15 Ocak 2014
- 5.971
- 5.156
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Kızlar banka da birikmiş paramız var biraz altın hesabında yüksek oldugu zaman cok baska dertlerimiz vardı onu Çekecek vaktimiz mi olmadı Allah nasip etmedi işte neyse sorunum bu degil.. Altın giderek düşüyor bu durumda paramı çekmelimiyim yoksa 2016 da yükselir mi akıl akıldan üstündür.. Ya daha da düşerse fikir bekliyorum
geldimmmmm okuyorum hemen cvp veriyorum
altın uzun vadede her zaman karlıdır ben her zaman param oldumu altın yaparım hani birikmisin ne kadar 30 bin mi 100 bin mi ona göre bi sepet yapalım sanaKızlar banka da birikmiş paramız var biraz altın hesabında yüksek oldugu zaman cok baska dertlerimiz vardı onu Çekecek vaktimiz mi olmadı Allah nasip etmedi işte neyse sorunum bu degil.. Altın giderek düşüyor bu durumda paramı çekmelimiyim yoksa 2016 da yükselir mi akıl akıldan üstündür.. Ya daha da düşerse fikir bekliyorum
Kızlar banka da birikmiş paramız var biraz altın hesabında yüksek oldugu zaman cok baska dertlerimiz vardı onu Çekecek vaktimiz mi olmadı Allah nasip etmedi işte neyse sorunum bu degil.. Altın giderek düşüyor bu durumda paramı çekmelimiyim yoksa 2016 da yükselir mi akıl akıldan üstündür.. Ya daha da düşerse fikir bekliyorum
altın uzun vadede her zaman karlıdır ben her zaman param oldumu altın yaparım hani birikmisin ne kadar 30 bin mi 100 bin mi ona göre bi sepet yapalım sana
Altın yükselir mutlaka 2016 da.
Takip etmeniz lazım.
altın uzun vadede her zaman karlıdır ben her zaman param oldumu altın yaparım hani birikmisin ne kadar 30 bin mi 100 bin mi ona göre bi sepet yapalım sana
zaten azmıs eger suan kullanmıcaksın ki araba icin altın bozulasını hic sevmem tl durcagına altın dursun her daim güvenlidir dolar yap derdim ama zaten 3 e yakın 2 ye yakın olsaydı derdim dolar yap ama zaten nerdeyseYok ya minicik 12 bin
Banka da altın hesabı yaptımvalla
zaten azmıs eger suan kullanmıcaksın ki araba icin altın bozulasını hic sevmem tl durcagına altın dursun her daim güvenlidir dolar yap derdim ama zaten 3 e yakın 2 ye yakın olsaydı derdim dolar yap ama zaten nerdeyse
3 cok fazla cıkmız dolar bencee ben altıncıyım garanticiyim o yüzden altı dursun ayrıca 12 bin bankada altın hesabımı yoksa cumhuriyet falan mı
pek ondan yana degilim ben amaBanka da altın hesabı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?