Kiskanmak tabiatimizda yok , ufak tefek kiskancliklar elbet olur ancak telefon karistirmak vs bunlar normal davranislar degilçok saçma, zaten öyle bir derdim olsa boşanırım. Eğer seviyorsan birinin sevdiğine bakmasına dahi tahammül edemezsin. şayet kıskanmak tabiatımız da var diye biliyorum.
telefon karıştırma kısmına evet katılıyorum. Ama bakma kısmında kaldım ya.Bilemedim ..Kiskanmak tabiatimizda yok , ufak tefek kiskancliklar elbet olur ancak telefon karistirmak vs bunlar normal davranislar degil
Ayrica esimi cok seviyorum , isteyen de donup bakabilir beni hic ilgilendirmez , bakinca adam erimiyor , ben kendime guvendikten sonra isterse milyon tane kadin baksin ne olacak
Alakaya çay demle, gel bize bazı bazı
Sizinle alakasız bir konu. Kadın konuşmak istemiş, eşiniz de reddetmiş. Kapanmış konu.
Zaten olay ilerleseydi bile sizin kadını arayıp sövmeniz yine saçma olacaktı. Kadınla mı söz verdiniz birbirinize? Bir yanlış varsa eşinizin yaptığı yanlış vardır. Bu aldatma olaylarında da ben 3.kadını çoğu zaman masum buluyorum, yuva yıkandan çok. Hiç bir adam ilişkiye başlarken ben evliyim demiyor. Kadının peşinden koşuyor, koşuyor. İlişki içinde evli olduğu çıkarsa boşanma aşamasındayım, eşim uzatıyor işi falan yalan söylüyor. Kadın kadına düşman olacağımıza biraz erkeklerin ne mal olduğunu bilsek iyi olacak. Kaç yıllık eşi arkasından iş çeviren yalanlar söyleyen kadın kalkıp eşinin ayartıldığını, masum olduğunu düşünüyorsa mantık süzgecinde hata vardır.
bilemedim belki de benim için bulunmaz hint kumaşıdır. :)Boyle hemcinslerimden ciddi ciddi utaniyorum. Hanımefendi kocaniz bulunmaz hint kumaşımi Allah askina. Ortada ne varda arayacaksin,soveceksin.. ha yok ben kendimi küçük düşürmeyi severim diyorsan ara tabi. Of eslerinize cok üzülüyorum, sizler gibi takintili ınsanlarla omur gecmez
evli olduğumuzu biliyor,garip bir tip maksat sürekli huzursuz etmek . Düğün günü basmak istemeyi düşünecek kadar..
Bence çirkin bir şey yaptığınız. Hiç doğru bi hareket değil bizim mesajlarımız karıştırılsa nasıl hissedeceğiz? Ki sizin muhatabınız eşiniz. Eskisi kimsesi değil bir hata varsa eşinizin yoksa zaten bişey yok. Elin kadınını arayıp seviyenizi düşürmeyin bu hareketleBayanlar merhaba,
hemen konuya geçiyorum. Eşimin telefonuna bakarım sürekli o da hiç kaçırmaz. Ne yazmış ne yazılmış diye. Hatta bazen anasının yazdıklarına gıcık bile olurum neyse çarşamba akşamı da tlf bende karıştırıyorum kendisi de yanımda birden engelenenlere girdim ama istemsizce eski nişanlısını engellemiş. Eşimin burada tabi ki kabahati yok engellemiş dedim. Ama içim içimi yedi ne konuştular engelledi diye. Hemen araştırdım eski sohbetleri geri getirmeyi buldum bir şekilde getirdim. Baktım ki kız buna önce kardeşi gibi x abi nasılsın yazmış. Eşim de numarası kayıtlı değil kimsiniz demiş, o sırada devreye girmiş nişanlısı ben "Y " diye eşim de hiç cvp vermemiş. zaten sonra silmiş muhtemelen bunu eşim de dedi bende öyle anladım çünkü başka konışma yok. Ben numarasını aldım tabi kızın arayıp ana avra.. küfür edesimde var aman bulaşma kudursun diyesim de . ? Sizce ??
Bu arada eşim zaten olaylı bir şekilde ayrılmış anlatmıştı hatta benimle nişanlıyken sevgliyken kız sürekli bana ulaşmak istemiş tedirgindi yani. onunla ilgisi olmadığını biliyorum ama kıza sinir oldum.
Bence siz kendinizi huzursuz etmek istiyorsunuz. Eşiniz konuşmuş mu? Hayır. Konuşmasına engel olmuş mu? Evet. Basmış engeli. O zaman daha ne? Niye arayıp küfür edesiniz?evli olduğumuzu biliyor,garip bir tip maksat sürekli huzursuz etmek . Düğün günü basmak istemeyi düşünecek kadar..
Size sokakta biri baksa kosa kosa ona mi gidiyorsunuz? Gitmediginize eminim , gormezden gelir devam edersiniz yolunuzatelefon karıştırma kısmına evet katılıyorum. Ama bakma kısmında kaldım ya.Bilemedim ..
Kıskanmak doğamızda var da bu artık başka bir boyut. Habire telefon karıştırmak kıskançlığı değil güvensizliği gösterir bence. Sorarlar adama bu kadar güvenmediğin kişiyle nasıl evli kalabiliyorsun diye ama neyse :)şayet kıskanmak tabiatımız da var diye biliyorum.
Bu mesaj geri getirme olayı nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?