• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir lütfen

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.971
5.156
398
Kızlar banka da birikmiş paramız var biraz altın hesabında yüksek oldugu zaman cok baska dertlerimiz vardı onu Çekecek vaktimiz mi olmadı Allah nasip etmedi işte neyse sorunum bu degil.. Altın giderek düşüyor bu durumda paramı çekmelimiyim yoksa 2016 da yükselir mi akıl akıldan üstündür.. Ya daha da düşerse fikir bekliyorum

Çekip harcayacaksan dursun. .
Altın çok düşeceğini sanmıyorum. .
Tabii paraya çevirip de koyabilirsiniz. .

Kızlar banka da birikmiş paramız var biraz altın hesabında yüksek oldugu zaman cok baska dertlerimiz vardı onu Çekecek vaktimiz mi olmadı Allah nasip etmedi işte neyse sorunum bu degil.. Altın giderek düşüyor bu durumda paramı çekmelimiyim yoksa 2016 da yükselir mi akıl akıldan üstündür.. Ya daha da düşerse fikir bekliyorum

Altın yazın çıkar genelde çok çıkmasa da şuankinden çok daha yüksek olur .

Altın elementiyle alakam sadece düğünden düğüne taktığımız çeyrekle oluyor..

O yüzden düşse de kalksa da..dönüp bakmam ardıma

dövizde dolar ve euro da son zamanlarda alım satım yapsaydınız iyi kazanırdınız
fedin açıklamasından sonra biraz daha yükseldi
şuanda alınmaz ama 2,82 lere düştüğünde altının durumuna göre alıp dolar veya euroya yatırın derim
bazı kanallar var onları takip edin bence

altın uzun vadede her zaman karlıdır ben her zaman param oldumu altın yaparım hani birikmisin ne kadar 30 bin mi 100 bin mi ona göre bi sepet yapalım sana

Altın yükselir mutlaka 2016 da.
Takip etmeniz lazım.

altın uzun vadede her zaman karlıdır ben her zaman param oldumu altın yaparım hani birikmisin ne kadar 30 bin mi 100 bin mi ona göre bi sepet yapalım sana

Uzun vade degil ama nasıl desem bir ay içinde bi iş için çekcem yani şimdi mi çeksem az daha yükselmesini beklesem ya o sırada düşerse

valla
Yok ya minicik 12 bin
zaten azmıs eger suan kullanmıcaksın ki araba icin altın bozulasını hic sevmem tl durcagına altın dursun her daim güvenlidir dolar yap derdim ama zaten 3 e yakın 2 ye yakın olsaydı derdim dolar yap ama zaten nerdeyse
3 cok fazla cıkmız dolar bencee ben altıncıyım garanticiyim o yüzden altı dursun ayrıca 12 bin bankada altın hesabımı yoksa cumhuriyet falan mı

valla

zaten azmıs eger suan kullanmıcaksın ki araba icin altın bozulasını hic sevmem tl durcagına altın dursun her daim güvenlidir dolar yap derdim ama zaten 3 e yakın 2 ye yakın olsaydı derdim dolar yap ama zaten nerdeyse
3 cok fazla cıkmız dolar bencee ben altıncıyım garanticiyim o yüzden altı dursun ayrıca 12 bin bankada altın hesabımı yoksa cumhuriyet falan mı
Banka da altın hesabı yaptım

Back
X