- 20 Ekim 2016
- 36
- 14
- 3
- 29
- Konu Sahibi Huzursuzbacak
Öyle olmuyor işte anlamıyorum arkadaşım gelse anlatsa zilyon tane fikir bulurum kendime gelince tık yok :)Bu kişisine göre değişir.
Sana göre bu kötü birşey mesela![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle olmuyor işte anlamıyorum arkadaşım gelse anlatsa zilyon tane fikir bulurum kendime gelince tık yok :)Bu kişisine göre değişir.
Sana göre bu kötü birşey mesela![]()
Ağzı laf yapanlar demi bende kendimi kaptırmaktan korkuyorum.böyle adamlar genelde istediğini alır. deneyin ve sakın guvenmeden cınsellık yasamayın.
aranızda henüz bir bağ kurulmamışkenHerkese günaydın :)
Fikrinizi almak istediğim bi mesele var. 21 yaşındayım yaklaşık 3 hafta önce 26 yaşında olan biri ile tanıştım. İlk görüşte ikimizde birbirimizden hoşlandık, sonrası birbirbimizi tanımaya çalıştık. 1 hafta sonra yüzyüze görüştük. Yanlız bende şöyle bir şey var güvenemiyorum, güven vermiyor. İlk günden itibaren canımlı tatlımlı konuşmaya başaldı ben daha o kelimlerin hiç birisini kullanmadım normalde de kız arkadaşlarıma dahi demem bu kelimeleri ağzım alışmamış. Diğer görüşmelerimizde elimi tutmaya çalıştı belimide ben izin vermedim çok erken bi de önceden böyle bir şey yaşamadığımdan çok garibime geliyor kendimi salak gibi hissediyorum ama o bu konuda ısrarcı biraz sen benim sevgilimsen elinide tutarım öperim sarılırımda diyor sen bu meseleye iyi yönden bakmıyorsun normal şeyler bunlar ben bir şeyler hissediyorsam tabi ki bunları istemem normal çoğu insan bunu yapıyor dedi. Bi de şöyle bir şey var ben bunlar olmasada olur dedim neden önemli diye sorduğumda ''sıcaklığını hissetmem lazım'' dedi. Ben orada bi soğudum zaten. Bu arada beni evine davet etti 3 kere falan ben gitmedim sonuncusunda azarladım. Günde çoğu kez beni özledin mi diye sorar bende hayır derim. Bu 3 hafta içinde ben 3-4 kere görüşmek istemiyorum güven vermiyorsun, bu adam beni seviyor hissedemiyorum görüşmeyelim dedim o çok dil döktü geri döndürdü beni. Şimdi bu insanın niyeti iyi midir bence değil ama diğer tarafımda hayır diyor. Başkasında olsa gelse anlatsa çözüm bulurum ama insan kendine çözüm bulamıyor, anlamlandıramıyor. Bakıyorum bi zaman böyle içten samimi biri gibi kafamız uyuyor. Bi zaman tekin değil diyorum.
Okuyup yorum yapanlara teşekkürler şimdiden :)
biraz daha tanımak istemiyorum sanırım dünden beri olmaycak görüşmeyelim diyorum. Böyle yaptıkça bende kendimi sorgular oldum davranışlarımda mı problem var diye? ona göre ne yapalım kardeş kardeş mi gezelim diyor.aranızda henüz bir bağ kurulmamışken
sevgilinin" senin sıcaklığını" hissetmek istemesi düşündürücü.
hızlı yaşıyor sanırım kendileri biraz:))
tek tarafın öpüp koklamasıyla olmaz bu işler.
sana güven telkin edememiş en başta.
sen de bir yakınlık hissetmemişsin henüz.
öyle baskıyla olacak şey değil.
niyeti tam olarak nedir bilemiyorum şu an.
biraz daha tanıman lazım.
ancak iyi niyetli olduğundan şüpheliyim.
sen de hissetmişssin kısmen zaten.
önceki ilişkileri nasılmış?
eve ısrarla çağırması da hoş değil.
o rahat ve hızlı davranıyor diye ona uyma mecburiyetin yok.
asla böyle bir hataya düşme.
evine de gitme
Haklısınız zamanla..ben böyle mıç mıçlıığı sevmiyorum zaten tabiaatımda yok o da öyle.Duyguları yok sadece bedenen seviyor gibi sizi...
Nedense bana bunu hissettirdi.
Dokunma, zamanla ve samimi oldukça gelişir ayrıca karşılıklı olmalı diye düşünüyorum.
İstemiyorsan hiç uzatma.biraz daha tanımak istemiyorum sanırım dünden beri olmaycak görüşmeyelim diyorum. Böyle yaptıkça bende kendimi sorgular oldum davranışlarımda mı problem var diye? ona göre ne yapalım kardeş kardeş mi gezelim diyor.
Sadece o olsa tam okumadınız sanırım.Asker arkadaşı gibi mi takılmak istiyorsunuz? Elini tutmak istemesi gayet normal, abartıyorsunuz bence.
Bende ilerlesin istemiyorum zaten bende farkındayım sayılır tehlikenin.seni saf bulmuş bu işler böyle olur böyle yapılır modunda seni götürecek dikkat et
bi de önceden böyle bir şey yaşamadığımdan çok garibime geliyor kendimi salak gibi hissediyorum
sen benim sevgilimsen elinide tutarım öperim sarılırımda diyor sen bu meseleye iyi yönden bakmıyorsun normal şeyler bunlar ben bir şeyler hissediyorsam tabi ki bunları istemem normal
ben bunlar olmasada olur dedim neden önemli diye sorduğumda ''sıcaklığını hissetmem lazım'' dedi. Ben orada bi soğudum zaten. Günde çoğu kez beni özledin mi diye sorar bende hayır derim.
+1Aslında sorun senin daha önce kimseyle birlikte olmaman.
Tecrübesizsin.
Karşındaki ise öyle değil.
El tutma yada sarılma olması neden önemli
Bunlar olmasa da olur demişsin mesela.
Normal bir arkadaşınla cafede oturur gibi bir
İlişki, tercih edenlere saygım sonsuz ama çok normal gelmiyor bana.
Verdiği cevapta gayet makul.
Hissetmem lazım demiş sen soğumuşsun.
Normal şartlarda sevinmen gerekirdi.
Ya sevmiyorsun bu adamı
yada zor kızı oynamak hoşuna gidiyor.
Özledin mi diye sorduğu zaman hayır diyebilecek kadar
Rahatsın.
Bir gün bitirme hamlene karşılık verdiğin de
Benim için önemli olmaz diyorsan
Şimdiden çiz üstünü gitsin.
Yoksa ilerde telefonun başında arasa diye beklerken
bulursun kendini.
(Ev davetine gitmemen isabetli olan tek şey)
21 yaşındayım
Aslında sorun senin daha önce kimseyle birlikte olmaman.
Tecrübesizsin.
Karşındaki ise öyle değil.
El tutma yada sarılma olması neden önemli
Bunlar olmasa da olur demişsin mesela.
Normal bir arkadaşınla cafede oturur gibi bir
İlişki, tercih edenlere saygım sonsuz ama çok normal gelmiyor bana.
Verdiği cevapta gayet makul.
Hissetmem lazım demiş sen soğumuşsun.
Normal şartlarda sevinmen gerekirdi.
Ya sevmiyorsun bu adamı
yada zor kızı oynamak hoşuna gidiyor.
Özledin mi diye sorduğu zaman hayır diyebilecek kadar
Rahatsın.
Bir gün bitirme hamlene karşılık verdiğin de
Benim için önemli olmaz diyorsan
Şimdiden çiz üstünü gitsin.
Yoksa ilerde telefonun başında arasa diye beklerken
bulursun kendini.
(Ev davetine gitmemen isabetli olan tek şey)
Evet öğrenciyim bende aksine olgun olur beni anlar diye düşünmekteydim ama tam tersi oldu.Bir de nacizane hissiyatım ilişki mevzularında daha yeni iseniz daha çok yaşıtlarınızla takılmanızı öneririm. Hala öğrencisiniz sanırım.
Yorumlarınız çoğunluğunda doğruluk payı var fakat ben ne zor kızı oynamak istiyorum ne de seviyorum diyorum vazgeçemeyecek kadar belli çizigilerin olması lazım değil mi? Devamlı özledin mi soruları ve bana devamlı seni özledim der ben çok kendimi dışa vurabilen bi insan değilim bdv yi okuyorum insanların başına neler geliyor. Sonradan pişman olacağım herhangibir şey yapmak istemiyorum ve dediğiniz gibi tecrübesizim. Bi tarafım onun iyi olduğunu söylüyor o yüzden bocalıyorum yorumunuz için teşekkürler :)
haklısınHerkese günaydın :)
Fikrinizi almak istediğim bi mesele var. 21 yaşındayım yaklaşık 3 hafta önce 26 yaşında olan biri ile tanıştım. İlk görüşte ikimizde birbirimizden hoşlandık, sonrası birbirbimizi tanımaya çalıştık. 1 hafta sonra yüzyüze görüştük. Yanlız bende şöyle bir şey var güvenemiyorum, güven vermiyor. İlk günden itibaren canımlı tatlımlı konuşmaya başaldı ben daha o kelimlerin hiç birisini kullanmadım normalde de kız arkadaşlarıma dahi demem bu kelimeleri ağzım alışmamış. Diğer görüşmelerimizde elimi tutmaya çalıştı belimide ben izin vermedim çok erken bi de önceden böyle bir şey yaşamadığımdan çok garibime geliyor kendimi salak gibi hissediyorum ama o bu konuda ısrarcı biraz sen benim sevgilimsen elinide tutarım öperim sarılırımda diyor sen bu meseleye iyi yönden bakmıyorsun normal şeyler bunlar ben bir şeyler hissediyorsam tabi ki bunları istemem normal çoğu insan bunu yapıyor dedi. Bi de şöyle bir şey var ben bunlar olmasada olur dedim neden önemli diye sorduğumda ''sıcaklığını hissetmem lazım'' dedi. Ben orada bi soğudum zaten. Bu arada beni evine davet etti 3 kere falan ben gitmedim sonuncusunda azarladım. Günde çoğu kez beni özledin mi diye sorar bende hayır derim. Bu 3 hafta içinde ben 3-4 kere görüşmek istemiyorum güven vermiyorsun, bu adam beni seviyor hissedemiyorum görüşmeyelim dedim o çok dil döktü geri döndürdü beni. Şimdi bu insanın niyeti iyi midir bence değil ama diğer tarafımda hayır diyor. Başkasında olsa gelse anlatsa çözüm bulurum ama insan kendine çözüm bulamıyor, anlamlandıramıyor. Bakıyorum bi zaman böyle içten samimi biri gibi kafamız uyuyor. Bi zaman tekin değil diyorum.
Okuyup yorum yapanlara teşekkürler şimdiden :)