fikir rica ederim.!

çok saçma, zaten öyle bir derdim olsa boşanırım. Eğer seviyorsan birinin sevdiğine bakmasına dahi tahammül edemezsin. şayet kıskanmak tabiatımız da var diye biliyorum.
Kiskanmak tabiatimizda yok , ufak tefek kiskancliklar elbet olur ancak telefon karistirmak vs bunlar normal davranislar degil
Ayrica esimi cok seviyorum , isteyen de donup bakabilir beni hic ilgilendirmez , bakinca adam erimiyor , ben kendime guvendikten sonra isterse milyon tane kadin baksin ne olacak

Ben en çok telefonun sürekli karıştırılmasına müsade eden eşlere şaşırıyorum. Eşim benim mesajlarıma bakmaz bende onunkilere. Baksa mesajlarıma rahatsiz olurum.Ne münasebet yahu annesiyle yazışmalarına kadar bakmak nedir?

Çok anlamsız geliyor bana. Eski nişanlıya gelince elbette aramayın, ne gerek var.

Alakaya çay demle, gel bize bazı bazı
Sizinle alakasız bir konu. Kadın konuşmak istemiş, eşiniz de reddetmiş. Kapanmış konu.
Zaten olay ilerleseydi bile sizin kadını arayıp sövmeniz yine saçma olacaktı. Kadınla mı söz verdiniz birbirinize? Bir yanlış varsa eşinizin yaptığı yanlış vardır. Bu aldatma olaylarında da ben 3.kadını çoğu zaman masum buluyorum, yuva yıkandan çok. Hiç bir adam ilişkiye başlarken ben evliyim demiyor. Kadının peşinden koşuyor, koşuyor. İlişki içinde evli olduğu çıkarsa boşanma aşamasındayım, eşim uzatıyor işi falan yalan söylüyor. Kadın kadına düşman olacağımıza biraz erkeklerin ne mal olduğunu bilsek iyi olacak. Kaç yıllık eşi arkasından iş çeviren yalanlar söyleyen kadın kalkıp eşinin ayartıldığını, masum olduğunu düşünüyorsa mantık süzgecinde hata vardır.

Boyle hemcinslerimden ciddi ciddi utaniyorum. Hanımefendi kocaniz bulunmaz hint kumaşımi Allah askina. Ortada ne varda arayacaksin,soveceksin.. ha yok ben kendimi küçük düşürmeyi severim diyorsan ara tabi. Of eslerinize cok üzülüyorum, sizler gibi takintili ınsanlarla omur gecmez

telefon karıştırma kısmına evet katılıyorum. Ama bakma kısmında kaldım ya.Bilemedim ..

evli olduğumuzu biliyor,garip bir tip maksat sürekli huzursuz etmek . Düğün günü basmak istemeyi düşünecek kadar..

bilemedim belki de benim için bulunmaz hint kumaşıdır. :)

Bence çirkin bir şey yaptığınız. Hiç doğru bi hareket değil bizim mesajlarımız karıştırılsa nasıl hissedeceğiz? Ki sizin muhatabınız eşiniz. Eskisi kimsesi değil bir hata varsa eşinizin yoksa zaten bişey yok. Elin kadınını arayıp seviyenizi düşürmeyin bu hareketle

evli olduğumuzu biliyor,garip bir tip maksat sürekli huzursuz etmek . Düğün günü basmak istemeyi düşünecek kadar..
Bence siz kendinizi huzursuz etmek istiyorsunuz. Eşiniz konuşmuş mu? Hayır. Konuşmasına engel olmuş mu? Evet. Basmış engeli. O zaman daha ne? Niye arayıp küfür edesiniz?
Ben size aradığınız takdirde olacakları söyleyeyim. Eşini başka yerlerden arıcak diyecek ki senin karın bana bunları bunları dedi. Ne biçim bi insan o? Ne kadar zaman geçmişti sana yazmıyodum bile. Bi daha ararsa mahkemeye vericem falan. Eşin senin yaptıkların yüzünden utanacak. Başka bişey olmaz. Hem istemediğin halde konuşacaklar hem kendi seviyeni aşağı çekeceksin

telefon karıştırma kısmına evet katılıyorum. Ama bakma kısmında kaldım ya.Bilemedim ..
Size sokakta biri baksa kosa kosa ona mi gidiyorsunuz? Gitmediginize eminim , gormezden gelir devam edersiniz yolunuza
Adama da bi kadin baksa ne olacak , ayni sey gecerli
Ha adam ahlaksiz ise siz zaten istediginiz kadar karistirin telefonunu zaten yapacagini yapar , o apayri bir mevzu

şayet kıskanmak tabiatımız da var diye biliyorum.
Kıskanmak doğamızda var da bu artık başka bir boyut. Habire telefon karıştırmak kıskançlığı değil güvensizliği gösterir bence. Sorarlar adama bu kadar güvenmediğin kişiyle nasıl evli kalabiliyorsun diye ama neyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…